Νέο Smartphone μόνο με 1€/μήνα από την PrimeTel!

  Μαΐου 23, 2019 Δελτία τύπου 0 comments
  Img - ZTE Blade V10 Vita

  Νέο Smartphone μόνο με 1€/μήνα από την PrimeTel!

  Συνδέσου τώρα με πρόγραμμα κινητής Unlimited από την PrimeTel και απόκτησε το ολοκαίνουριο ZTE Blade V10 Vita μόνο με 1€/μήνα.

  Από σήμερα οι συνδρομητές που θα συνδεθούν σε οποιοδήποτε πρόγραμμα κινητής Unlimited από την PrimeTel, έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν το νέο Smartphone ZTE Blade V10 Vita 32GB και 500ΜΒ το μήνα, μόλις με 1€ επιπλέον στο μηνιαίο τους πάγιο!

  Η PrimeTel φέρνει για πρώτη φορά στην Κύπρο τo ZTE Blade V10 Vita 32GB, ένα εύκολο στη χρήση εξελιγμένο smartphone με μεγάλη, οθόνη high definition 6,26” αλλά και εντυπωσιακές επιδόσεις. Το νέο Blade V10 Vita ξεκλειδώνει εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια με δακτυλικό αποτύπωμα.  Αποτελεί εξαιρετική επιλογή για ανέμελο σερφάρισμα στα social media και gaming, καθώς διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή, μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας (3200 mA) και μνήμη 32Gb για αποθήκευση εφαρμογών και φωτογραφιών

  Απόκτησέ το σήμερα μόνο με 1€/μήνα!

  Συνδέσου γρήγορα με 4 απλούς τρόπους:  Στέλνοντας δωρεάν SMS στο 8585, κάνοντας μια κλήση στο 133, ηλεκτρονικά μέσω του www.primetel.com.cy ή σε οποιοδήποτε κατάστημα PrimeTel, Public ή Telefone και απόκτησε smartphone μόνο με 1€/μήνα!