Ιουνίου 19, 2017 Newsletter 0 comments

  Με το PrimeTel Social Wifi αλλάζουμε εντελώς τον τρόπο με τον οποίο προσφέρετε δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο στους πελάτες σας. Παράλληλα, σας δίνεται η ευκαιρία να αποκτήσετε περισσότερους διαδικτυακούς φίλους για την επιχείρησή σας.

  Το PrimeTel Social Wifi σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε με ευελιξία προκειμένου να μπορεί να υποστηρίξει πολλά είδη καταστημάτων και επιχειρήσεων, όπως για παράδειγμα, χώρους εστίασης και εμπορικά κέντρα.

  Αναλυτικότερα, το PrimeTel Social Wifi απευθύνεται και μπορεί να ενισχύσει πλήρως: καφετέριες, παιδότοπους, χώρους διασκέδασης, εστιατόρια, ξενοδοχεία, γυμναστήρια, πολυκαταστήματα και κινηματογράφους.
  Με το PrimeTel Social Wifi η παρουσία της εταιρείας σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενισχύεται, διευρύνοντας το δίκτυό της σε Facebook, Twitter, LinkedIn και Instagram.

  Το σημαντικότερο είναι η πρόσβαση σε δεδομένα των πελατών σας την οποία σας δίνει το PrimeTel Social Wifi, εξέλιξη που σας βοηθά στις προωθητικές ενέργειες προβολής της επιχείρησης σας και των υπηρεσιών / προϊόντων της.
  Με το PrimeTel Social Wifi έχετε την δυνατότητα στοχευμένων ενεργειών προβολής έχοντας με γνώμονα την ηλικία, το φύλο, την περιοχή και άλλα χαρακτηριστικά, ώστε να προχωρήσετε σε επιτυχημένες και αποτελεσματικές εκστρατείες προβολής.

  Με τον τρόπο αυτό η επιχείρησή σας δεν περνά απαρατήρητη, καθώς θα μιλούν για αυτή, τόσο υφιστάμενοι, όσο και πιθανοί νέοι πελάτες οι οποίοι θα λαμβάνουν ενημέρωση για ενέργειες προώθησης, προσφορές ή events τα οποία ενδεχομένως να σχεδιάζετε.