Foto - PlugNPlay TV

  Βαλ’το στην πρίζα και ζήσε αμέσως την απόλυτη τηλεοπτική εμπειρία!

  Απόκτησε το και απόλαυσε:

  • Τις κορυφαίες ομάδες του Κυπριακού πρωταθλήματος: ΟΜΟΝΟΙΑ, ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ, ΑΝΟΡΘΩΣΗ, ΠΑΦΟ και επιλεγμένους αγώνες ΕΡΜΗ και ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΣ
  • Kορυφαίες διεθνείς διοργανώσεις: Ισπανικό Πρωτάθλημα “La Liga”, Γερμανικό Πρωτάθλημα “Bundesliga”, Γαλλικό Πρωτάθλημα “Ligue 1”, Κύπελλο Ισπανίας “Copa Del Rey”, Γερμανικό “Supercup” και Γαλλικό Κύπελο “Coupe de la Ligue”
  • Δημοφιλείς και βραυευμένες ξένες σειρές, κλασσικές ταινίες, ντοκιμαντέρ, παιδικά, ειδήσεις, μόδα και ψυχαγωγία μέσα από 50 διεθνή και τοπικά κανάλια σε ένα μόνο πακέτο!

  Μάθε περισσότερες πληροφορίες για τα πακέτα τηλεόρασης της PrimeTel εδώ!

  Το PLUG n PLAY TV πακέτο περιλαμβάνει όλα τα πιο κάτω κανάλια:

  ΡΙΚ 1

  Μέσω της PrimeTV μεταδίδονται τα κανονικά προγράμματα του ΡΙΚ 1. Οι υπηρεσίες Pause Live TV και 3 Days Back Machine είναι διαθέσιμες σε αυτό το κανάλι.

  PIK 2

  Μέσω της PrimeTV μεταδίδονται τα κανονικά προγράμματα του ΡΙΚ 2. Οι υπηρεσίες Pause Live TV και 3 Days Back Machine είναι διαθέσιμες σε αυτό το κανάλι.
  plus-new-logo_80x80

  Plus TV

  Μέσω της PrimeTV μεταδίδονται τα κανονικά προγράμματα του PlusTV.
  tv-logos-80px_SIGMA

  Sigma

  Μέσω της PrimeTV μεταδίδονται τα κανονικά προγράμματα του Sigma. Οι υπηρεσίες Pause Live TV και 3 Days Back Machine είναι διαθέσιμες σε αυτό το κανάλι.
  ANT1

  ANT1

  Μέσω της PrimeTV μεταδίδονται τα κανονικά προγράμματα του Ant1. Οι υπηρεσίες Pause Live TV και 3 Days Back Machine είναι διαθέσιμες σε αυτό το κανάλι.
  Extra

  Extra TV

  Το Extra είναι τηλεοπτικός σταθμός με έδρα τη Λεμεσό. Το πρόγραμμα του EXTRA μεταδίδεται σε 24ωρη βάση και εκτός από τις δικές του παραγωγές είναι εμπλουτισμένο με προγράμματα άλλων τηλεοπτικών σταθμών της Ελλάδας.
  ert_world_logo_80x80

  ΕΡΤ World

  ΕΡΤ World

  Capital TV

  Το Capital TV καλύπτει όλους τους τομείς ενημέρωσης, εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας. Το κανάλι καλύπτει κυρίως τοπικές ειδήσεις, χωρίς όμως να αγνοεί τα διεθνή δρώμενα. Όσον αφορά στην ψυχαγωγία, το Capital μεταδίδει επιλεγμένες ξένες ταινίες, γνωστές σειρές, τηλενουβέλες, παιδικά και αθλητικά προγράμματα.
  Alfa_logo_80x70

  Alpha Κύπρου

  Επιλέγοντας τον Alpha Κύπρου, ο τηλεθεατής θα μπορεί να βλέπει τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά ονόματα από Ελλάδα και Κύπρο καθώς και ενημερωτικές και ψυχαγωγικές παραγωγές υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Real-life προγράμματα καθώς και ξένες αγαπημένες κινηματογραφικές ταινίες και σειρές.
  Οι υπηρεσίες Pause Live TV και 3 Days Back Machine είναι διαθέσιμες σε αυτό το κανάλι.
  Alfa_80x70

