Γρήγορο και απεριόριστο internet χωρίς σταθερή γραμμή από μόνο €24.90/μήνα!

  Eίσαι φοιτητής; Μετακόμισες πρόσφατα; Μόλις πήγες στο εξοχικό σου;

  Συνδέσου στο internet με την αγαπημένη σου συσκευή laptop, tablet, κινητό ή ακόμη και με όλες μαζί ταυτόχρονα χωρίς σταθερή γραμμή εύκολα και γρήγορα με την νέα υπηρεσία της PrimeTel!

  Πολύ απλά συνδέεις τη συσκευή σε μια πρίζα όπου κι αν βρίσκεσαι και σερφάρεις αμέσως με τις απίστευτα γρήγορες ταχύτητες της PrimeTel.

  Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη με 24μηνο συμβόλαιο ή χωρίς συμβόλαιο και συνοδεύεται από τη συσκευή Plug n Play Broadband και κάρτα SIM.

   

  Προγράμματα

  Plug n Play Broadband 1

  Plug n Play Broadband 2

  Plug n Play Broadband 3

  Plug n Play Broadband 4

  Mέγιστη ταχύτητα Download/Upload

  6Mbps/1Mbps 12Mbps/2Mbps 20Mbps/4Mbps 40Mbps/6Mbps

  Mηνιαίο Πάγιο

  €24,90 €29,90 €36,90 €44,90

  Κόστος συσκευής

  €89 €39 ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ

  Σε περίπτωση συνδρομής χωρίς δέσμευση συμβολαίου, το κόστος της συσκευής ανέρχεται στα €139.

  Διαστάσεις Πλάτος
  139.0mm
  Μήκος
  186.0mm
  Πάχος
  46.0mm
  Βάρος
  275g
  Τύπος LTE Router
  Δίκτυα LTE/UMTS/GSM
  Ταχύτητα LTE CAT4 σύνδεση μέχρι 150Mbps
  USB Interface 1
  Πρωτόκολλο Wi-Fi 802.11b/g/n
  Αριθμός συνδέσεων Wi-Fi 32
  • Όροι & Προϋποθέσεις
   • Για την λειτουργία της υπηρεσίας απαιτείται κάλυψη δικτύου κινητής τηλεφωνίας 4G και συσκευή Plug n Play της Primetel (η «Συσκευή»). Η Συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για την υπηρεσία Plug n Play της Primetel.
   • H υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε νέους και υφιστάμενους συνδρομητές της PrimeTel με 24μηνο συμβόλαιο ή χωρίς δέσμευση συμβολαίου.
   • Στην περίπτωση συνδρομητών με 24μηνο συμβόλαιο η Συσκευή λαμβάνεται με έκπτωση ή/και Δωρεάν ενώ στην περίπτωση συνδρομητών χωρίς δέσμευση συμβολαίου η Συσκευή αγοράζεται από τον συνδρομητή. Σε κάθε περίπτωση η Συσκευή μετά τη σύναψη του συμβολαίου ή/και την αγορά της Συσκευής θα αποτελεί ιδιοκτησία του συνδρομητή.
   • Σε περίπτωση συνδρομητή που επέλεξε 24μηνο συμβόλαιο και επιθυμεί τον τερματισμό του συμβολαίου πριν τη λήξη της ελάχιστης περιόδου των 24 μηνών, ισχύουν οι όροι Πρόωρου Τερματισμού Συμφωνίας Παροχής Υπηρεσιών όπως είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα της PrimeTel.
   • Ισχύει πολιτική ορθής χρήσης για την υπηρεσία απεριόριστης πρόσβασης στο διαδίκτυο: Όταν η συνολική χρήση δεδομένων σε ένα ημερολογιακό μήνα ξεπεράσει τα 100GB, η PrimeTel θα μειώνει την ταχύτητα σύνδεσης στα 512kbps (download/upload) μέχρι το τέλος του μήνα, για την προστασία της απόδοσης του δικτύου και τη διασφάλιση της καλύτερης δυνατής εμπειρίας για όλους τους χρήστες υπηρεσιών δεδομένων της PrimeTel.
   • Ισχύουν οι συνήθεις όροι και προϋποθέσεις για παροχή υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας της PrimeTel.

  Μίλησε με έναν εκπρόσωπό μας.

  Fields marked with a * are required.

  Τώρα η εξυπηρέτηση σου γίνεται ακόμα πιο άμεση. Κάλεσε 133 ή συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σου το συντομότερο.

  Eκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σου κατά το διάστημα της ώρας που επιθυμείς (Δευτέρα — Παρασκευή)

  Show Buttons
  Share on Facebook
  Share on Twitter
  Hide Buttons
  We use cookies to improve your experience on this website. By continying to browse our site you consent to our use of cookies. Find out more. More Info | Close