Η PrimeTel χορηγεί το Payment Risk Forum

  Ιουλίου 4, 2017 Newsletter 0 comments

  Η PrimeTel αποτελεί τον χορηγό επικοινωνίας ενός πολύ ενδιαφέροντος Φόρουμ που οργανώνεται στην Κύπρο κατά το διήμερο 6 και 7 Ιουλίου, 2017.

  Πρόκειται για το Φόρουμ Κινδύνων Πληρωμών (Payment Risk Forum) που πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Crown Plaza στη Λεμεσό και αναμένεται να προσελκύσει εκατοντάδες επαγγελματίες του τομέα Πληρωμών από διάφορους κλάδους της οικονομίας, αλλά και όσους ενδιαφέρονται για τη βελτίωση της συνολικής κατανόησης των ηλεκτρονικών πληρωμών και των κινδύνων που περικλείουν.

  Η νέα άνοδος και ανάπτυξη των ψηφιακών πληρωμών, του ηλεκτρονικού εμπορίου καθώς και των αναδυόμενων μεθόδων ηλεκτρονικής πληρωμής, όπως οι πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου, δημιουργούν τεράστιες ευκαιρίες για ανάπτυξη και αυξημένη αλληλεπίδραση μεταξύ καταναλωτών και επιχειρήσεων.

  Το Φόρουμ Κινδύνων Πληρωμών αναμένεται να συγκεντρώσει σημαντικούς παράγοντες και στελέχη από όλο τον κόσμο για να συζητήσουν τις τελευταίες καινοτομίες, ευκαιρίες, κινδύνους και επιχειρησιακές εξελίξεις, ενώ στοχεύει στην ανταλλαγή γνώσεων σε σχέση με τις τελευταίες τάσεις, τις καινοτομίες και τον τρόπο λειτουργίας της καινοτομίας και του κινδύνου πληρωμών.

  Το Φόρουμ αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να ακούσετε και να συμμετάσχετε στις τελευταίες συζητήσεις σχετικά με τις καινοτομίες και τις απειλές στον χώρο ηλεκτρονικών πληρωμών, τη στρατηγική πληρωμών και την κάρτα, τον κίνδυνο, την ασφάλεια, την πρόληψη της απάτης και τι γίνεται για την αντιμετώπιση των αναδυόμενων απειλών.

  Για περισσότερα εδώ