Απριλίου 7, 2017 Newsletter 0 comments

  Η PrimeTel έτρεξε, όπως πάντα μπροστά στον φετινό Μαραθώνιο Λεμεσού

  Με το μήνυμα «Τρέχουμε Πάντα Μπροστά» η PrimeTel στήριξε για άλλη μια χρονιά το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός που διοργανώνεται στην Κύπρο, τον Διεθνή Μαραθώνιο Λεμεσού. Προωθώντας την αξία του τρεξίματος και του αθλητισμού, ως τρόπου ζωής, η PrimeTel αποτέλεσε τον Χρυσό Χορηγό του φετινού Μαραθωνίου Λεμεσού που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο, 18 και 19 Μαρτίου, 2017.
  Ειδικότερα, το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017, η εταιρεία χορήγησε τον Εταιρικό Αγώνα Δρόμου 5 Km, που αποτελεί την μεγαλύτερη εταιρική αθλητική γιορτή στην Κύπρο. Ο PrimeTel Εταιρικός Δρόμος 5 Km διεξάχθηκε φέτος για 5η χρονιά.
  Κατά τη διάρκεια του φετινού Μαραθωνίου οι συμμετοχές στον «PrimeTel Εταιρικό Δρόμο 5 km» πλησίασαν τις 8 χιλιάδες από 165 εταιρείες, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενη επίδοση. Ο Εταιρικός Δρόμος 5 Km πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2012 με την συμμετοχή 500 δρομέων από 40 εταιρείες.
  Πρεσβευτής της προσπάθειας της PrimeTel, κατά τον φετινό Μαραθώνιο Λεμεσού, ήταν ο γνωστός ηθοποιός Χρήστος Τουμάζου, πρωταγωνιστής της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς εποχής του SIGMA, «Γαλάτεια».
  Ο διεθνής ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ ο οποίος διοργανώθηκε φέτος για 10η χρονιά, αποτελεί τον επίσημο Μαραθώνιο της Κύπρου και είναι πιστοποιημένος από την Παγκόσμια Ένωση Μαραθωνίων και Δρόμων Αντοχών (ΑΙΜS).

  Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. More Info | Close