Η Υπηρεσία περιαγωγής της PrimeTel κινητής ταξιδεύει μαζί σου!

  Το ταξίδια είναι γεμάτα από στιγμές και περιπέτειες. Είτε ταξιδεύετε σε άλλες χώρες για αναψυχή είτε για επαγγελματικούς σκοπούς, διασφαλίζουμε ότι θα είστε συνδεδεμένοι και θα μοιράζεστε τις εμπειρίες σας με την οικογένεια και τους φίλους σας πίσω στο σπίτι. Με την PrimeTel, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας για να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις, να στέλνετε μηνύματα και να χρησιμοποιείτε τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας σας σε περισσότερες από 190 χώρες και επικράτειες χάρη στο συνεχώς αυξανόμενο σχέδιο κάλυψης των συνεργατών μας.

  Για μια ακόμη φορά η PrimeTel πρωτοπορεί δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους συνδρομητές που χρησιμοποιούν το 4G δίκτυό της στην Κύπρο, να απολαμβάνουν και στο εξωτερικό Mobile Internet με απίστευτα γρήγορες ταχύτητες 4G! Για περισσότερα πατήστε εδώ:

  Επίλεξε Χώρα προορισμού:

  Ελλάδα

  H χώρα είναι μέρος της ζώνης 1.

  Κωδικός κλήσης χώρας: 30
  Η χώρα η οποία έχεις επιλέξει αποτελεί μέρος του προγράμματος ‘Roam Like At Home’ το οποίο καθορίζεται από τον Ευρωπαϊκό κανονισμό. Δεν χρεώνονται τέλη περιαγωγής ενώ ταξιδεύετε σε χώρες της ΕΕ *, από την 1η Ιουνίου!

  Unlimited Κινητή

  Προγράμματα Συμβολαίου

  Καρτοκινητή

  Μπορείς να χρησιμοποιείς το υφιστάμενο πλάνο σου χωρίς επιπρόσθετες χρεώσεις μεταξύ των χωρών της ΕΕ*. Πιο συγκεκριμένα μπορείς να:

  • καταναλώνεις τον διαθέσιμο χρόνο ομιλίας του προγράμματός σου για εξερχόμενες κλήσεις προς Κύπρο ή προς οποιαδήποτε άλλη χώρα της ΕΕ*.
  • χρησιμοποιείς τα διαθέσιμα SMS του προγράμματός σου για αποστολή γραπτών μηνυμάτων προς Κύπρο ή προς οποιαδήποτε άλλη χώρα της ΕΕ*.
  • καταναλώνεις τα διαθέσιμα MB του προγράμματός σου για πλοήγηση στο διαδίκτυο.
  • δέχεσαι δωρεάν εισερχόμενες κλήσεις

  Ισχύουν τοπικές χρεώσεις για κατανάλωση πέραν της ενσωματωμένης χρήσης του πλάνου χωρίς επιπρόσθετη χρέωση.

  Μπορείς τώρα να χρησιμοποιείς το κινητό σου και να χρεώνεσαι με τοπικές χρεώσεις χωρίς επιπρόσθετη χρέωση όταν ταξιδεύεις στην ΕΕ*, για να κάνεις κλήσεις και να στέλνεις μηνύματα προς χώρες της ΕΕ*, καθώς και για να χρησιμοποιείς την υπηρεσία δεδομένων κινητής τηλεφωνίας για να σερφάρεις στο διαδίκτυο με απίστευτα γρήγορες ταχύτητες!

  θα βρεις τις τοπικές χρεώσεις επιλέγοντας εδώ.

  Μπορείς τώρα να χρησιμοποιείς το κινητό σου και να χρεώνεσαι με τοπικές χρεώσεις χωρίς επιπρόσθετη χρέωση όταν ταξιδεύεις στην ΕΕ*, για να κάνεις κλήσεις και να στέλνεις μηνύματα προς χώρες της ΕΕ*, καθώς και για να χρησιμοποιείς την υπηρεσία δεδομένων κινητής τηλεφωνίας για να σερφάρεις στο διαδίκτυο με απίστευτα γρήγορες ταχύτητες!

  θα βρεις τις τοπικές χρεώσεις επιλέγοντας εδώ.

  Για όλα τα πακέτα (Unlimited Κινητή/Προγράμματα Συμβολαίου/Καρτοκινητή):

  Εξερχόμενες κλήσεις εκτός ΕΕ*

  €2.2579/Λεπτό

  Αποστολή SMS εκτός ΕΕ*:

  €0.08

   

