Νέο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών PrimeTel στα Λατσιά!

  Ιανουαρίου 31, 2019 Δελτία τύπου 0 comments
  Fotografia PrimeTel Ypokatastima Latsia

  Η PrimeTel καλωσορίζει τη νέα χρονιά με ένα νέο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών στα Λατσιά δημιουργώντας ένα νέο κόμβο επικοινωνίας με τους συνδρομητές της.

  Επενδύοντας στη δική της επικοινωνία με τους συνδρομητές της, η PrimeTel διευρύνει περαιτέρω το δίκτυο της με τη δημιουργία ενός νέου Κέντρου Εξυπηρέτησης Πελατών, φτάνοντας έτσι τα 14 σημεία εξυπηρέτησης στην επαρχία Λευκωσίας και τα 33 Παγκύπρια. Το νέο σημείο εξυπηρέτησης βρίσκεται στην καρδιά του εμπορικού κέντρου των Λατσιών στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ,  ακολουθώντας την αισθητική των υπόλοιπων καταστημάτων και θέτοντας σε προτεραιότητα την εμπειρία του συνδρομητή.

  Οι επισκέπτες του νέου Κέντρου Εξυπηρέτησης έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από εξειδικευμένους συμβούλους για όλες τις υπηρεσίες PrimeTel – σταθερή και κινητή τηλεφωνία, ίντερνετ και τηλεόραση, να διαχειριστούν τη σύνδεσή τους, καθώς και να προχωρήσουν σε πληρωμή λογαριασμών.

  Στον νέο αυτό χώρο, οι συνδρομητές θα έχουν επίσης την ευκαιρία να αποκτήσουν το smartphone της επιλογής τους μέσα από μια ευρεία γκάμα επώνυμων συσκευών, να σερφάρουν με υψηλές ταχύτητες, αλλά και να ενημερωθούν για όλες τις πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας και των τηλεπικοινωνιών.

  Info: Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ 64, Λατσιά

  Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. More Info | Close