Και η ΑΕΚ είναι PrimeTel…

  Ιουνίου 28, 2017 Δελτία τύπου 0 comments

  Με τη μετεγγραφή ενός πρωτοκλασάτου «παίκτη» στο χώρο του Κυπριακού ποδοσφαίρου, ενισχύεται η τηλεοπτική πλατφόρμα της PrimeTel.

  H PrimeTel είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη σύναψη συμφωνίας για απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της ΑΕΚ Λάρνακας. Η υπογεγραμμένη συμφωνία, είναι πενταετούς διάρκειας και θα τεθεί σε ισχύ από τη σεζόν 2019-2020 έως και τη σεζόν 2023-2024.

  Ο πρόεδρος της ΑΕΚ Λάρνακας, Άντρος Καραπατάκης, δήλωσε σχετικά: «Η PrimeTel είναι βασικός παίκτης στο χώρο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπριακού ποδοσφαίρου και όχι μόνο και η μεταξύ μας συμφωνία μας ικανοποιεί απόλυτα. Είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία μας θα είναι εξαιρετική και ότι ο κόσμος της ΑΕΚ θα συμβάλει στην περεταίρω ανάπτυξη και ενδυνάμωση της σχέσης μας με την εταιρεία».

  Ο CEO της PrimeTel κ. Ερμής Στεφάνου, αναφέρθηκε στο σκεπτικό της συμφωνίας με την ΑΕΚ: «Εκτιμώντας το γεγονός ότι η ομάδα της Λάρνακας αποτελεί έναν απ’ τους μόνιμους πρωταγωνιστές του Κυπριακού ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια, είμαστε βέβαιοι ότι η αποκλειστική προβολή των εντός έδρας αγώνων της ΑΕΚ στην πλατφόρμα της PrimeTel, θα τύχει θετικής ανταπόκρισης από τους φίλους της ομάδας, αλλά και γενικότερα το φίλαθλο κοινό της Κύπρου».

  Η συνεργασία με την ΑΕΚ εντάσσεται στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας της PrimeTel, για εμπλουτισμό και αναβάθμιση του περιεχομένου της τηλεοπτικής μας πλατφόρμας.

  Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. More Info | Close