  TV MALL

  Το TV MALL αποτελεί τον πλέον σύγχρονο τρόπο για έξυπνες, γρήγορες και οικονομικές αγορές. Με ένα μόνο τηλεφώνημα από το σπίτι του ο καταναλωτής-τηλεθεατής έχει τη δυνατότητα να έχει ό,τι επιθυμεί στο σπίτι του!
  Image of Omega Logo - TV

  Omega

  Μέσω της PrimeTV μεταδίδονται τα κανονικά προγράμματα του Omega. Οι υπηρεσίες Pause Live TV και 3 Days Back Machine είναι διαθέσιμες σε αυτό το κανάλι.
  CNBC

  CNBC / Θέση 204

  Το CNBC είναι πρώτο επιχειρηματικό και οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι. Με πραγματικό χρόνο κάλυψης των χρηματοοικονομικών αγορών και τα διεθνή επιχειρηματικά νέα. Το CNBC παρέχει στους ηγέτες των επιχειρήσεων, των επενδυτών και τη βιομηχανία χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών σε όλη την ΕΜΕΑ, πληροφορίες και αναλύσεις που χρειάζονται.

  ALJAZEERA (1)

  Al Jazeera International / Θέση 207

  Το κανάλι Al Jazeera είναι 24ωρο αγγλόφωνο ειδησεογραφικό κανάλι της Μέσης Ανατολής, με ειδήσεις και αναλύσεις, ντοκιμαντέρ, ζωντανές συνεντεύξεις και εκπομπές καθώς και οικονομική και αθλητική ενημέρωση.
  euronews_80x80

  Euronews / Θέση 200

  Το Euronews είναι ο πρώτος πολυγλωσσικός σταθμός που μεταδίδει ταυτόχρονα τα προγράμματά του σε όλες τις διαθέσιμες γλώσσες, 24 ώρες το 24ωρο σε παγκόσμιο επίπεδο. Καλύπτει ειδησεογραφικά ολόκληρο τον κόσμο με αντικειμενικό και ουδέτερο τρόπο.
  Bloomberg_Television

  Bloomberg / Θέση 205

  Οικονομικές αναλύσεις από τις διεθνείς χρηματοοικονομικές αγορές και τα πιο πρόσφατα νέα από τον επιχειρηματικό κόσμο 24 ώρες το 24ωρο.
  BBC_World_News

  BBC World / Θέση 201

  Είναι από τα κορυφαία ειδησεογραφικά κανάλια που μεταδίδει ενημέρωση σημαντικών γεγονότων ανά το κόσμο. Μεταξύ άλλων, το πρόγραμμα περιλαμβάνει ντοκιμαντέρ, προγράμματα lifestyle και συνεντεύξεις.
  CNN

  CNN / Θέση 202

  Είναι το δημοφιλέστερο κανάλι ειδήσεων στον κόσμο. Παρέχει έγκυρη, έγκαιρη και ποιοτική 24ωρη ενημέρωση για τις παγκόσμιες εξελίξεις αλλά και για άλλους τομείς, όπως τις επιχειρήσεις, τον αθλητισμό, τα ταξίδια και τη μουσική.
  Image Logo of National Geographic Wild

  Nat Geo Wild / Θέση 348

  Εντυπωσιακές εικόνες, αποκαλύπτουν την ομορφιά και πολυπλοκότητα της Μητέρας Φύσης με τα πιο ασυνήθιστα ζώα και τις πιο μακρινές τοποθεσίες.
  ng_logo_black_80x80

  National Geographic / Θέση 349

  Ως παγκόσμιος ηγέτης οπτικής αφήγησης, το πρόγραμμα του National Geographic κυριαρχούν η επιστήμη, η εξερεύνηση και η περιπέτεια με απώτερο σκοπό τη διάχυσης της γνώσης.
  Discovery_Channel

  Discovery Channel / Θέση 350

  Είναι ένα από τα διασημότερα και ποιοτικότερα επιμορφωτικά κανάλια στον κόσμο. Mας ξεναγεί στον υπέροχο κόσμο της φύσης και της περιπέτειας και μας ενημερώνει για τα τελευταία νέα στον τομέα της επιστήμης, της τεχνολογίας, του περιβάλλοντος, της ιστορίας και των εξερευνήσεων.

