• Πώς μπορώ να εξοφλήσω τα τιμολόγια μου;
   Τραπεζική Εντολή

   Η ενεργοποίηση της είναι πολύ απλή. Επισκέψου ένα από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης μας για να δώσεις τις πληροφορίες του τραπεζικού σου λογαριασμού (IBAN). Για την ενεργοποίηση αυτής της υπηρεσίας, συνεργαζόμαστε με τις πιο κάτω τράπεζες:

   • Ελληνική
   • Alpha Bank
   • Τράπεζα Κύπρου
   • Συνεργατικά Ταμιευτήρια

    

   Τα οφέλη:

   • Bάλτε τέρμα στις ανυσηχίες για τυχόν απλήρωτους μηνιαίους λογαριασμούς
   • Δεν θα χρειάζεται πλέον να επισκεφθείς τα Κέντρα Εξυπηρέτησης ή την τράπεζά σας
   • Η υπηρεσία είναι εντελώς δωρεάν, δίνοντας σου τη δυνατότητα να εξοικονομείς €2, με κάθε πληρωμή

    

   Μέσω του MyPrimeTel
   Πλήρωσε τους λογαριασμούς σου Online, με μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα της PrimeTel και συγκεκριμένα στο MyPrimeTel.

    

   Direct Banking της Τράπεζας Κύπρου
   Με αυτό τον τρόπο εξόφλησης μπορείς να πληρώσεις τους λογαριασμούς σου online.

   • Κάνε κλικ στην ιστοσελίδα της Τράπεζας Κύπρου. Εάν είσαι ήδη πελάτης της Τράπεζας Κύπρου αλλά δεν έχεις εγγραφεί στην υπηρεσία Direct Banking, μπορείς να καλέσεις στο 800 00 800 ή να συμπληρώσεις τη φόρμα εγγραφής στο Direct Banking που είναι διαθέσιμο στο website της Τράπεζας: www.bankofcyprus.com.
   • Εάν έχεις ήδη πρόσβαση στο Direct Banking, επισκέψου την ιστοσελίδα της Τράπεζας Κύπρου και καταχώρησε τον αριθμό συνδρομητή και τον κωδικό πρόσβασής σου. Από το κεντρικό μενού, επέλεξε Payments, μετά επέλεξε την κατηγορία Utility Payments και κάνε κλικ στο PrimeTel. Συμπλήρωσε τις αναγκαίες πληροφορίες και ακλούθησε τις οδηγίες για να πληρώσεις το λογαριασμό σου

    

   Αυτόματη Πληρωμή με πιστωτική κάρτα
   Ενεργοποιώντας την αυτόματη πληρωμή με πιστωτική κάρτα, τα τιμολόγια σου εξοφλούνται αυτόματα κάθε μήνα, από την πιστωτική σου κάρτα, χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθείς τα κέντρα εξυπηρέτησης πελατών της PrimeTel.

   Αυτός ο εύκολος τρόπος αποπληρωμής είναι εντελώς δωρεάν και σου δίνει τη δυνατότητα να εξοικονομείς €2 κάθε μήνα (ποσό που καταβάλλεται με κάθε πληρωμή με μετρητά). 

   Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφθείς ένα από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών με την πιστωτική σου κάρτα. Δεν γίνονται δεκτές οι πιστωτικές κάρτες που είναι μόνο για χρήση στο διαδίκτυο ή οι κάρτες Electron.

    

   JCC Smart
   Κάνε κλικ εδώ για να συνδεθείς στην ιστοσελίδα της JCC Smart για να ξοφλήσεις το λογαριασμό σου. Να θυμάσαι ότι θα πρέπει να εγγραφείς και να δημιουργήσεις λογαριασμό στην JCC Smart ώστε να μπορείς να πληρώνεις online. Κάνε κλικ εδώ για να εγγραφείς μέσω JCC Smart.

    

   Πληρωμές με μετρητά
   Επισκέψου ένα από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης μας ή την τράπεζα που συνεργάζεσαι, για να πληρώσεις το τιμολόγιο σου, είτε με μετρητά είτε με πιστωτική κάρτα. Μπορείς, επίσης, να μας καλέσεις στο 133 και να πληρώσεις με πιστωτική/χρεωστική κάρτα. Με την εξόφληση των τιμολογίων σου με οποιοδήποτε από τους πιο πάνω τρόπους, θα χρεώνεσαι με το ποσό των €2 (μηνιαία λειτουργικά τέλη). 

   Για να αποφευχθεί αυτή η επιβάρυνση, σου συνιστούμε να δημιουργήσεις Τραπεζική Εντολή ή Αυτόματη Πληρωμή με πιστωτική κάρτα.

  • Έχω ενεργοποιήσει τον τρόπο εξόφλησης αυτόματης χρέωσης – DirectDebit. Γιατί στα τιμολόγια μου συνεχίζει να εμφανίζεται το ‘Οφειλόμενο ποσό’

   Εάν έχεις ενεργοποιήσει τον τρόπο εξόφλησης αυτόματης χρέωσης, θα συνεχίζεις να λαμβάνεις τα τιμολόγια σου κάθε μήνα στα οποία θα αναγράφεται το συνολικό ποσό που πρέπει να πληρώσεις. Τα τιμολόγια αποστέλλονται ένα μήνα πριν την εξόφληση των τιμολογίων σας, ενημερώνοντας σας για το ποσό που θα αφαιρεθεί από τον τραπεζικό σας λογαριασμό.

  • Οι υπηρεσίες μου έχουν ανασταλεί – Πώς μπορώ να επανασυνδέσω τις υπηρεσίες μου;

   Μην ανησυχείς εάν οι υπηρεσίες σου έχουν ανασταλεί- μπορείς εύκολα και γρήγορα να επανασυνδέσεις τις υπηρεσίες σου μέσω της Ζώνης Συνδρομητών – My PrimeTel.

   Όταν συνδεθείς με τη Ζώνη Συνδρομητών, αυτόματα θα μεταφερθείς στο χώρο πληρωμής. Απλά εισάγεις τα στοιχεία της πιστωτικής σου κάρτας για να γίνει η πληρωμή και έτσι οι υπηρεσίες σου θα επανασυνδεθούν μέσα σε 2 ώρες.

   Για να αποφύγεις την αναστολή των υπηρεσιών σου, σου συνιστούμε να δημιουργήσεις Τραπεζική Εντολή ή Αυτόματη Πληρωμή με πιστωτική κάρτα.