Εταιρικές Λύσεις Primetel

Η Primetel

Η Primetel είναι ο μοναδικός φορέας τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο του οποίου οι υποδομές περιλαμβάνουν ανεξάρτητο Παγκύπριο δίκτυο οπτικών ινών βάση IP. Η Primetel διαθέτει ένα πραγματικά περιφερειακό δίκτυο το οποίο εκτείνεται σε Ελλάδα, Κύπρο, Ευρώπη και Ρωσία, παρέχοντας συνδεσιμότητα από πόλη σε πόλη, μεταφορά δεδομένων και υπηρεσίες IP μεταξύ σημαντικών αγορών στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

Μέσω στρατηγικών εταιρικών σχέσεων η Primetel είναι σε θέση να κάνει χρήση των δικτύων οπτικών ινών της Αρχής Τηλεπικοινωνιών Κύπρου και του ομίλου Reliance. Ως αποτέλεσμα, το δίκτυο κορμού οπτικών ινών όπως και το δίκτυο διανομής της Primetel στην Κύπρο και την υπόλοιπη Μεσόγειο είναι εντελώς αυτόνομα.

Η Primetel έχει εξασφαλίσει την άδεια για τρίτο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στην Κύπρο και εξελίσσεται από φορέας εικονικού δικτύου κινητών τηλεπικοινωνιών (MVNO) σε φορέα εκμετάλλευσης δικτύου κινητών τηλεπικοινωνιών (MNO).

Oι υπηρεσίες μας

Η Primetel είναι σε θέση να προσφέρει συμβατικές και υψηλού επιπέδου τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις και άτομα στην Κύπρο, οι οποίες περιλαμβάνουν:

  • Κινητή τηλεφωνία
  • Σταθερή τηλεφωνία
  • Πρόσβαση στο διαδίκτυο
  • Δίκτυα Δεδομένων VPN (Εικονικό Ιδιωτικό Δίκτυο)
  • Εθνικές και διεθνείς μισθωμένες γραμμές
  • Εικονικό δίκτυο κινητών τηλεπικοινωνιών (Mobile VPN)
  • Ειδικά διαμορφωμένο Κέντρο Δεδομένων

Η δύναμη του σταθερού δικτύου μας μάς επιτρέπει να παρέχουμε πλήρη γμάμα υπηρεσιών – γνωστή ως «triple play» (Φωνή, Δεδομένα, Εικόνα)—μέσω μίας μόνο σύνδεσης, είτε πρόκειται για μεγάλες εταιρείες, εταιρείες χονδρεμπορίου ή φορείς τηλεπικοινωνιών, των οποίων οι ανάγκες φτάνουν τα Gigabit, είτε πρόκειται για μικρομεσαίες επιχειρήσεις με χαμηλότερες απαιτήσεις.

Οι σύγχρονες επιχειρήσεις επιζητούν όλο και περισσότερο προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής αξίας που τους επιτρέπουν να εκμεταλλευτούν τη δύναμη του Διαδικτύου ούτως ώστε να διευρύνουν την γκάμα προϊόντων/υπηρεσιών τους και τις αγορές τους, να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους και να μειώσουν τις δαπάνες τους. Η υφιστάμενη βάση πελατών της Primetel καθώς και η θέση της ως φορέας τηλεπικοινωνίας και παροχέας υπηρεσιών διατήρησης ιστοσελίδων αποτελούν σημαντικά πλεονέκτηματα έναντι των ανταγωνιστών της.

Δίκτυο Primetel


Διαθέτουμε ποικίλα τεχνολογικά μέσα δικτύωσης με υπερσύγχρονα χαρακτηριστικά.

Η Primetel κάνει χρήση οπτικών ινών στις αστικές περιοχές και επεκτείνει την κάλυψη του δικτύου οπτικών ινών και στις αγροτικές περιοχές με γοργούς ρυθμούς. Η πρόσβαση στον πελάτη μέσω οπτικών ινών είναι εντελώς αυτόνομη εφόσον η γραμμή καταλήγει στις εγκαταστάσεις του πελάτη και συνδέεται απευθείας στο κεντρικό δίκτυο της Primetel. Στα υποκαταστήματα η πρόσβαση επιτυχάνεται μέσω ζευγών χάλκινων αγωγών, υλικό παθητικό που δεν συνδέεται με ενεργό εξοπλισμό άλλων παροχέων. Η Primetel διαθέτει τα δικά της DSLAM (πολυπλέκτες πρόσβασης DSL), γεγονός που την καθιστά απόλυτα ανεξάρτητο παροχέα.