  Discovery Science / Θέση 351

  Οι πιο πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα της επιστήμης και της τεχνολογίας, ξετυλίγονται και επεξηγώντας οράματα και μυστήρια του παρελθόντος. Ανακαλύψτε τις απαντήσεις σε ερωτήματα που πηγάζουν από τα βάθη του γαλαξία μέχρι την πρακτική επιστήμη του σημερινού μας κόσμου.

  Discovery Family / Θέση 352

  Το Discovery Family, είναι ένα νέο κανάλι που υπόσχεται ολοκληρωμένη τηλεοπτική ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια, οποιαδήποτε ώρα/ στιγμή της ημέρας. Στο πλούσιο πρόγραμμα του καναλιού, μπορείτε να απολαύσετε εντυπωσιακά ντοκιμαντέρ, χιουμοριστικές οικογενειακές ιστορίες, συναρπαστικά πειράματα και πολλές άλλες ενδιαφέρουσες εκπομπές. Υπάρχει ένα ειδικά αφιερωμένο πρόγραμμα για να κρατήσει του μικρούς μας φίλους χαρούμενους. Αποτελεί την ασφαλέστερη/ ιδανικότερη επιλογή για να ζήσετε νέα και συναρπαστικά πράγματα που θα σας δημιουργήσουν αξέχαστες στιγμές.

  Investigation Discovery (ID) / Θέση 355

  Το Discovery ID Xtra εστιάζει σε υποθέσεις αληθινών εγκλημάτων και συγκλονιστικών αστυνομικών ερευνών. Η αποκάλυψη των υποθέσεων αυτών δεν υπήρξε απλή ή εύκολη, ο τρόπος λοιπόν που παρουσιάζονται είναι εξίσου δραματικός και μυστηριώδης. Τα σκάνδαλα, τα μυστικά και οι κρυφές σχέσεις, αποκαλύπτονται στον τηλεθεατή σταδιακά, κρατώντας τον σε αγωνία.
  Animal Planet - Logotypo - PrimeTV

  Animal Planet / Θέση 357

  Το Animal Planet φέρνει στις οθόνες σας όλα όσα αγαπάτε για τα ζώα, μέσα από τα μάτια χαρισματικών υποστηρικτών τους και παθιασμένων ειδικών. Είτε πρόκειται για επικές ιστορίες στη φύση είτε για τα καθημερινά καμώματα κατοικίδιων ζώων, οι εκπομπές του Animal Planet είναι μοναδικές και συναρπαστικές – κάποιες φορές απρόβλεπτες, όμως πάντα ψυχαγωγικές. Πηγαίνοντας πέρα από τα όρια της παραδοσιακής ιστορίας της φύσης, το κανάλι προσφέρει μια φρέσκια ματιά στον κόσμο γύρω μας!

  1284826

  E! / Θέση 304

  Όλος ο κόσμος της ψυχαγωγίας ανοίγεται μπροστά σας φέρνοντας δημο­φιλή ριάλιτι και ειδήσεις από το χώρο της showbiz, κατευθείαν από την Αμερική. Το κανάλι φιλοξενεί διεθνώς αναγνωρισμένα σόους, όπως το ριάλιτι Keeping Up With the Kardashians, «E! News» για ζωντανές συνδέσεις και προβολές από το κόκκινο χαλί. Το E! έχει αδιαμφισβήτητα καθιερωθεί ως το κανάλι που φέρνει στις οθόνες μας τα τελευταία νέα της ποπ κουλτούρας!
  TravelChannel_70x70

  Travel Channel / Θέση 306

  To Travel Channel είναι το κορυφαίο διεθνές ραδιοτηλεοπτικό κανάλι που παρουσιάζει ταξίδια, μεταδίδοντας 24 ώρες την ημέρα σε περισσότερες από 130 περιοχές σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή,την Αφρική και την Ασία-Ειρηνικό. Διατίθεται στην αγγλική και ρώσικη γλώσσα με ελληνικούς υπότιτλους.
  NauticalChannel-146x43

  Nautical Channel / Θέση 452

  Το 24ώρο κανάλι είναι αφιερωμένο στον κόσμο των σκαφών αναψυχής, ιστιοπλοΐα, σερφινγκ και γενικότερα στον τρόπο ζωής που περιβάλλει τα παραπάνω.Διασκεδαστικό κι ενημερωτικό απευθύνεται σε εκείνους που έχουν ένα ξεχωριστό πάθος με τη θάλασσα, τα κύματα και τα αθλήματα γύρω από αυτά.
  TLC_80x70

  TLC / Θέση 353

  Το κανάλι TLC είναι διεθνές κανάλι, το οποίο παρουσιάζει τις καλύτερες lifestyle, reality και ψυχαγωγικές εκπομπές από όλο τον κόσμο. Καλύπτει θέματα όπως μόδα, φαγητό, ταξίδια, τρόπους ζωής, γάμους καθώς και θέματα που αφορούν γονείς.

