4G Mobile Broadband

Προγράμματα 4G Mobile Broadband για το laptop ή το tablet σου!


Τώρα με τα νέα προγράμματα της Primetel μπορείς να συνδέεσαι στο Internet από το laptop ή το tablet σου όπου κι αν βρίσκεσαι 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Eπιπλέον σου προσφέρουν έλεγχο και προστασία μαζί, για να σερφάρεις… χωρίς εκπλήξεις!


Έχεις εγγυημένα υψηλές ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων μέσω των τεχνολογιών 4G, HSPA+, 3.5G, 3G και GPRS του δικτύου της Primetel. Μέσω της αδιάκοπης εναλλαγής μεταξύ των τεχνολογιών αυτών, παραμένεις πάντα συνδεδεμένος στις υψηλότερες διαθέσιμες ταχύτητες ανάλογα με τις δυνατότητες του δικτύου της περιοχής σου.

Επίλεξε το πρόγραμμα που σου ταιριάζει και επωφελήσου την προνομιακή τιμή!

1GB

Mobile Broadband
€14.90

€9.90 μήνα

2GB

Mobile Broadband
€21.90

€14.90 μήνα

5GB

Mobile Broadband
€38.90

€24.90 μήνα

10GB

Mobile Broadband
€44.90

€29.90 μήνα

20GB

Mobile Broadband
€54.90

€34.90 μήνα

Carry a World-Class Hotspot in Your Pocket!

mi

fi

mifi_icon

Take your wifi with you

Stay connected wherever you are!

Τώρα μπορείς να είσαι συνδεδεμένος στο internet χωρίς να απαιτείται οποιαδήποτε εγκατάσταση.

Πάει μαζί σου παντού, στην πόλη στην εξοχή ή και σε επαγγελματικό ταξίδι. Άπλα το βάζεις στην τσέπη, στην τσάντα ή στον χαρτοφύλακα σου και φεύγεις!

Χαρακτηριστικά

Συνδέεις ασύρματα έως και 15 συσκευές

Με τη πρωτοποριακή αυτή συσκευή μπορείς να έχεις συνδεδεμένες ταυτόχρονα μέχρι και 15 συσκευές όπως laptops, tablets, smartphones. Στην ενσωματωμένη οθόνη υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των συσκευών που είναι συνδεδεμένες στην συσκευή, τα ΜBs που έχεις χρησιμοποιήσει καθώς επίσης υπάρχει και ένδειξη για την μπαταρία αλλά και την κάλυψη δικτύου στην περιοχή που βρίσκεσαι.

Απολαμβάνεις απίστευτα γρήγορες ταχύτητες

Σου προσφέρει την δυνατότητα να σερφάρεις με απίστευτα γρήγορες ταχύτητες ,να βλέπεις ΗD videos χωρίς διακοπές , να κατεβάζεις και να ανεβάζεις μεγάλα αρχεία σε χρόνο περίπου μηδέν. Έτσι είσαι συνδεδεμένος παντού και πάντα και η εμπειρία σου στο διαδίκτυο γίνεται μοναδική.

Μεγάλη αυτονομία μπαταρίας

Τώρα οι κινητές σου συσκευές μένουν συνδεδεμένες στο internet μέχρι και 6 συνεχόμενες ώρες χωρίς να χρειαστεί να συνδέσεις το mifi σε κάποια πρίζα, χάρις στην ενσωματωμένη μπαταρία που διαθέτει. Άρα υπάρχει περισσότερος χρόνος να ελέγξεις τα mail σου ή να δεις ταινίες στο tablet σου, να επεξεργαστείς κείμενα στο laptop ή να σερφάρεις στις αγαπημένες σου σελίδες.

Απλό στη χρήση

Η νέα 4G mifi συσκευή θα σε συναρπάσει όχι μόνο για την κομψότητα αλλά για την απλότητα στη χρήση του. Χωρίς ιδιαίτερες ρυθμίσεις και εξειδικευμένες γνώσεις μπορεί οποιοσδήποτε να συνδέσει τις αγαπημένες του συσκευές στο internet αλλά και αποθηκεύσει και να μοιραστεί αρχεία απευθείας στην κάρτα μνήμης που δέχεται η συσκευή.

Επίλεξε το πρόγραμμα 4G Μobile Broadband που σου ταιριάζει και απέκτησε ΔΩΡΕΑΝ το mifi σου!

