• Θα χρειαστώ δορυφορική κεραία για να έχω τηλεοπτικά κανάλια;

   Όχι, δεν θα χρειαστείς δορυφορική κεραία για να λαμβάνεις τα τηλεοπτικά κανάλια. Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται με απλό και λειτουργικό εξοπλισμό. Με μόνο ένα μόντεμ, έναν αποκωδικοποιητή καθώς και ένα καλώδιο σύνδεσης θα μπορείς να απολαμβάνεις και τα τηλεοπτικά μας κανάλια. Ανάλογα με την τοποθεσία σου, ενδέχεται να χρειαστεί να συνδέσεις μια κεραία για να λαμβάνεις τα τοπικά κανάλια.

  • Τι είδους εξοπλισμό θα εγκαταστήσετε, και πού;

   Όλες οι υπηρεσίες μας παρέχονται με απλό και λειτουργικό εξοπλισμό. Με μόνο ένα μόντεμ, έναν αποκωδικοποιητή καθώς και ένα καλώδιο σύνδεσης μπορεί κάθε συνδρομητής μας να τις απολαμβάνει.

   Οταν είμαστε έτοιμοι να εγκαταστήσουμε τις υπηρεσίες σου, θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για να διευθετηθεί ραντεβού ώστε να επισκεφθούμε το σπίτι σου. Ο τεχνικός μας θα εγκαταστήσει τον εξοπλισμό της PrimeTel και θα σε καθοδηγήσει για τη χρήση των υπηρεσιών μας. Αυτή η διαδικασία θα διαρκέσει περίπου 30 έως 45 λεπτά.

   Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης το μόντεμ θα τοποθετηθεί στην κεντρική πρίζα του τηλεφώνου. Εάν για κάποιο λόγο θέλεις να έχεις τις υπηρεσίες μας σε μια διαφορετική θέση, ή στον υπολογιστή ή/και στην τηλεόραση που βρίσκεται σε άλλο δωμάτιο, καλό θα ήταν να έχεις ήδη επικοινωνήσει με έναν ηλεκτρολόγο για να κάνεις τις απαραίτητες τροποποιήσεις στην καλωδίωση, πριν γίνει η εγκατάσταση.

  • Ποια κανάλια περιλαμβάνονται στα πακέτα σας;

   Όλα τα πακέτα που προσφέρουν την υπηρεσία τηλεόρασης, περιλαμβάνουν μια ευρεία γκάμα καναλιών προκείμενου να καλύψουν τις ανάγκες για ψυχαγωγία. Για την ολοκληρωμένη λίστα καναλιών, κάνε κλικ εδώ.

   Επίσης, σε όλα τα πακέτα με τηλεόραση διατίθεται δωρεάν το κανάλι PrimeTel, ως ειδική προσφορά για τους συνδρομητές μας. Η κανονική τιμή του κανάλιου ανέρχεται στα €40,34. Σε αυτό το κάνάλι μεταδίδονται ζωντανά και αποκλειστικά όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της Ομόνοιας και του Απόλλωνα.
   Επιπλέον, προσφέρουμε δυνατότητα αναβάθμισης καναλιών, όπως τα Channel One Russia, RTVi, Hustler και Dorcel καθώς και το πλούσιο σε περιεχόμενο On Demand περιεχόμενο PrimeView.

  • Μπορώ να έχω περισσότερες από μία τηλεόρασεις συνδεδεμένες στον αποκωδικοποιητή μου;

   Με τη χρήση ενός RF Modulator μπορείς να συνδέσεις περισσότερες από μία τηλεόρασεις στον αποκωδικοποιητή (θα μπορείς να παρακολουθείς το ίδιο από όλες τις τηλεοράσεις που έχεις συνδέσει). Με την εγκατάσταση του RF Modulator και η σύνδεσή του με το υφιστάμενο καλώδιο της κεραίας θα λάβεις τα κανάλια της PrimeTV.

   Εάν, ωστόσο, θέλεις να παρακολουθήσεις διαφορετικό κανάλι σε κάθε τηλεόραση, μπορείς να εγκαταστήσεις 2ο αποκωδικοποιητή (με την προϋπόθεση ότι η ταχύτητά είναι επαρκής για να υποστηρίξει 2ο αποκωδικοποιητή). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγκατάσταση 2ου αποκωδικοποιητή επικοινώνησε μαζί μας στο 133.

  • Πως μπορώ να παρακολουθώ δυο διαφορετικά κανάλια από δυο διαφορετικές τηλεοράσεις ταυτόχρονα;

   Με την υπηρεσία MultiRoom. Πολύ απλά, εγκαθιστώντας 2ο αποκωδικοποιητή με μόνο €5,04 τον μήνα και μια επιπλέον εφάπαξ χρέωση του ύψους των €20,17, θα μπορείς να παρακολουθείς δυο διαφορετικά κανάλια σε δυο διαφορετικές τηλεοράσεις ταυτόχρονα.