Ιουνίου 19, 2017 Newsletter 0 comments

  Στην PrimeTel απευθύνθηκε η PHC για να καλύψει όλες τις ανάγκες της στον τομέα των τηλεπικοινωνιών (Διαδίκτυο, Τηλεφωνία, Συνδεσιμότητα).

  Η PHC (Franchised Restaurants Public) θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η βασίλισσα της κυπριακής εστίασης, καθώς ο Όμιλος διαθέτει ορισμένα από τα μεγαλύτερα brands στον τομέα της εστίασης και του καφέ, όπως Pizza Hut, Wagamama, KFC, Taco Bell, Jamie’s Italian, Derlicious, Sitio café, Hobo café, Burger King και Caffe Nero.

  Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1991 και δραστηριοποιείται στον τομέα της εστίασης και αντιπροσωπεύει άμεσα, μέσω θυγατρικών ή με άλλους τρόπους παγκόσμια brands του κλάδου.
  Ο Όμιλος, ο οποίος διαθέτει μέχρι στιγμής 104 εστιατόρια και χώρους εστίασης, σχεδιάζει να λειτουργήσει ακόμα 100 νέους χώρους εντός της επόμενης πενταετίας, ενώ εργοδοτεί περισσότερα από 2000 άτομα.

  «Η συνεργασία μας με την PrimeTel όλα αυτά τα χρόνια ξεχωρίζει για την αξιοπιστία των υπηρεσιών τις οποίες η PrimeTel προσφέρει στον Όμιλό μας», αναφέρει ο CEO της PHC Franchised Restaurants, Λύσανδρος Ιωάννου, προσθέτοντας ότι η σχέση αυτή αναπτύχθηκε χρόνο με το χρόνο και καθρεφτίζει την αμοιβαία εμπιστοσύνη που υπάρχει ανάμεσα στις δύο εταιρείες.

  Μεταξύ άλλων, ο κ. Ιωάννου επισημαίνει την ταχύτητα και αμεσότητα στην εξυπηρέτηση η οποία χαρακτηρίζει την PrimeTel, την ποιότητα στην παροχή όλων των υπηρεσιών της PrimeTel, καθώς επίσης την συνεχή εξέλιξη που παρατηρείται στην PrimeTel η οποία δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι αποτελεί την καλύτερη επιλογή στην παροχή υπηρεσιών τηλεπικοινωνίας και για τις επιχειρήσεις.