Το Apple Pay τώρα διαθέσιμο για τους κατόχους της PrimeTel Visa!

  Ιουλίου 1, 2019 Δελτία τύπου 0 comments
  Img - PrimeTel Revolut & ApplePay

  Η αναμονή τελείωσε για τους κατόχους της PrimeTel Visa powered by Revolut, οι οποίοι μπορούν πλέον να κάνουν γρήγορες και ασφαλείς αγορές μέσω του Apple Pay.

  Αξιοποιώντας τις νέες ψηφιακές δυνατότητες, η PrimeTel σε συνεργασία με τη Revolut έφερε στην Κύπρο την PrimeTel Visa, την πρώτη κάρτα που επιβραβεύει τους κατόχους της με megabyte.

  Η Revolut, η ταχέως αναπτυσσόμενη ευρωπαϊκή fintech, ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε την υποστήριξη του Apple Pay σε 12 ακόμη χώρες, μεταξύ των οποίων η Κύπρος και η Ελλάδα, δίνοντας τη δυνατότητα στους κατόχους της PrimeTel Visa να κάνουν γρήγορες και εύκολες αγορές σε καταστήματα, εφαρμογές και σε ιστότοπους με το Apple Pay για iPhone, Apple Watch, iPad και Mac.

  Οι συνδρομητές της PrimeTel μπορούν να προσθέσουν την PrimeTel Visa κάρτα τους στο Apple Pay μέσω της εφαρμογής της Revolut ή μέσω του Wallet App και να απολαύσουν γρηγορότερες πληρωμές, οι οποίες μπορούν να γίνουν ανέπαφα και μέσω Touch ID.

  Απεριόριστες Δυνατότητες

  Η PrimeTel Visa είναι η πρώτη κάρτα στην Κύπρο που ανταμείβει τους συνδρομητές της από την πρώτη στιγμή, χαρίζοντας 1 GB δωρεάν mobile internet με την ενεργοποίηση και επιπλέον MBs με κάθε αγορά, κάθε μήνα, χωρίς χρέωση για ανέμελο σερφάρισμα στο διαδίκτυο.

  Άμεσα συνδεδεμένη με την εφαρμογή της Revolut, η PrimeTel Visa, εγγυάται μεταφορά χρημάτων στο εξωτερικό με έως και 10 φορές χαμηλότερο κόστος. Αποτελεί, επίσης, τον τέλειο σύντροφο κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, επιτρέποντας στους χρήστες να μετατρέψουν συνάλλαγμα στην πιο συμφέρουσα ισοτιμία και να κάνουν δωρεάν αναλήψεις μέχρι 200€/ μήνα από ATM του εξωτερικού.

  Μεταξύ άλλων προσφέρει πρόσβαση σε μία αγορά καινοτόμων υπηρεσιών, ανάμεσα στις οποίες συμπεριλαμβάνεται η αγορά και ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων, ταξιδιωτική ασφάλιση ανάλογα με την τοποθεσία με τη μέθοδο Pay-per-Day, καθώς και ασφάλιση κινητού από μόλις 1,11€/ εβδομάδα.

  Απόκτησε τη PrimeTel Visa δωρεάν μέσω του https://on.ptl.bz/2XcSnNe σε μόλις 60 δευτερόλεπτα! Ενημερώσου στο 133 ή σε οποιοδήποτε κατάστημα PrimeTel.