Η εταιρεία μας είναι ο μοναδικός εναλλακτικός φορέας τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο του οποίου οι υποδομές περιλαμβάνουν ανεξάρτητο δίκτυο οπτικών ινών βάσει IP που καλύπτει ολόκληρο το νησί. Μέσω μιας νέας τεχνικής εκσκαφής, της οποίας η χρήση δεν έχει ξαναγίνει στην Κύπρο, η Primetel έχει δημιουργήσει τα δικά της κανάλια καλωδίων, κατάλληλα για την δημιουργία δικτύου οπτικών ινών, τα οποία αυξάνουν στο μέγιστο την υφιστάμενη χωρητικότητα και καθιστούν δυνατή τη μεταφορά δεδομένων σε υπέρ-υψηλές ταχύτητες, με την ελάχιστη δυνατή καθυστέρηση.


Διεθνές Δίκτυο

Η Primetel διαθέτει ένα υψηλής απόδοσης δίκτυο οπτικών ινών βάσει Gigabit Ethernet IP με σημεία παρουσίας (Points of Presence – PoPs) στην Κύπρο, Ελλάδα, Ρωσία, Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Συνδυάζει υπερσύγχρονη δικτυακή τεχνολογία και υψηλού επιπέδου σχεδιασμό, απαραίτητα στοιχεία για τη σύσταση δικτύου κορμού υψηλής χωρητικότητας και αξιοπιστίας.

Η αδιάκοπη και απρόσκοπτη λειτουργία του δικτύου επιτυχάνεται μέσω του 24ωρου Κέντρου Λειτουργίας Δικτύου. Το δίκτυο της Primetel έχει κτιστεί από το μηδέν για να ικανοποιεί τις πιο απαιτητικές και αυστηρές συμφωνίες επιπέδου υπηρεσιών.

Ο ανεξάρτητος, ιδιόκτητος σταθμός εκφόρτωσης υποθαλάσσιων καλωδίων που η Primetel έχει δημουργήσει στη Γεροσκήπου είναι εφοδιασμένος με καλώδια οπτικών ινών νέας γενιάς DWDM πολλαπλών terabit. Η υφιστάμενη χωρητικότητά λειτουργίας του είναι 35Gbps (64 STM 1), με δυνατότητα περαιτέρω αύξησης. Η πρωτοβουλία αυτή έχει σημαντική επίδραση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και γενικότερα στην οικονομία της Κύπρου, η οποία, στηριζόμενη στις συνδέσεις υψηλών ταχυτήτων, τις εναλλακτικές δρομολογήσεις και τις χαμηλότερες τιμές, παρουσιάζεται ως μια χώρα που πρωτοπορεί στην παροχή νέων και αναδυόμενων υπηρεσιών.

network.jpg

Εξυπηρέτηση

Η εξυπηρέτηση των επιχειρηµατικών πελατών µας αποτελεί προτεραιότητα για τη Primetel. Έχουµε αναπτύξει ένα δίκτυο πωλήσεων µε Συµβούλους Επιχειρήσεων σε όλη την επικράτεια, προσφέροντας αναβαθµισµένη προσωπική εξυπηρέτηση στις µεγάλες και µικροµεσαίες επιχειρήσεις. Για τις επιχειρηματικές λύσεις, παρέχουμε εξειδικευµένη τεχνική υποστήριξη καλώντας το +357 2202700 ή στο 134. Επιπρόσθετα, τεχνική υποστήριξη παρέχεται τοπικά σε όλη την επικράτεια, από έµπειρο και άρτια καταρτισµένο προσωπικό.

Επιπρόσθετα έχουµε αναπτύξει ένα µεγάλο δίκτυο συνεργατών µε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην αγορά των τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής, για την παροχή ολοκληρωµένων λύσεων, συνδυάζοντας υπηρεσίες και προϊόντα που προσφέρουν οι ίδιοι µε τις υπηρεσίες που προσφέρει η Primetel.

Θέλεις να μάθεις περισσότερα?

Μίλησε με ένα αντιπρόσωπο και βρες την υπηρεσία που σου ταιριάζει! Επικοινώνησε μαζί μας

ή κάλεσε μας στο 134