Απριλίου 7, 2017 Newsletter 0 comments

  Η PrimeTel έτρεξε, όπως πάντα μπροστά στον φετινό Μαραθώνιο Λεμεσού

  Με το μήνυμα «Τρέχουμε Πάντα Μπροστά» η PrimeTel στήριξε για άλλη μια χρονιά το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός που διοργανώνεται στην Κύπρο, τον Διεθνή Μαραθώνιο Λεμεσού. Προωθώντας την αξία του τρεξίματος και του αθλητισμού, ως τρόπου ζωής, η PrimeTel αποτέλεσε τον Χρυσό Χορηγό του φετινού Μαραθωνίου Λεμεσού που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο, 18 και 19 Μαρτίου, 2017.
  Ειδικότερα, το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017, η εταιρεία χορήγησε τον Εταιρικό Αγώνα Δρόμου 5 Km, που αποτελεί την μεγαλύτερη εταιρική αθλητική γιορτή στην Κύπρο. Ο PrimeTel Εταιρικός Δρόμος 5 Km διεξάχθηκε φέτος για 5η χρονιά.
  Κατά τη διάρκεια του φετινού Μαραθωνίου οι συμμετοχές στον «PrimeTel Εταιρικό Δρόμο 5 km» πλησίασαν τις 8 χιλιάδες από 165 εταιρείες, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενη επίδοση. Ο Εταιρικός Δρόμος 5 Km πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2012 με την συμμετοχή 500 δρομέων από 40 εταιρείες.
  Πρεσβευτής της προσπάθειας της PrimeTel, κατά τον φετινό Μαραθώνιο Λεμεσού, ήταν ο γνωστός ηθοποιός Χρήστος Τουμάζου, πρωταγωνιστής της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς εποχής του SIGMA, «Γαλάτεια».
  Ο διεθνής ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ ο οποίος διοργανώθηκε φέτος για 10η χρονιά, αποτελεί τον επίσημο Μαραθώνιο της Κύπρου και είναι πιστοποιημένος από την Παγκόσμια Ένωση Μαραθωνίων και Δρόμων Αντοχών (ΑΙΜS).