Ιανουαρίου 16, 2017 Newsletter 0 comments

  Στην PrimeTel, αποτάθηκε η ΕΝΙ για να καλύψει όλες τις ανάγκες της στον τομέα των τηλεπικοινωνιών (Διαδίκτυο, Τηλεφωνία, Συνδεσιμότητα).

  Ως εταιρικός πελάτης της εταιρείας μας, η ΕΝΙ πρόσφατα ενίσχυσε τη συνεργασία της μαζί μας υπογράφοντας 2ετές συμβόλαιο στην κινητή τηλεφωνία.
  Διεθνής πολυεθνική εταιρεία εξόρυξης και παραγωγής πετρελαίου και φυσικού αερίου με έδρα τη Ρώμη, η ENI δραστηριοποιείται σε 79 χώρες και εργοδοτεί 34 χιλιάδες άτομα σε 69 χώρες.

  Η επιλογή της PrimeTel για όλους εμάς στην ΕΝΙ δεν ήταν καθόλου τυχαία, καθώς πρόκειται για μια εταιρεία – πρωτοπόρα στον τομέα των τηλεπικοινωνιών πρωταγωνίστρια στις εξελίξεις του κλάδου στην Κύπρο για περισσότερα από 10 χρόνια. Ο άρτιος επαγγελματισμός, η άμεση εξυπηρέτηση, το λογικό κόστος και κυρίως, η αίσθηση ότι έχουμε αποκτήσει τον δικό μας συνέταιρο σε όλο το φάσμα των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών μας έπεισαν, ώστε να ανανεώσουμε και να ενισχύσουμε τη συνεργασία μας με την PrimeTel, υπογράφοντας 2ετές συμβόλαιο στην κινητή τηλεφωνία.

  αναφέρει ο Alessandro Barberis, Managing Director της ENI στην Κύπρο.

  Η ονομασία της εταιρείας προέρχεται από το «Ente Nazionale Idrocarburi», δηλαδή την ιταλική Εθνική Αρχή Υδρογονανθράκων. Κατά τη διάρκεια των χρόνων που ακολούθησαν την ίδρυσή της η ΕΝΙ δραστηριοποιήθηκε σε ένα μεγάλο αριθμό τομέων μεταξύ των οποίων η πυρηνική ενέργεια, η βιομηχανία χημικών και πλαστικών, καθώς επίσης οι εξορύξεις.