• Μπορώ να χρησιμοποιήσω PrimeTel κινητή στο εξωτερικό;

   Βεβαίως και μπορείς! Παρέχουμε υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας σε όλο τον κόσμο, σε συνεργασία με άλλους παρόχους. Κάθε συνδρομητής μπορεί να πραγματοποιεί και να λαμβάνει κλήσεις οπουδήποτε κι’ αν ταξιδεύει και όπου υπάρχει κάλυψη από δίκτυο κινητής τηλεφωνίας με το οποίο συνεργαζόμαστε. Για να δεις τη λίστα με τις χώρες όπου παρέχουμε υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας στο εξωτερικό κάνε κλικ εδω.

  • Πώς θα ξέρω με ποιο δίκτυο να συνδεθώ όταν επισκεφθώ μια άλλη χώρα;

   Όταν ταξιδεύεις στο εξωτερικό, το κινητό σου τηλέφωνο θα ανιχνεύσει αυτόματα το τοπικό δίκτυο και θα συνδεθεί. Εάν δεν θες να συνδεθείς αυτόματα, κάνε κλικ εδώ για να δεις τα δίκτυα με τα οποία συνεργαζόμαστε σε κάθε χώρα ώστε να συνδεθείς σε ένα από αυτά.

  • Ποιες είναι οι χρεώσεις περιαγωγής;

   Οι χρεώσεις περιαγωγής εξαρτώνται από την χώρα που θα επισκεφθείς. Για την ολοκληρωμένη λίστα των χωρών καθώς και των χρεώσεων, κάνε κλικ εδώ.

  • Θα χρεωθώ για την παραλαβή των μηνυμάτων μου από τον τηλεφωνητή, όταν είμαι εκτός Κύπρου;

   Δεν υπάρχει καμία χρέωση για την παραλαβή των μηνυμάτων του τηλεφωνητή σου όταν βρίσκεσαι σε χώρες εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

   Για τις χρεώσεις σε χώρες εκτός της ΕΕ, κάνε κλικ εδώ. Για να αποφύγεις τις χρεώσεις μπορείς να ακυρώσεις όλες τις προωθούμενες κλήσεις πληκτρολογώντας τον κωδικό ##002# και πιέζοντας το πλήκτρο κλήσης.

   Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εκτροπή κλήσεων, κάντε κλικ εδώ.

  • Μπορώ να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία Mobile Internet όταν είμαι εκτός Κύπρου;

   Ναι. Σύμφωνα με ευρωπαϊκούς κανονισμούς, η περιαγωγή δεδομένων εντός Ε.Ε. υπόκειται σε περιορισμούς (όριο  €50 το μήνα). Εάν έχεις πλησιάσει το προαναφερόμενο όριο, τότε θα λάβεις ενημερωτικό SMS. Εάν επιθυμείς να αυξήσεις το όριο σου, κάλεσε μας στο 133 ή +35722102210 από εξωτερικό.

  • Γιατί εμφανίζεται το γράμμα R στο κινητό μου; Μήπως αυτό σημαίνει ότι το κινητό μου είναι σε περιαγωγή;

   Αυτό είναι επειδή παρέχουμε υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας μέσω ενός εικονικού δικτύου. Ως εκ τούτου, ορισμένες συσκευές ή το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς, καταγράφει ότι ο χρήστης βρίσκεται σε ένα ξένο δίκτυο, ακόμη και αν αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα επιβαρυθνείς με τέλη περιαγωγής.

  • Μπορώ να χρησιμοποιήσω στο εξωτερικό, τα δωρεάν Λεπτά/SMS/Δεδομένα που παίρνω από τις διάφορες καμπάνιες επιβράβευσης;

   Όχι, τα δωρεάν Λεπτά/SMS/Δεδομένα ισχύουν για χρήση μόνο στην Κύπρο.