Καριέρα

Πρωτοξεκινήσαμε το 2003 και σύντομα εξελιχθήκαμε σε έναν από τους πρωτοπόρους παροχείς τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο.

Σήμερα, το ανθρώπινο μας δυναμικό αποτελείται από περίπου 400 άτομα σε ολόκληρη την Κυπριακή επικράτεια. Θεωρούμε ότι η κυρίαρχη θέση μας στην αγορά, η τεχνολογία που προσφέρουμε, η φήμη και η δύναμή μας είναι αδιαμφισβήτητα προνόμια που κατακτήσαμε με τη βοήθεια των δικών μας ανθρώπων.

Γιατί να επιλέξετε εμάς

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών εργοδότησης. Έχουμε δημιουργήσει το ιδανικό εργασιακό περιβάλλον ώστε να δίνεται σε όλους η ευκαιρία να αξιοποιήσουν πλήρως τις ικανότητές τους, καθώς κάθε θέση αποτελεί πρόκληση και ταυτόχρονα ευκαιρία για προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη.

Προσλήψεις, η δική μας προσέγγιση

Για να οδηγήσουμε την εταιρεία μας σε νέα, ακόμη πιο ψηλά επίπεδα, επιδιώκουμε πάντα να προσεγγίζουμε ταλαντούχους, δυναμικούς και ενθουσιώδεις επαγγελματίες. Επικεντρωνόμαστε στην προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη των υπαλλήλων μας, έχοντας ως στόχο να οικοδομήσουμε υγιείς και μακροχρόνιες σχέσεις.

Φοιτητές και Απόφοιτοι Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Προσφέρουμε σε πτυχιακούς, μεταπτυχιακούς φοιτητές και διδακτορικούς ερευνητές τη δυνατότητα απόκτησης επαγγελματικής πείρας και πρακτικής άσκησης καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.