  Food Network / Θέση 356

  Όλος ο κόσμος της γαστρονομίας, βρίσκεται στους δέκτες μας! Για ξεχωριστές γεύσεις που γαργαλάνε τον ουρανίσκο! Νέες και δροσερές ιδέες προτείνουν καθημερινά οι αξιόλογοι chef του καναλιού.
  xtreme_80px

  Extreme Sports / Θέση 264

  Το κανάλι Extreme Sports προσφέρει μια ματιά σε ένα extreme τρόπο ζωής που περιλαμβάνει surfing, skateboarding, snowboarding, wakeboarding, motocross, BMX, FMX, μουσική, τέχνη και μόδα σε εκατομμύρια θαυμαστές 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο. Το κανάλι διαθέτει ελληνικούς υπότιτλους.
  Logo - PrimeTel 1 TV

  PrimeTel 1/ channel 255

  Από το κανάλι PrimeΤel 1 προβάλλονται ζωντανά και αποκλειστικά οι εντός έδρας αγώνες του Κυπριακού πρωταθλήματος: ΟΜΟΝΟΙΑΣ & ΑΕΚ ! Δημοφιλείς διεθνείς διοργανώσεις: Ισπανικό Πρωτάθλημα “La Liga”, Γερμανικό Πρωτάθλημα “Bundesliga”, Κύπελλο Ισπανίας “Copa Del Rey” και Γερμανικό “Supercup”!

  ptl2

  PrimeTel 2 / channel 256

  Από το κανάλι PrimeΤel 2 προβάλλονται ζωντανά και αποκλειστικά οι εντός έδρας αγώνες του Κυπριακού πρωταθλήματος: ΟΜΟΝΟΙΑΣ & ΑΕΚ ! Δημοφιλείς διεθνείς διοργανώσεις: Ισπανικό Πρωτάθλημα “La Liga”, Γερμανικό Πρωτάθλημα “Bundesliga”, Κύπελλο Ισπανίας “Copa Del Rey” και Γερμανικό “Supercup”!
  Logo - PrimeTel 3 TV

  PrimeTel 3 / channel 257

  Από το κανάλι PrimeΤel 3 προβάλλονται ζωντανά και αποκλειστικά οι εντός έδρας αγώνες του Κυπριακού πρωταθλήματος: ΟΜΟΝΟΙΑΣ & ΑΕΚ ! Δημοφιλείς διεθνείς διοργανώσεις: Ισπανικό Πρωτάθλημα “La Liga”, Γερμανικό Πρωτάθλημα “Bundesliga”, Κύπελλο Ισπανίας “Copa Del Rey” και Γερμανικό “Supercup”!
  Img - Cablenet Sports 1 - Logo

  Cablenet Sports 1HD / channel 258

  Από το κανάλι Cablenet Sports 1HD προβάλλονται ζωντανά και αποκλειστικά οι εντός έδρας αγώνες του Κυπριακού πρωταθλήματος: ΑΠΟΕΛ, ΑΝΟΡΘΩΣH, ΠΑΦΟΣ, ΕΡΜΗΣ* και ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ*! Δημοφιλείς διεθνείς διοργανώσεις: Γαλλικό Πρωτάθλημα “Ligue 1” και Γαλλικό Κύπελο “Coupe de la Ligue”! *Επιλεγμένοι αγώνες.

  Img - Cablenet Sports 2 - Logo

  Cablenet Sports 2HD / channel 259

  WΑπό το κανάλι Cablenet Sports 2HD προβάλλονται ζωντανά και αποκλειστικά οι εντός έδρας αγώνες του Κυπριακού πρωταθλήματος: ΑΠΟΕΛ, ΑΝΟΡΘΩΣH, ΠΑΦΟΣ, ΕΡΜΗΣ* και ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ*! Δημοφιλείς διεθνείς διοργανώσεις: Γαλλικό Πρωτάθλημα “Ligue 1” και Γαλλικό Κύπελο “Coupe de la Ligue”! *Επιλεγμένοι αγώνες.e.

