Συναρπαστική Προσφορά Σεπτεμβρίου από την PrimeTel!

  Σεπτεμβρίου 4, 2016 Δελτία τύπου 0 comments

  image001

  Συναρπαστική Προσφορά Σεπτεμβρίου από την PrimeTel!

  Επιστροφή στα θρανία με μια ολοκαίνουρια προσφορά από την PrimeTel, και δώρο ένα τετραπύρινο Lenovo Tablet Adam 7”, για όλους τους νέους συνδρομητές που θα επιλέξουν το πακέτο υπηρεσιών 4 in 1 αλλά και για όσους θα συνδυάσουν υπηρεσίες σταθερής και Internet με πρόγραμμα κινητής Unlimited, μέχρι 30 Σεπτεμβρίου.

  Η εταιρία, πιστή στην δέσμευσή της να εμπλουτίσει τον κόσμο της επικοινωνίας μας, καλεί το κοινό να αρχίσει τη νέα σχολική και εργασιακή χρόνια, με ειδική προσφορά στο πακέτο υπηρεσιών 4 in 1. Το συγκεκριμένο πακέτο, συνδυάζει τα προνόμια του προγράμματος κινητής Unlimited 1 με απεριόριστα SMS μεταξύ συνδρομητών PrimeTel αλλά και 150 λεπτά, 150 SMS και 150 MB, απεριόριστο σταθερό Internet 8Mbps, σταθερή τηλεφωνία καθώς και το βασικό Πακέτο Τηλεόρασης PrimeTel, όλα με μόνο €39.90 το μήνα. Επιπλέον, με κάθε νέα σύνδεση 4 in 1, η PrimeTel προσφέρει στους πελάτες της δωρεάν εγκατάσταση, παροχή νέας τηλεφωνικής γραμμής, αποκωδικοποιητή τηλεόρασης και φυσικά το κορυφαίο σε πωλήσεις tablet της Lenovo Adam 7!

  Αρχίστε λοιπόν τον Σεπτέμβρη στην PrimeTel, με ολοκληρωμένες λύσεις επικοινωνίας και ψυχαγωγίας 4 in 1 ή αναβαθμίστε την επικοινωνία σας, συνδυάζοντας υπηρεσίες σταθερής και το πρόγραμμα κινητής Unlimited που σας ταιριάζει. Όλα σε προνομιακές τιμές και όλα με δώρο ένα best selling tablet, με τετραπύρηνο επεξεργαστή, λειτουργικό Android, μνήμη RAM 1 GB και ήχο Dolby.