Η PrimeTel παίζει μεγάλη μπάλα με νέα πακέτα φιλάθλων!

  Ιουλίου 4, 2019 Δελτία τύπου 0 comments
  Img - TV | Paketa Filathlon

  Τα νέα πακέτα φιλάθλων της PrimeTel φέρνουν στην οθόνη σου κορυφαία αγωνιστική δράση και ασυναγώνιστη εμπειρία ίντερνετ από €29,90/μήνα.

  Μια συναρπαστική αθλητική εμπειρία επιφυλάσσει η PrimeTel για όλους τους ποδοσφαιρόφιλους, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν κορυφαία αγωνιστική δράση από τα κυπριακά και διεθνή γήπεδα, από την άνεση του καναπέ τους.

  Τα νέα πακέτα φιλάθλων σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν το πιο πλούσιο αθλητικό πρόγραμμα σε υψηλή ανάλυση HD, μέσα από 15 αθλητικά κανάλια, αλλά και για να ψυχαγωγήσουν κάθε οικογένεια με δημοφιλείς ξένες σειρές, ταινίες, ντοκιμαντέρ, παιδικά, ειδήσεις, μόδα και ψυχαγωγία.

  ·         Με το Family Sports απολαμβάνεις ίντερνετ 8Mbps και συναρπαστικό τηλεοπτικό πρόγραμμα μέσα από τα κανάλια NovasportsHD και NovacinemaHD, Fox, Fox Life, National Geographic, Nat Geo Wild, Disney Junior, Disney XD και πολλά ακόμη με €29.90/μήνα για τους πρώτους 6 μήνες!

  ·         Με το Premium Sports απολαμβάνεις ίντερνετ 10Mbps και όλους τους εντός έδρας αγώνες των Ομόνοια, ΑΕΚ, ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωσης και Πάφου, επιλεγμένους αγώνες των Ερμή και Καρμιώτισσας, τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές διοργανώσεις ποδοσφαίρου, La Liga Ισπανίας, Bundesliga Γερμανίας, Ligue 1 Γαλλίας, το ισπανικό κύπελλο Copa del Rey, Supercup Γερμανίας & το γαλλικό κύπελλο Coupe de la Ligue με €34.90/μήνα για τους πρώτους 6 μήνες!

  ·         Με το Premium Sports Plus απολαμβάνεις το πιο ολοκληρωμένο και συναρπαστικό αθλητικό πρόγραμμα με ίντερνετ 16Mbps και όλα τα κανάλια των πακέτων Family Sports & Premium Sports με €39.90/μήνα για τους πρώτους 6 μήνες!

  Το παιχνίδι αλλάζει! Έλα σήμερα σ’ ένα κατάστημα PrimeTel, Public ή Telefone και παίξε μπάλα στο γήπεδο της PrimeTel!

  Συνδέσου γρήγορα με 4 απλούς τρόπους:  Στέλνοντας δωρεάν SMS στο 8585, κάνοντας μια κλήση στο 133, ηλεκτρονικά μέσω του www.primetel.com.cy ή σε οποιοδήποτε κατάστημα PrimeTel, Public ή Telefone και παίξε μπάλα!