  MotorvisionTV

  Motorvision TV / Θέση 265

  Γνωρίστε, τον κόσμο των μηχανοκίνητων από το κανάλι Motorvision TV. Παρουσιάζει lifestyle εκπομπές, συναρπαστικά motorsports, έγκυρες αξιολογήσεις και δοκιμαστικές οδηγήσεις αυτοκινήτων καθώς και αποκλειστικές, κλασικές και πραγματικές ιστορίες αυτοκινήτων. Και όλα αυτά με ελληνικούς υπότιτλους!
  Img - La Liga TV - Spanish Football

  La Liga TV / Θέση 260

  La Liga TV

  Boomerang / Θέση 401

  Κλασικοί και αγαπημένοι ήρωες καρτούν! Το δημοφιλές 24ωρο παιδικό κανάλι με κλασικούς χαρακτήρες καρτούν για όλη την οικογένεια προσφέρει μοναδικές στιγμές διασκέδασης.
  CN

  Cartoon Network / Θέση 400

  Το Cartoon Network είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα παιδικά κανάλια και μεταδίδει πολυαγαπημένες σειρές σύγχρονων κινουμένων σχεδίων. Ήρωες όπως οι Dexter, Johny Bravo, Powerpuff Girls και Cramp Twins συναντώνται στο κανάλι, το οποίο είναι διαθέσιμο κάθε μέρα και όλη μέρα.
  BABY_TV-70x70

  Baby TV / Θέση 406

  Eίναι ένα πρωτοποριακό 24ωρο κανάλι, χωρίς διαφημίσεις, που απευθύνεται σε βρέφη και παιδιά ηλικίας κάτω των τριών χρονών. Σχεδιάστηκε για την ανάπτυξη και την εκμάθηση του βρέφους/παιδιού και ενθαρρύνει την αλληλεπίδραση γονέων και μωρών. Η παραγωγή του γίνεται σε συνεργασία με παιδοψυχολόγους και ειδικούς σε θέματα ανάπτυξης.
  ducktv_logoHD_72

  Duck TV HD / Θέση 807

  Το δημοφιλές παιδικό κανάλι, Duck TV HD, ήρθε στην τηλεοπτική πλατφόρμα της PrimeTel στη θέση 807 με προγράμματα και παιδικές σειρές που αναπτύσσουν την γνώση και τη δημιουργικότητα των νεαρών τηλεθεατών 6-36 μηνών!

  DisneyChannel70px

  Disney Channel / Θέση 402

  Tο Disney Channel είναι το σπίτι της ψυχαγωγίας για τα παιδιά 6-9 ετών. Το κανάλι προσφέρει έναν συναρπαστικό συνδυασμό αφήγησης, μουσικής και γέλιου. Δημοφιλείς live action σειρές όπως Τo Σπίτι της Ρέιβεν, Η Απίθανη Χάρλεϋ, Μακριά από το Σπίτι, Λιβ & Μάντι, επιτυχημένες ταινίες όπως High School Musical και Camp Rock, καθώς και οι πρόσφατες επιτυχίες, Zombies και Η Επόμενη Γενιά 1 + 2 συνθέτουν ένα συναρπαστικό πρόγραμμα.
  Logo - Disney Junior - Kids TV

  Disney Junior / Θέση 403

  Το Disney Junior προσκαλεί τους γονείς να ακολουθήσουν τα παιδιά τους στο ταξίδι της Disney με μαγικές ιστορίες, κλασικές και καινούργιες, γεμάτες μουσική. Το κανάλι απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας και έως 7 ετών και ενσωματώνει δημιουργική αφήγηση και ενδιαφέροντες χαρακτήρες που μετατρέπουν τη μάθηση σε μια διασκεδαστική εμπειρία. Περιλαμβάνει δημοφιλή προγράμματα όπως : Ο Μίκυ & Οι Φίλοι του σε Αγώνες Ταχύτητας ,Κουταβοφιλαράκια, Muppet Babies, Μικρή Γιατρός και Σοφία, η Πριγκίπισσα.

