Με το 4inOne της PrimeTel τα έχεις όλα μόνο με €39.90!

  Αυγούστου 23, 2018 Δελτία τύπου 0 comments
  Banner for 4inOne offer - Img

  Με το 4inOne της PrimeTel τα έχεις όλα μόνο με €39.90!

  Η PrimeTel υποδέχεται τη νέα σεζόν με κορυφαίες λύσεις επικοινωνίας και ψυχαγωγίας 4inOne για όλη την οικογένεια. Τι σημαίνει αυτό; Κάθε νέος συνδρομητής μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες PrimeTel  –κινητή, σταθερή, internet και τηλεόραση- μόνο με €39.90.

  Το 4inOne, σχεδιασμένο να προσφέρει προσιτές λύσεις επικοινωνίας μέσα από ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών, περιλαμβάνει:

  • Χρόνο ομιλίας και SMS, γρήγορες 4G ταχύτητες για internet από το κινητό και ακόμη περισσότερα megabyte για να είσαι συνέχεια συνδεδεμένος
  • Ανέμελη επικοινωνία από το σταθερό τηλέφωνο με δωρεάν, απεριόριστες κλήσεις μεταξύ των συνδρομητών PrimeTel
  • Σερφάρισμα στο διαδίκτυο με ταχύτητα 10 Mbps
  • Zapping ανάμεσα σε δημοφιλείς ξένες σειρές, ντοκιμαντέρ, παιδικά και κλασικές ταινίες από επιλεγμένα διεθνή και τοπικά κανάλια
  • Δωρεάν MLS 4G Tablet για να σερφάρεις κάθε στιγμή, όπου κι αν βρίσκεσαι

  Όλα μαζί με μόνο €39.90!

  Και αν επιθυμείς περισσότερο χρόνο ομιλίας, SMS και MB μπορείς να αναβαθμίσεις εύκολα το 4inOne πακέτο σου σε οποιοδήποτε πρόγραμμα κινητής Unlimited, αποκτώντας υψηλότερες ταχύτητες Internet στο σπίτι και πρόσβαση σε ακόμη περισσότερα τηλεοπτικά κανάλια.

  Back to School με δωροεπιταγή μέχρι €500

  Μπορείς, επίσης, να κάνεις comeback από τις διακοπές, αποκτώντας το smartphone ή το gadget της επιλογής σου με δωροεπιταγή μέχρι €500, για να την εξαργυρώσεις στα καταστήματα PrimeTel, Public ή Telefone και να πάρεις δώρο ένα 4G MLS Tablet.

  Συνδέσου τώρα με 4 απλούς τρόπους: Δωρεάν SMS στο 8585, Κλήση στο 133, ηλεκτρονικά μέσω του www.primetel.com.cy ή σε οποιοδήποτε κατάστημα PrimeTel, Public ή Telefone.