Ιανουαρίου 16, 2017 Newsletter 0 comments

  H PrimeTel, με τις πολύτιμες ψήφους του κοινού, αναδείχθηκε η Εθνική Πρωταθλήτρια για την Κύπρο στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Βραβείων Επιχειρηματικότητας, όπου συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της.
  Αναλυτικότερα, η PrimeTel κέρδισε τις περισσότερες ψήφους απ’ όλες τις κυπριακές επιχειρήσεις οι οποίες διαγωνίστηκαν στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού και αποτελεί την μοναδική κυπριακή εταιρεία που πέρασε στην τελευταία φάση του διαγωνισμού ανάμεσα σε άλλες 33 εταιρείες, από 33 χώρες της Ευρώπης.
  H ψηφοφορία του κοινού αφορούσε σύντομο βίντεο στο οποίο περιγράφονται οι δραστηριότητες της PrimeTel, η λειτουργία της, καθώς επίσης οι υπηρεσίες της, ενώ ολοκληρώθηκε την 1η Μαρτίου 2017 σε κάθε μια από τις 34 ευρωπαϊκές χώρες που συμμετέχουν στο διαγωνισμό. Σημειώνεται ότι σε ολόκληρη την Ευρώπη οι ψήφοι άγγιξαν τις 160,000.
  Σε αυτό το τελευταίο στάδιο του διαγωνισμού το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει και να ψηφίσει ξανά το βίντεο της PrimeTel, στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση:
  http://www.businessawardseurope.com/vote/detail-new/cyprus/20967

  Η διαδικτυακή ψηφοφορία θα διαρκέσει έως και την 27η Απριλίου, 2017.

  «Πρόκειται για μια σπουδαία διάκριση για την εταιρεία μας η οποία προέρχεται από το κοινό και οφείλεται στο κοινό το οποίο ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την εμπιστοσύνη που δείχνει στην PrimeTel όλα αυτά τα χρόνια και για την στήριξη που μας παρείχε κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού», αναφέρει ο Θεοδόσης Θεοδοσίου, Chief Commercial Officer της PrimeTel, προσθέτοντας «καλούμε όλους να ψηφίσουν ξανά το βίντεο της PrimeTel, μιας αποκλειστικά κυπριακής εταιρείας, ώστε να την αναδείξουμε στην κορυφή της Ευρώπης τιμώντας την Κύπρο».