Διαφημιστείτε μαζί μας

Το Τμήμα Media της Primetel διαθέτει μέσα μαζικής προβολής και παρέχει πακέτα προβολής για τις πιο κάτω υπηρεσίες:

  • Τηλεοπτικά κανάλια της Primetel με αποκλειστικές μεταδόσεις των εντός έδρας αγώνων της Ομόνοιας και της ΑΕΚ
    καθώς και αγώνες La Liga και Super League.
  • Διαφημίσεις με μπάνερ στo Live Streaming, YouTube και στο MyPrimetel Mobile App.

Πώς μπορώ να διαφημιστώ;

Καλώντας στο Τμήμα Media +357 25100880 / fax 25100881 ή αποστέλλοντας email στο advertising@prime-tel.com.

Υπηρεσίες Διαφήμισης

Τηλεόραση

Online Διαφημίσεις

Υπηρεσίες Διαφήμισης

Τα τηλεοπτικά κανάλια της Primetel, παρέχουν ευκαιρίες προβολής σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της Ομόνοιας και της ΑΕΚ για το Κυπριακό Πρωτάθλημα, το Κύπελλο (εκτός του τελικού) και τα Play Offs καθώς και στους Ευρωπαϊκούς προκριματικούς αγώνες της Ομόνοιας και της ΑΕΚ.

Επίσης, τα 45λεπτα Pre και Post Game Shows δίνουν επιπλέον επιλογή διαφήμισης. Η προβολή αυτή μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους εξυπηρετώντας τις ανάγκες κάθε εταιρείας. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα προβολής τηλεοπτικής διαφήμισης στο Ισπανικό Πρωτάθλημα «La Liga» και στο Ελληνικό Πρωτάθλημα Super League.

Κατά τη διάρκεια των Κυπριακών αγώνων υπάρχει και η δυνατότητα προβολής με διάφορα πρωτοποριακά animation που κεντρίζουν το ενδιαφέρον του θεατή κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Για παραδείγματα κάνε κλικ εδώ.

Στο κανάλι της Primetel στο YouTube, εταιρείες μπορούν να διαφημιστούν πριν την έναρξη των βίντεο για τα web goals και web highlights, τα οποία αναπαράγονται μέσα από σχεδόν όλα τα ειδησεογραφικά και αθλητικά portal του νησιού.

Επίσης μπορούν να τοποθετηθούν διαφημιστικά banners στην σελίδα του Live Streaming. Είναι η σελίδα όπου οι χρήστες περνούν την περισσότερη ώρα καθώς μπορούν να δουν από εκεί τους αγώνες της Ομόνοιας και της ΑΕΚ.