Μαρτίου 28, 2019 Δελτία τύπου 0 comments

  Περισσότεροι από 10.000 συμμετέχοντες από 240 εταιρίες πλημμύρισαν τη Λεμεσό ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της PrimeTel.

  Η PrimeTel πιστή στο ραντεβού της με το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Κύπρου στήριξε για 7η συνεχή χρονιά τον Εταιρικό Δρόμο 5χλμ, ο οποίος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Μαρτίου στο πλαίσιο του 13ου Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ.

  Ο φετινός αγώνας σημείωσε ρεκόρ συμμετοχής ξεπερνώντας τους 10.000 δρομείς, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του ως ο πιο δημοφιλής δρόμος της διοργάνωσης. Η PrimeTel, εκτός από Ονομαστικός Χορηγός του Εταιρικού Δρόμου, υποστήριξε τον κορυφαίο αθλητικό θεσμό ως Χρυσός Χορηγός και Επίσημος Τηλεπικοινωνιακός Πάροχος.

  Τον παλμό κατά την εκκίνηση έδωσε η ομάδα κρουστών Batukinio ντυμένη στα χρώματα της PrimeTel. Η επίσημη έναρξη του PrimeTel Εταιρικού Δρόμου 5χλμ δόθηκε από τον Υφυπουργό Τουρισμού Σάββα Περδίο, εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας. Οι δρομείς απόλαυσαν την ηλιόλουστη ημέρα και την παραθαλάσσια διαδρομή, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό.

  Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η Garmin, ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσαν η Orbit Moving & Storage Ltd και το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Στην κορυφή βρέθηκε και η PrimeTel Running Team, η οποία απέσπασε το βραβείο της ομάδας με τη μεγαλύτερη συμμετοχή.

  Φέτος, ο θεσμός του Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ λειτούργησε και ως πλατφόρμα στήριξης κοινωφελών δράσεων, συγκεντρώνοντας το ποσό των €40.000, το οποίο θα διατεθεί σε φιλανθρωπικά ιδρύματα της Κύπρου.

  Με τη μακρόχρονη στήριξή της στη διοργάνωση του Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ, η PrimeTel αποδεικνύει έμπρακτα την προσπάθειά της για ανάδειξη του κοινωνικού αθλητισμού μέσα από τη χαρά της συμμετοχής.