7 Παιδικά κανάλια για κάθε ηλικία!

  Αποκλειστικά για τους λιλιπούτιους φίλους μας

  Η PrimeTel ενισχύει το παιδικό πρόγραμμα και φέρνει σε όλα τα παιδιά πλούσιο περιεχόμενο με αγαπημένους ήρωες από τα κανάλια Disney, Boomerang, Cartoon Network, Baby TV, Duck TV αλλά και από το on demand περιεχόμενο PrimeView και PrimeKids! Αφήστε τους μπόμπιρες αλλά και τα μεγαλύτερης ηλικίας παιδιά σας να διασκεδάσουν παρακολουθώντας τις περιπέτειες ηρώων που άφησαν εποχή και όχι μόνο!

  Disney Junior

  Θέση: 403
  Απολαύστε μαζί με τα παιδιά σας τον κόσμο του παραμυθιού! Το κανάλι απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας και έως και 7 ετών και ενσωματώνει δημιουργική αφήγηση και ενδιαφέροντες χαρακτήρες που μετατρέπουν τη μάθηση σε μια διασκεδαστική εμπειρία με αγαπημένες σειρές όπως Mickey Mouse Clubhouse και πριγκίπισσα Σοφία.  Το πρόγραμμα του καναλιού διατίθεται μεταγλωττισμένο ή με ελληνικούς υπότιτλους.

  Disney Channel

  Θέση: 402
  Παρακολουθήστε παρέα με τα παιδιά σας, ηλικίας 6 έως 14 χρονών, δημοφιλή σειρές όπως Liv and Maddie, Austin & Ally και Violetta και εξαιρετικές ταινίες όπως το Camp Rock και High School Musical  και με τις πιο πρόσφατες επιτυχίες συμπεριλαμβανομένου του Cloud 9, που αποτελεί μια συναρπαστική ιστορία.  Όλο το πρόγραμμα του καναλιού είναι μεταγλωττισμένο ή με ελληνικούς υπότιτλους.

  Disney XD

  Θέση: 404
  Το κανάλι εστιάζει στο ζωηρό ενδιαφέρον των παιδιών για ανακαλύψεις, κατορθώματα, μουσική, παιχνίδια και περιπέτεια. Το πρόγραμμα του καναλιού περιλαμβάνει εκπληκτικές σειρές δράσης όπως ο Spider Man, Mighty Med και Star Wars Rebels καθώς και κινούμενα σχέδια όπως Phineas & Ferb. Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 6-11 χρόνων με μεταγλωττισμένο ή με ελληνικούς υπότιτλους πλούσιο παιδικό πρόγραμμα.

  Duck TV HD

  Θέση: 807
  Eίναι ένα από τα δημοφιλέστερα κλασσικά παιδικά κανάλια, που απευθύνεται σε ηλικίες από 6-36 μηνών. Το κανάλι υπόσχεται 24ωρη διασκέδαση στους νεαρούς μας τηλεθεατές! Όλα τα προγράμματα και οι παιδικές σειρές έχουν δημιουργηθεί για να αναπτύξουν τη γνώση και τη δημιουργικότητα των μικρών μας φίλων, ξεκουράζοντας συγχρόνως τους γονείς.

  Cartoon Network

  Θέση: 400
  Το Cartoon Network είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα παιδικά κανάλια και μεταδίδει πολυαγαπημένες σειρές σύγχρονων κινουμένων σχεδίων. Ήρωες όπως οι Dexter, Johny Bravo, Powerpuff Girls και Cramp Twins συναντώνται στο κανάλι, το οποίο είναι διαθέσιμο κάθε μέρα και όλη μέρα.

  DescriptionKIDS_BT

  Baby TV

  Θέση: 406
  Eίναι ένα πρωτοποριακό 24ωρο κανάλι, χωρίς διαφημίσεις, που απευθύνεται σε βρέφη και παιδιά ηλικίας κάτω των τριών χρονών. Σχεδιάστηκε για την ανάπτυξη και την εκμάθηση του βρέφους/παιδιού και ενθαρρύνει την αλληλεπίδραση γονέων και μωρών. Η παραγωγή του γίνεται σε συνεργασία με παιδοψυχολόγους και ειδικούς σε θέματα ανάπτυξης.

  Boomerang

  Θέση: 401
  Κλασικοί και αγαπημένοι ήρωες καρτούν! Το δημοφιλές 24ωρο παιδικό κανάλι με κλασικούς χαρακτήρες καρτούν για όλη την οικογένεια προσφέρει μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

  Show Buttons
  Share on Facebook
  Share on Twitter
  Hide Buttons