  Disney XD / Θέση 404

  Tο Disney XD είναι ένας συναρπαστικός προορισμός για παιδιά που θέλουν το γέλιο, την περιπέτεια και τη διασκέδαση. Το κανάλι προσφέρει ένα συναρπαστικό μίγμα live action και κινουμένων σχεδίων όπως είναι ο Σπάιντερ-Μαν, οι Εκδικητές & ο Πόλεμος των Άστρων. Άλλα δημοφιλή προγράμματα είναι ο Νόμος του Μάιλο Μέρφι, , οι Γκριν στη Μεγαλούπολη & Disney 11.
  BBC_Entertainment

  BBC Entertainment / Θέση 354

  Αποτελείται από ένα συνδυασμό προγραμμάτων του γνωστού καναλιού BBC καθώς και άλλων ανεξάρτητων Αγγλικών παραγωγών. Πολυβραβευμένες κωμωδίες, ποιοτικές δραματικές ταινίες, επαναστατικά ντοκιμαντέρ, πρωτοποριακές σειρές και αγαπημένα παιδικά προγράμματα.

  Fox Life Logo

  FOX Life / Θέση 301

  Το FOX Life επαναπροσδιορίζει την ψυχαγωγία για ένα παθιασμένο, μοντέρνο, ενεργό κυρίως γυναικείο κοινό, προσφέροντας τον καλύτερο συνδυασμό scripted και non-scripted περιεχομένου.
  Logo of FOX TV

  FOX / Θέση 302

  Το FOX είναι τηλεόραση στο κόκκινο χαλί. Το κανάλι χαρακτηρίζεται από τους δυνατούς τίτλους, σε παγκόσμια αποκλειστικότητα και περιλαμβάνει σειρές δράσης, περιπέτειας, κωμωδία, επιστημονική φαντασία και animation.

  Red Hot [www.redx24.com/hot]

  Ταινίες ενηλίκων για όλα τα γούστα. Όλο το περιεχόμενο βρίσκεται διαθέσιμο στο βασικό πακέτο της τηλεοπτικής πλατφόρμας από τις 00:00-05:00 σύμφωνα με τους κανονισμούς της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου.

  Red-Logo---Hot

  • PLUGnPLAY TV – Όροι & Προϋποθέσεις
   1. Πρόσβαση στην υπηρεσία PLUGnPLAY TV είναι εφικτή μόνο με την αγορά της σχετικής συσκευής, που αποτελεί μετά την αγορά της ιδιοκτησία του Συνδρομητή στις ακόλουθες τιμές:
   -Εβδομήντα εννέα ευρώ (79€) για συμβόλαια είκοσι τεσσάρων (24) μηνών,
   -Εκατό ευρώ (100€) για συμβόλαια δώδεκα (12) μηνών.

   2. Για την απρόσκοπτη λειτουργία της υπηρεσίας PLUGnPLAY TV, απαιτείται σύνδεση στο Internet τουλάχιστον 6Mbps

   3. Ρητά διευκρινίζεται ότι το παρόν πακέτο τηλεόρασης προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για οικιακή χρήση και απαγορεύεται η χρήση του για σκοπούς Δημοσίας Προβολής και/ή για οποιονδήποτε άλλο σκοπό.

   4. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί, οποιαδήποτε στιγμή, ότι το παρόν πακέτο δεν χρησιμοποιείται όπως ρητά προνοείται στην Συμφωνία Παροχής Υπηρεσιών και/ή σύμφωνα με τους όρους και προϋποθέσεις παροχής υπηρεσιών (γενικούς και/ή ειδικούς), τότε η εταιρεία δύναται κατά την δική της κρίση, να προβεί, μεταξύ άλλων, στις ακόλουθες ενέργειες:

   4.1. Σε τροποποίηση της παρούσας συμφωνίας και μετατροπής του παρόντος πακέτου τηλεόρασης αυτόματα σε ένα από τα Πακέτα Δημόσιας Προβολής της εταιρείας μας (PrimePublic) με αντίστοιχη τροποποίηση των μηναίων τελών με αναδρομική ισχύ από την ημερομηνία έναρξης ισχύος της ημερομηνία της παρούσας συμφωνίας, και/ή

   4.2. Εφαρμογή κόστους εγκατάστασης που διέπει τα Πακέτα Δημόσια Προβολής της εταιρείας μας (PrimePublic), και το οποίο στην παρούσα φάση ανέρχεται στο ποσό των €120, και/ή

   4.3. Αναστολή των παρεχόμενων υπηρεσιών χωρίς την εκ των προτέρων προειδοποίηση, και/ή

   Πέραν των πιο πάνω, η εταιρεία δύναται να προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες προς διασφάλιση όλων των νόμιμων δικαιωμάτων της και/ή την αξίωση οποιωνδήποτε άμεσων και/ή έμμεσων αποζημιώσεων.

