Και η ΑΕΚ είναι PrimeTel…

  Ιουνίου 28, 2017 Δελτία τύπου 0 comments

  Με τη μετεγγραφή ενός πρωτοκλασάτου «παίκτη» στο χώρο του Κυπριακού ποδοσφαίρου, ενισχύεται η τηλεοπτική πλατφόρμα της PrimeTel.

  H PrimeTel είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη σύναψη συμφωνίας για απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της ΑΕΚ Λάρνακας. Η υπογεγραμμένη συμφωνία, είναι πενταετούς διάρκειας και θα τεθεί σε ισχύ από τη σεζόν 2019-2020 έως και τη σεζόν 2023-2024.

  Ο πρόεδρος της ΑΕΚ Λάρνακας, Άντρος Καραπατάκης, δήλωσε σχετικά: «Η PrimeTel είναι βασικός παίκτης στο χώρο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπριακού ποδοσφαίρου και όχι μόνο και η μεταξύ μας συμφωνία μας ικανοποιεί απόλυτα. Είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία μας θα είναι εξαιρετική και ότι ο κόσμος της ΑΕΚ θα συμβάλει στην περεταίρω ανάπτυξη και ενδυνάμωση της σχέσης μας με την εταιρεία».

  Ο CEO της PrimeTel κ. Ερμής Στεφάνου, αναφέρθηκε στο σκεπτικό της συμφωνίας με την ΑΕΚ: «Εκτιμώντας το γεγονός ότι η ομάδα της Λάρνακας αποτελεί έναν απ’ τους μόνιμους πρωταγωνιστές του Κυπριακού ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια, είμαστε βέβαιοι ότι η αποκλειστική προβολή των εντός έδρας αγώνων της ΑΕΚ στην πλατφόρμα της PrimeTel, θα τύχει θετικής ανταπόκρισης από τους φίλους της ομάδας, αλλά και γενικότερα το φίλαθλο κοινό της Κύπρου».

  Η συνεργασία με την ΑΕΚ εντάσσεται στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας της PrimeTel, για εμπλουτισμό και αναβάθμιση του περιεχομένου της τηλεοπτικής μας πλατφόρμας.