Ποδόσφαιρο στο κανάλι PrimeTel

  Παρακολουθήστε ζωντανά και αποκλειστικά το Ισπανικό Πρωτάθλημα “La Liga”, το Κύπελλο Ισπανίας “Copa Del Rey”, το Γερμανικό Supercup, Γερμανικό Πρωτάθλημα Bundesliga και τους εντός έδρας αγώνες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

  Τηλεόραση Παντού – Live Streaming

  Η υπηρεσία Live Streaming της PrimeTel προσφέρει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της αλλά και σε κάτοικους εξωτερικού, να παρακολουθήσουν ζωντανά από τον υπολογιστή τους, το smartphone αλλά και tablet, τους εντός έδρας αγώνες των κυπριακών ομάδων, των οποίων η εταιρεία έχει εξασφαλίσει τα αποκλειστικά δικαιώματα.

  Ετήσια Πακέτα για κατοίκους εντός Κύπρου:

  Θέλεις να μην χάσεις αγώνα της αγαπημένης σου ομάδας; H PrimeTel τώρα προσφέρει ετήσια πακέτα στην υπηρεσία TV Anywhere – Live Streaming που σου επιτρέπει να έχεις συνεχή πρόσβαση στον κανάλι της PrimeTel 24 ώρες το εικοσιτετράωρο για να μην χάσεις λεπτό από την δράση!

  Εάν είστε υφιστάμενος συνδρομητής της PrimeTel σε οικιακό προϊόν που συμπεριλαμβάνει σταθερή τηλεφωνία και/ή διαδίκτυο/τηλεόραση:
  Κόστος υπηρεσίας €9.99 ανά ποδοσφαιρικό αγώνα ή €199.99 για ένα χρόνο.

  Εάν δεν είστε υφιστάμενος συνδρομητής της PrimeTel στα πιο πάνω προϊόντα:
  Κόστος υπηρεσίας €19.99 ανά ποδοσφαιρικό αγώνα ή €199.99 για ένα χρόνο.

  Επιλεγμένοι αγώνες για συνδρομητές Primetel και μη εντός Κύπρου, του πρωταθλήματος Ισπανίας (Primera Division) με μόνο €4.99 ανά ποδοσφαιρικό αγώνα.

  Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν 19% Φ.Π.Α.

  Για συνδρομητές εκτός Κύπρου:

  Κόστος υπηρεσίας €9.99 ανά ποδοσφαιρικό αγώνα.
  Όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του Απόλλωνα και της Ομόνοιας για την σεζόν €199.99.

  Πατήστε εδώ για να κάνετε login και να αγοράσετε το πακέτο που θέλετε.
  Οι πιο πάνω προσφορές είναι διαθέσιμες μόνο για επισκέπτες της ιστοσελίδας εντός Κύπρου.

  Με ιδιαίτερη ικανοποίηση η PrimeTel σε ενημερώνει για την επέκταση της συνεργασίας της με την Ομόνοια και τον Απόλλωνα για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της τριετίας 2016-2019.

  Για περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ εδώ.

  Show Buttons
  Share on Facebook
  Share on Twitter
  Hide Buttons
  We use cookies to improve your experience on this website. By continying to browse our site you consent to our use of cookies. Find out more. More Info | Close