  • PLUGnPLAY TV – 50% Έκπτωση Όροι & Προϋποθέσεις
   Τηλεόραση OTT
   50% Έκπτωση για τους πρώτους έξι (6) μήνες
   Όροι και Προϋποθέσεις

   1. Η Primetel PLC (στο εξής η «PrimeTel») προσφέρει έκπτωση 50% στο μηνιαίο πάγιο για το πακέτο Υπηρεσιών «PLUG n’ PLAY» για τους πρώτους έξι (6) μήνες και με δέσμευση εικοσιτεσσάρων (24) μηνών. . Η προσφορά απευθύνεται αποκλειστικά σε όλους τους νέους Συνδρομητές (εφεξής Συνδρομητές) που επιλέγουν να εγγραφούν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα υπηρεσιών Τηλεόρασης της PrimeΤel (στο εξής η «Προσφορά»).

   2. Η Προσφορά ισχύει από 13/03/2020 έως τις 15/07/2020, με 24μηνη δέσμευση

   3. Η Προσφορά αφορά αποκλειστικά το πακέτο υπηρεσιών τηλεόρασης ‘PLUG n’ PLAY TV , (στο εξής η «Υπηρεσία») με 24μηνη δέσμευση.

   4. Οι Συνδρομητές που θα λάβουν την Προσφορά θα επωφεληθούν για τους πρώτους έξι (6) μήνες μειωμένο μηνιαίο πάγιο 50% για την συγκεκριμένη Υπηρεσία τηλεόρασης.

   5. Μετά την πάροδο των έξι μηνών και για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου ισχύει το μηνιαίο πάγιο που αναγράφεται στο συμβόλαιο του Συνδρομητή ως τιμή τιμοκαταλόγου. Μετά την πάροδο της διάρκειας του συμβολαίου (24 μήνες), ισχύουν οι κανονικές χρεώσεις των υπηρεσιών σύμφωνα με τον εκάστοτε δημοσιευμένο τιμοκατάλογο της PrimeΤel.

   6. Πρόσβαση στην Υπηρεσία είναι εφικτή μόνο με την αγορά της σχετικής συσκευής, στην τιμή των εβδομήντα-εννιά (79) ευρώ η οποία εφόσον αγοραστεί αποτελεί ιδιοκτησία του Συνδρομητή.

   7. Διευκρινίζεται ότι η Προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο για τους κατοίκους της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η PrimeTel αξιολογεί την πιστοληπτική ικανότητα και το αξιόχρεο του Συνδρομητή πριν την υπογραφή οποιουδήποτε συμβολαίου και σε περίπτωση που δεν κριθεί ικανοποιητική, ο Συνδρομητής δεν θα μπορεί να επωφεληθεί από την παρούσα Προσφορά.

   8. Ισχύουν οι Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις Παροχής Υπηρεσιών PrimeΤel («ΓΟΠ») καθώς και οι Ειδικοί Όροι και Προϋποθέσεις (ΕΟΠ) που διέπουν το πακέττο PLUG n’ PLAY TV, ‘. Σε περίπτωση αντίφασης και/ή διαφοράς μεταξύ των ΓΟΠ ή/και των ΕΟΠ και των παρόντων όρων, θα υπερισχύουν οι πρόνοιες των παρόντων όρων.

   9. Σε περίπτωση πρόωρου τερματισμού της Συμφωνίας Παροχής Υπηρεσιών, πριν την πάροδο των είκοσι τεσσάρων (24) μηνών, εφαρμόζεται η Πολιτική Πρόωρου Τερματισμού Συμφωνίας Παροχής Υπηρεσιών της PrimeTel.

   10. Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της PrimeTel στο 133.

  Με την υποβολή αυτής της φόρμας συμφωνείς όπως ένας αντιπρόσωπος μας επικοινωνήσει μαζί σου και κατανοείς ότι θα χειριστούμε τα προσωπικά σου δεδομένα βάσει της Πολιτικής Απορρήτου μας.

  Show Buttons
  Share on Facebook
  Share on Twitter
  Hide Buttons