1. Το νέο σχέδιο προπληρωμένης Κινητής τηλεφωνίας Unlimited Καρτοκινητήσου ισχύει από 17/07/2014 και είναι διαθέσιμο σε όλους τους PrimeTel Pay As You Go συνδρομητές. Οι συνδρομητές των υπηρεσιών Postpaid, , Pay As You Go Mobile Broadband, Tourist Pack και Τaza εξαιρούνται από το νέο σχέδιο.
  2. Οι συνδρομητές, οι οποίοι επιθυμούν να επωφεληθούν από το Unlimited Καρτοκινητήσου, θα πρέπει να στείλουν SMS με το κείμενο “BONUS ON” στο 8133 χωρίς χρέωση.
  3. Το τρέχον σχέδιο Top-Up bonus της PrimeTel θα τερματιστεί από τις 31/07/2014.
  4. Το Unlimited Καρτοκινητήσου με κάθε Top-Up παρέχει δωρεάν κλήσεις, SMS και Mobile Internet.
  5. Η Δωρεάν χρήση μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εξής: Οι κλήσεις σε αριθμούς PrimeTel (σταθερής και κινητής), SMS προς όλους τους εθνικούς αριθμούς εντός Κύπρου και Mobile Internet (ΜΒ) για χρήση εντός Κύπρου. Κλήσεις και αποστολή SMS προς ειδικές και υπερτιμημένες υπηρεσίες εξαιρούνται.
  6. Η Δωρεάν χρήση για κλήσεις θα χρεώνεται ανά λεπτό με ελάχιστη χρέωση 1 λεπτό.
  7. Η περίοδος ισχύος του κάθε Top-Up εξαρτάται από την αξία του Top-Up.
  8. Η μηνιαία αξία επικοινωνίας του προγράμματος καθώς και τυχόν bonus ή/και επιπλέον δωρεάν μηνιαία αξία επικοινωνίας που δεν χρησιμοποιηθούν σε ένα μήνα δεν μεταφέρονται σε επόμενους μήνες.
  9. Η PrimeTel διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να διακόψει το Unlimited Καρτοκινητήσου ανά πάσα στιγμή.
  10. Οι συνδρομητές μπορούν να απενεργοποιήσουν την υπηρεσία ατελώς ανά πάσα στιγμή στέλνοντας SMS στο 8133 με την λέξη “BONUS OFF”.
  11. Ισχύουν οι όροι και προϋποθέσεις της υπηρεσίας PrimeTel Mobile Pay As You Go ως επίσης και η Πολιτική Ορθής Χρήσης Υπηρεσιών Κινητής Τηλεφωνίας της PrimeTel.

  Show Buttons
  Share on Facebook
  Share on Twitter
  Hide Buttons