1GB

Mobile Broadband
€14.90

€9.90 μήνα

Device Cost: €70

2GB

Mobile Broadband
€21.90

€14.90 μήνα

Device Cost: €70

5GB

Mobile Broadband
€38.90

€24.90 μήνα

Device Cost: ΔΩΡΕΑΝ

10GB

Mobile Broadband
€44.90

€29.90 μήνα

Device Cost: ΔΩΡΕΑΝ

20GB

Mobile Broadband
€54.90

€34.90 μήνα

Device Cost: ΔΩΡΕΑΝ

Για να ενημερωθείς για το υπόλοιπο χρήσης που σου απομένει, μπορείς να στείλεις όποτε θέλεις ένα δωρεάν SMS στο 8133 με την εντολή “BAL”.

Πακέτα Επέκτασης Χρήσης

+512MB

Mobile Broadband

€8,00 μηνιαία

+100MB

Mobile Broadband

€2,50 μηνιαία

Για να ενεργοποιήσεις τα Πακέτα επέκτασης χρήσης, στείλε δωρεάν SMS στο 8133 με την εντολή “100MB” ή “512MB” ανάλογα με το πακέτο που θέλεις. Έτσι, θα πάρεις αυτόματα άλλα 100 ή 512 ΜΒ αντίστοιχα, με διάρκεια 30 ημέρες.

Γιατί Primetel Mobile Broadband;

 • Μπορείς να ενημερώνεσαι ανά πάσα στιγμή για το υπόλοιπο της χρήσης σου στέλνοντας δωρεάν SMS από τον υπολογιστή ή το tablet σου.
 • H Primetel σε ενημερώνει με δωρεάν SMS πριν την εξάντληση των δωρεάν GB του προγράμματός σου, ώστε να σερφάρεις χωρίς άγχος! Εάν δεν επιλέξεις κάποιο πακέτο επέκτασης χρήσης, η υπηρεσία σου θα διακόπτεται αυτόματα μέχρι τον επόμενο μήνα, και δεν θα χρεωθείς επιπλέον του παγίου που έχεις επιλέξει.
 • Αν τα GB σου τελειώσουν, αλλά εσύ θέλεις να συνεχίσεις να σερφάρεις, μπορείς να ενεργοποιήσεις ανά πάσα στιγμή και όσες φορές θέλεις ένα από τα πακέτα επέκτασης χρήσης ανάλογα με τις ανάγκες σου.
  • Η προσφορά για Mobile Broadband με μειωμένη τιμή ισχύει για όλους τους νέους συνδρομητές που θα εγγραφούν στα πλάνα μέχρι 31/05/2021 με 24μηνη δέσμευση.
  • Η προσφορά για Mobile Broadband με μειωμένη τιμή ισχύει για τους πρώτους 24 μήνες. Στη λήξη των 24 μηνών εφαρμόζονται οι κανονικές χρεώσεις των πλάνων.
  • Κάθε πλάνο Mobile Broadband της Primetel συμπεριλαμβάνει τον εκάστοτε όγκο δεδομένων και η χρήση του είναι δυνατή μόνο κάτω από το δίκτυο της Primetel εντός Κύπρου.
  • Τα MΒ/GB που δεν χρησιμοποιούνται εντός του μήνα, δεν μεταφέρονται στον επόμενο μήνα.
  • Ο συνδρομητής θα λαμβάνει ενημερωτικά μηνύματα μόλις χρησιμοποιήσει το 80% και το 100% του όγκου που περιλαμβάνει το πλάνο που θα επιλέξει.
  • Για το υπόλοιπο του όγκου δεδομένων σας μπορείτε να στείλετε δωρεάν SMS στο 8133 με την εντολή ‘’BAL’’ ή να επικοινωνήσετε με το 133.
  • Η ταχύτητα διαδικτύου εξαρτάται από τη συσκευή που χρησιμοποιεί ο συνδρομητής καθώς επίσης και από τη χωρητικότητα του δικτύου στην περιοχή που βρίσκεται.
  • Αν η κάρτα SIM κλαπεί ή χαθεί θα πρέπει να ειδοποιηθεί αμέσως η Εταιρεία για να απενεργοποιήσει την υπηρεσία.
  • Στην περίπτωση που η κάρτα SIM δεν βρίσκεται στην κατοχή του συνδρομητή, η χρήση της υπηρεσίας από την εν λόγω κάρτα SIM θα εξακολουθεί να χρεώνεται.
  • Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε 133.

Γίνε συνδρομητής

Μίλησε μαζί μας και βρες την υπηρεσία που σου ταιριάζει! Επικοινώνησε μαζί μας

ή κάλεσε μας στο 133

FAQs

  Για να ενημερωθείς για το υπόλοιπο χρήσης που σου απομένει, μπορείς να
  στείλεις όποτε θέλεις ένα δωρεάν SMS στο 8133 με την εντολή “BAL”.