Η Γερμανική Bundesliga αποκλειστικά στην PrimeTel μέχρι το 2021

  Ιουλίου 5, 2017 Δελτία τύπου 0 comments

  Με την προσθήκη ενός εκ των κορυφαίων ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων της Ευρώπης, τη Γερμανική Bundesliga, εμπλουτίζεται το τηλεοπτικό περιεχόμενο της PrimeTel.

  Ο Γερμανικός κολοσσός Μπάγερν Μονάχου, η πάντα φιλόδοξη Μπορούσια Ντόρτμουντ και οι άλλες ομάδες της πρώτης κατηγορίας του Γερμανικού ποδοσφαίρου, μετακομίζουν από τον Αύγουστο και για τις επόμενες τέσσερις ποδοσφαιρικές περιόδους, αποκλειστικά στα κανάλια της PrimeTel.

  Δεκαοκτώ ομάδες, 34 αγωνιστικές, 306 παιχνίδια, με κύριο χαρακτηριστικό τους το πάθος, το θέαμα και τα γκολ, υπόσχονται να κρατήσουν ψηλά το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων.

  Η PrimeTel θα προβάλει κάθε εβδομάδα και τα εννέα παιχνίδια της αγωνιστικής, με τα πλείστα από αυτά σε ζωντανή μετάδοση, ώστε να μη χαθεί λεπτό αγωνιστικής δράσης από τα γήπεδα της Γερμανίας.

  Επιπλέον, τρεις εβδομαδιαίες εκπομπές με στιγμιότυπα, συνεντεύξεις και ότι άλλο αφορά στην Bundesliga, θα επιτρέπουν στους συνδρομητές να έχουν μια ολοκληρωμένη και σφαιρική ενημέρωση για το Γερμανικό πρωτάθλημα.