Η Υπηρεσία περιαγωγής της PrimeTel κινητής ταξιδεύει μαζί σου!

  Το ταξίδια είναι γεμάτα από στιγμές και περιπέτειες. Είτε ταξιδεύετε σε άλλες χώρες για αναψυχή είτε για επαγγελματικούς σκοπούς, διασφαλίζουμε ότι θα είστε συνδεδεμένοι και θα μοιράζεστε τις εμπειρίες σας με την οικογένεια και τους φίλους σας πίσω στο σπίτι. Με την PrimeTel, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας για να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις, να στέλνετε μηνύματα και να χρησιμοποιείτε τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας σας σε περισσότερες από 190 χώρες και επικράτειες χάρη στο συνεχώς αυξανόμενο σχέδιο κάλυψης των συνεργατών μας.

  Roam Like at Home: Κατάργηση των χρεώσεων περιαγωγής ενώ ταξιδεύετε σε χώρες της ΕΕ*, από την 1η Ιουνίου! Μάθετε περισσότερα εδώ.

  Για μια ακόμη φορά η PrimeTel πρωτοπορεί δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους συνδρομητές που χρησιμοποιούν το 4G δίκτυό της στην Κύπρο, να απολαμβάνουν και στο εξωτερικό Mobile Internet με απίστευτα γρήγορες ταχύτητες 4G! Για περισσότερα πατήστε εδώ:

  Επίλεξε Χώρα προορισμού:

  Ελλάδα

  H χώρα είναι μέρος της ζώνης 1.

  Κωδικός κλήσης χώρας: 30
  Εξερχόμενες κλήσεις εντός ΕΕ* (PostPaid): €0.1231/Λεπτό
  Εξερχόμενες κλήσεις εντός ΕΕ* (Prepaid): €0.1131/Λεπτό
  Εξερχόμενες κλήσεις εκτός ΕΕ* (PostPaid/PrePaid): €2.2579/Λεπτό
  Εισερχόμενες κλήσεις (PostPaid/PrePaid): €0.0136/Λεπτό
  Αποστολή SMS εντός ΕΕ* (PostPaid): €0.0419
  Αποστολή SMS εντός ΕΕ* (PrePaid): €0.0321
  Αποστολή SMS εκτός ΕΕ*: €0.08
  Αποστολή MMS: €0.2543
  Λήψη MMS: €0.2543
  Mobile internet (PostPaid): €0.0993/MB
  Mobile internet (PrePaid): €0.2376/MB

  Προσαυξήσεις και πληροφορίες χρεώσεων

  ΕΕ* Ορίζονται ως οι χώρες των οποίων οι κανόνες ρυθμίζονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και περιλαμβάνουν κλήσεις προς σταθερούς και κινητούς αριθμούς μόνο. Εξαιρούνται κλήσεις προς ειδικούς αριθμούς και υπηρεσίες άλλων παρόχων. Οι κλήσεις αυτές χρεώνονται σαν κλήσεις προς χώρες εκτός ΕΕ*.
  Για τις εξερχόμενες κλήσεις προς χώρες της ΕΕ*, ισχύουν τοπικές χρεώσεις.
  Για τις εξερχόμενες κλήσεις προς χώρες εκτός ΕΕ*, εφαρμόζεται ελάχιστη χρέωση 60 δευτερόλεπτα και ακολούθως η χρέωση είναι ανά 30 δευτερόλεπτα.
  Για τις εισερχόμενες κλήσεις εφαρμόζεται χρέωση ανά δευτερόλεπτο.
  Οι χρεώσεις για Mobile internet ισχύουν ανά ΚΒ.
  Σύμφωνα με κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η περιαγωγή δεδομένων εντός ΕΕ* υπόκειται σε περιορισμούς (όριο: €50 το μήνα χωρίς το ΦΠΑ, για κατανάλωση πέραν της ενσωματωμένης χρήσης του πλάνου). Εάν έχετε πλησιάσει το προαναφερόμενο όριο, τότε θα λάβετε ενημερωτικό SMS. Σας δίνεται επίσης η επιλογή να καλέσετε το 133 για την άρση του συγκεκριμένου περιορισμού φραγής.

  Ελλάδα/Διαθέσιμες Υπηρεσίες

  ΠάροχοςΤύπος Δικτύου/ΣυχνότηταPay As You GoPay Monthly2G/3G Data4G/LTE Data
  COSMOTE2G: 1800,3G: 2100
  VODAFONE2G: 900/1800, 3G: 2100
  WIND2G: 900 / 1800,3G: 2100
  • Επικοινώνησε με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών καλώντας από το σταθερό σου 133 ή από κινητό (+357) 2210 2210
  • Όλες οι χρεώσεις συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ
  • Κατά την περιαγωγή σε κάποιο από τους παρόχους των οποίων η υπηρεσία σημειώνεται με √, όλες οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες (SMS, εισερχόμενες κλήσεις, εξερχόμενες κλήσεις). Στις περιπτώσεις όπου η υπηρεσία σημειώνεται με √*, όλες οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες εκτός από τις εξερχόμενες κλήσεις.
  Show Buttons
  Share on Facebook
  Share on Twitter
  Hide Buttons