  Προσαυξήσεις και πληροφορίες χρεώσεων

  ΕΕ* Ορίζονται ως οι χώρες των οποίων οι κανόνες ρυθμίζονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και περιλαμβάνουν κλήσεις προς σταθερούς και κινητούς αριθμούς μόνο. Εξαιρούνται κλήσεις προς ειδικούς αριθμούς, υπηρεσίες άλλων παρόχων και οποιουσδήποτε αριθμούς πέραν σταθερών και κινητών. Οι κλήσεις αυτές χρεώνονται σαν κλήσεις προς χώρες εκτός ΕΕ*.
  Για τις εξερχόμενες κλήσεις προς χώρες της ΕΕ*, ισχύουν τοπικές χρεώσεις.
  Για τις εξερχόμενες κλήσεις προς χώρες εκτός ΕΕ*, εφαρμόζεται ελάχιστη χρέωση 60 δευτερόλεπτα και ακολούθως η χρέωση είναι ανά 30 δευτερόλεπτα.
  Για τις εισερχόμενες κλήσεις εφαρμόζεται χρέωση ανά δευτερόλεπτο.
  Οι χρεώσεις για Mobile internet ισχύουν ανά ΚΒ.
  Σύμφωνα με κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η περιαγωγή δεδομένων υπόκειται σε περιορισμούς (όριο: €50 το μήνα χωρίς το ΦΠΑ, για κατανάλωση πέραν της ενσωματωμένης χρήσης του πλάνου). Εάν έχετε πλησιάσει το προαναφερόμενο όριο, τότε θα λάβετε ενημερωτικό SMS. Σας δίνεται επίσης η επιλογή να καλέσετε το 133 για την άρση του συγκεκριμένου περιορισμού φραγής.

  Ελλάδα/Διαθέσιμες Υπηρεσίες

  ΠάροχοςΤύπος Δικτύου/ΣυχνότηταPay As You GoPay Monthly2G/3G Data4G/LTE Data
  COSMOTE2G: 1800,3G: 2100
  VODAFONE2G: 900/1800, 3G: 2100
  WIND2G: 900 / 1800,3G: 2100
  • Διευκρινήσεις

   Για την εφαρμογή του “Roam Like At Home” στις χώρες της ΕΕ*, ισχύουν οι πιο κάτω διευκρινήσεις και όροι:

   • Τα ενσωματωμένα λεπτά ομιλίας, μηνύματα (SMS) και δεδομένα των Unlimited Προγραμμάτων Συμβολαίου κινητής τηλεφωνίας θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά την περιαγωγή, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος. Όσον αφορά τα ενσωματωμένα λεπτά ομιλίας και τα SMS προς PrimeTel αριθμούς, δεν θα είναι διαθέσιμα κατά την περιαγωγή καθώς προϋποθέτουν χρήση εντός του δικτύου της PrimeTel στην Κύπρο.
   • Σε περίπτωση εξάντλησης των ενσωματωμένων λεπτών ομιλίας, SMS και δεδομένων (data), θα ισχύουν οι τοπικές χρεώσεις.
   • Τα δεδομένα των επιπρόσθετων υπηρεσιών (add-ons) θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά την περιαγωγή.
   • Στις υπηρεσίες “Plug n Play Broadband”, “Mobile Broadband” και “Μ2Μ”, δεν προσφέρεται χρήση κατά την περιαγωγή και συνεπώς δεν εφαρμόζεται το “Roam Like At Home”.
   • Το “Roam Like At Home” θα εφαρμόζεται και στις προπληρωμένες υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας “Pay As You Go” καθώς και στα υπόλοιπα προγράμματα συμβολαίων κινητής τηλεφωνίας (Flexi Plans, Mobile Basic) τα οποία δεν διαθέτουν ενσωματωμένα λεπτά ομιλίας, SMS και δεδομένα όπου και θα ισχύουν οι τοπικές χρεώσεις που ισχύουν για το αντίστοιχο πλάνο. Στην περίπτωση της αποστολής ΜΜS θα εφαρμόζονται οι τοπικές χρεώσεις.
   • Στα προϊόντα όπως το Travel Internet, Tourist SIM Pack ή οποιοδήποτε άλλο σχετικό προϊόν, δε θα εφαρμόζεται το “Roam Like At Home”.
   • Οι συνδρομητές θα μπορούν να λαμβάνουν δωρεάν εισερχόμενες κλήσεις και μηνύματα SMS .
   • Η εφαρμογή του “Roam Like At Home” δεν ισχύει σε περιπτώσεις μόνιμης περιαγωγής, και σε αυτή την περίπτωση επιπρόσθετες χρεώσεις θα εφαρμόζονται όπως αυτοί καθορίζονται από τον Ευρωπαϊκό κανονισμό για το “Roam Like At Home”.
   • Εφαρμόζεται πολιτική ορθής χρήσης για όλους τους συνδρομητές συμβολαίου και προπληρωμένης τηλεφωνίας, όπως αυτοί καθορίζονται από τον Ευρωπαϊκό κανονισμό για το “Roam Like At Home”.
   • Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.
  • Χώρες ΕΕ*
   Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελλάδα, Eσθονία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Λετονία, Λιθουανία, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία, Φιλανδία, Γαλλική Γουϊάνα, Γιβραλτάρ, Γουαδελούπη, Μαρτινίκα, Νήσος Ρεϋνιόν, Άγιος Βαρθολομαίος, Άγιος Μαρτίνος, Μαγιότ, Κανάριοι Νήσοι, Αζόρες και Μαδέρα

  • Επικοινώνησε με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών καλώντας από το σταθερό σου 133 ή από κινητό (+357) 2210 2210
  • Όλες οι χρεώσεις συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ
  • Κατά την περιαγωγή σε κάποιο από τους παρόχους των οποίων η υπηρεσία σημειώνεται με √, όλες οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες (SMS, εισερχόμενες κλήσεις, εξερχόμενες κλήσεις). Στις περιπτώσεις όπου η υπηρεσία σημειώνεται με √*, όλες οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες εκτός από τις εξερχόμενες κλήσεις.
  Show Buttons
  Share on Facebook
  Share on Twitter
  Hide Buttons