Ρυθμίσεις Internet και MMS

  Κάνουμε την ζωή σου λίγο πιο εύκολη...

  Ρυθμίσεις Internet και MMS για συσκευές Android, iOS και Windows!

  Σε περίπτωση που οι ρυθμίσεις Mobile Internet δεν εγκατασταθούν αυτόματα στη συσκευή σας, τότε ακολουθείστε τις πιο κάτω οδηγίες.

  Τα βήματα που ακολουθούν ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την έκδοση του λογισμικού της συσκευής σας. Για συσκευές Android υπάρχουν επίσης διαφορές ανάλογα με το κατασκευαστή.

  Μέθοδος 1: Εάν υπάρχει πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω ασύρματης σύνδεσης (Wi-fi), τότε:

  Μέθοδος 2: Εάν δεν υπάρχει πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω ασύρματης σύνδεσης (Wi-fi), τότε:

  Σε τι αφορά αυτό το εργαλείο;

  Οι ρυθμίσεις για Mobile Internet και MMS, θα αποστέλλονται αυτόματα στη συσκευή σου, χωρίς να χρειάζεται να προσθέσεις αυτές τις ρυθμίσεις.

  Πως λειτουργεί;

  Το Εργαλείο έχει τη δυνατότητα να αναγνωρίσει το μοντέλο της συσκευής σου και να αποστείλει τις απαραίτητες ρυθμίσεις. Αυτό συμβαίνει μόλις εισάξεις την SIM κάρτα της PrimeTel στη συσκευή.

  1. Εάν είσαι καινούριος συνδρομητής απλά καταχώρησε την SIM κάρτα της PrimeTel στη συσκευή σου.

  Εάν είσαι υφιστάμενος συνδρομητής PrimeTel και δεν έχεις λάβει τις ρυθμίσεις αυτόματα, πιθανόν να χρειαστεί να επανεκκινήσεις την συσκευή σου.

  2. Στη συνέχεια θα λάβεις το πιο κάτω μήνυμα από την PrimeTel (133):

  Η PrimeTel θα σας στείλει ρυθμίσεις για τις ακόλουθες υπηρεσίες: Internet και MMS. Παρακαλώ δεχθείτε τις ρυθμίσεις. Αν σας ζητηθεί ο κωδικός PIN, παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε το 1234

  3. Ακολούθως θα λάβεις στη συσκευή σου 2 μηνύματα διαμόρφωσης για τις ρυθμίσεις Mobile Internet και MMS. Αφού αποδεχτείς τις ρυθμίσεις και σε περίπτωση που χρειαστεί, πληκτρολόγησε τον κωδικό PIN 1234.

  4. Μετά την επιτυχημένη εγκατάσταση των ρυθμίσεων θα λάβεις το πιο κάτω μήνυμα.

  Το Κινητό σας έχει ενημερωθεί με τις ρυθυμίσεις για Internet και MMS. Για οποιαδήποτε ζητήματα, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Υποστήριξη Πελατών στο 133.

  Σε περίπτωση που δεν λάβεις αυτόματα τις ρυθμίσεις, συνδέσου στο Αυτόνομη Εξυπηρέτηση, ακολουθώντας τις πιο κάτω οδηγίες:

  1. Πληκτρολόγησε τον τηλεφωνικό σου αριθμό και τον κωδικό ασφαλείας που εμφανίζεται στην οθόνη σου και πάτησε Log in.

  2. Στη συνέχεια πληκτρολόγησε τον κωδικό «μίας χρήσης» που θα λάβεις με γραπτό μήνυμα στο κινητό σου και πάτησε Log in.

  3. Έπειτα θα μπορείς να επιλέξεις την συσκευή σου από μια λίστα με Κατασκευαστές/Μοντέλα ή πληκτρολογώντας τον κωδικό ταυτοποίησης (IMEI) της συσκευής (για να βρεις το IMEI της συσκευής σου πληκτρολόγησε *#06#).

  Για να συνδεθείς τώρα, πάτησε εδω.

  Show Buttons
  Share on Facebook
  Share on Twitter
  Hide Buttons