Η Υπηρεσία περιαγωγής της PrimeTel κινητής ταξιδεύει μαζί σου!

  Το ταξίδια είναι γεμάτα από στιγμές και περιπέτειες. Είτε ταξιδεύετε σε άλλες χώρες για αναψυχή είτε για επαγγελματικούς σκοπούς, διασφαλίζουμε ότι θα είστε συνδεδεμένοι και θα μοιράζεστε τις εμπειρίες σας με την οικογένεια και τους φίλους σας πίσω στο σπίτι. Με την PrimeTel, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας για να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις, να στέλνετε μηνύματα και να χρησιμοποιείτε τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας σας σε περισσότερες από 190 χώρες και επικράτειες χάρη στο συνεχώς αυξανόμενο σχέδιο κάλυψης των συνεργατών μας.

  Για μια ακόμη φορά η PrimeTel πρωτοπορεί δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους συνδρομητές που χρησιμοποιούν το 4G δίκτυό της στην Κύπρο, να απολαμβάνουν και στο εξωτερικό Mobile Internet με απίστευτα γρήγορες ταχύτητες 4G! Για περισσότερα πατήστε εδώ:

  Για χρεώσεις περιαγωγής στις περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας εκτός αποτελεσματικού ελέγχου της Κυβέρνησης πατήστε εδώ.

  Επίλεξε Χώρα προορισμού:

  Ελλάδα

  H χώρα είναι μέρος της ζώνης 1.

  Κωδικός κλήσης χώρας: 30
  Η χώρα η οποία έχεις επιλέξει αποτελεί μέρος του προγράμματος ‘Roam Like At Home’ το οποίο καθορίζεται από τον Ευρωπαϊκό κανονισμό. Δεν χρεώνονται τέλη περιαγωγής ενώ ταξιδεύετε σε χώρες της ΕΕ *, από την 1η Ιουνίου!

  Unlimited Κινητή

  Προγράμματα Συμβολαίου

  Καρτοκινητή

  Μπορείς να χρησιμοποιείς το υφιστάμενο πλάνο σου χωρίς επιπρόσθετες χρεώσεις μεταξύ των χωρών της ΕΕ*. Πιο συγκεκριμένα μπορείς να:

  • καταναλώνεις τον διαθέσιμο χρόνο ομιλίας του προγράμματός σου για εξερχόμενες κλήσεις προς Κύπρο ή προς οποιαδήποτε άλλη χώρα της ΕΕ*.
  • χρησιμοποιείς τα διαθέσιμα SMS του προγράμματός σου για αποστολή γραπτών μηνυμάτων προς Κύπρο ή προς οποιαδήποτε άλλη χώρα της ΕΕ*.
  • καταναλώνεις τα διαθέσιμα MB του προγράμματός σου για πλοήγηση στο διαδίκτυο.
  • δέχεσαι δωρεάν εισερχόμενες κλήσεις

  Ισχύουν τοπικές χρεώσεις για κατανάλωση πέραν της ενσωματωμένης χρήσης του πλάνου χωρίς επιπρόσθετη χρέωση.

  Μπορείς τώρα να χρησιμοποιείς το κινητό σου και να χρεώνεσαι με τοπικές χρεώσεις χωρίς επιπρόσθετη χρέωση όταν ταξιδεύεις στην ΕΕ*, για να κάνεις κλήσεις και να στέλνεις μηνύματα προς χώρες της ΕΕ*, καθώς και για να χρησιμοποιείς την υπηρεσία δεδομένων κινητής τηλεφωνίας για να σερφάρεις στο διαδίκτυο με απίστευτα γρήγορες ταχύτητες!

  θα βρεις τις τοπικές χρεώσεις επιλέγοντας εδώ.

  Μπορείς τώρα να χρησιμοποιείς το κινητό σου και να χρεώνεσαι με τοπικές χρεώσεις χωρίς επιπρόσθετη χρέωση όταν ταξιδεύεις στην ΕΕ*, για να κάνεις κλήσεις και να στέλνεις μηνύματα προς χώρες της ΕΕ*, καθώς και για να χρησιμοποιείς την υπηρεσία δεδομένων κινητής τηλεφωνίας για να σερφάρεις στο διαδίκτυο με απίστευτα γρήγορες ταχύτητες!

  θα βρεις τις τοπικές χρεώσεις επιλέγοντας εδώ.

  Για όλα τα πακέτα (Unlimited Κινητή/Προγράμματα Συμβολαίου/Καρτοκινητή):

  Εξερχόμενες κλήσεις εκτός ΕΕ*

  €2.2579/Λεπτό

  Αποστολή SMS εκτός ΕΕ*:

  €0.08

   

  Προσαυξήσεις και πληροφορίες χρεώσεων

  Ώς ΕΕ* ορίζονται οι χώρες των οποίων οι κανόνες ρυθμίζονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό Τελών Περιαγωγής και περιλαμβάνουν κλήσεις μόνο προς σταθερούς και κινητούς τηλεφωνικούς αριθμούς. Εξαιρούνται κλήσεις προς ειδικούς αριθμούς, υπηρεσίες άλλων παρόχων και οποιουσδήποτε αριθμούς πέραν σταθερών και κινητών. Οι κλήσεις αυτές χρεώνονται σαν κλήσεις προς χώρες εκτός ΕΕ*.
  Για τις εξερχόμενες κλήσεις προς χώρες της ΕΕ*, ισχύουν τοπικές χρεώσεις.
  Για τις εξερχόμενες κλήσεις προς χώρες εκτός ΕΕ*, εφαρμόζεται ελάχιστη χρέωση 60 δευτερολέπτων και ακολούθως η χρέωση γίνεται ανά 30 δευτερόλεπτα.
  Για τις εισερχόμενες κλήσεις εφαρμόζεται χρέωση ανά δευτερόλεπτο.
  Οι χρεώσεις για Mobile internet εφαρμόζονται ανά ΚΒ.
  Σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η περιαγωγή δεδομένων υπόκειται σε περιορισμούς (όριο: €50 το μήνα χωρίς ΦΠΑ, για κατανάλωση πέραν της ενσωματωμένης χρήσης του πλάνου). Όταν πλησιάσετε το προαναφερόμενο όριο, θα λάβετε ενημερωτικό SMS. Σας δίνεται η επιλογή να καλέσετε το 133 για άρση του συγκεκριμένου περιορισμού φραγής.

  Ελλάδα/Διαθέσιμες Υπηρεσίες

  ΠάροχοςΤύπος Δικτύου/ΣυχνότηταPay As You GoPay Monthly2G/3G Data4G/LTE Data
  COSMOTE2G: 1800,3G: 2100
  VODAFONE2G: 900/1800, 3G: 2100
  WIND2G: 900 / 1800,3G: 2100
  • Όροι & Προϋποθέσεις Υπηρεσίας Περιαγωγής
   • Η υπηρεσία φωνητικού ταχυδρομείου είναι ενεργοποιημένη ως προεπιλογή. Για την ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της υπηρεσίας φωνητικού ταχυδρομείου, καλέστε δωρεάν την Εξυπηρέτηση Πελατών στο 133 ή καλέστε την υπηρεσία φωνητικού ταχυδρομείου στο 122. Στη συνέχεια διαλέξτε την επιλογή 0 και ακολούθως την επιλογή 7.
   • Για εισερχόμενες κλήσεις κατά την περιαγωγή, οι οποίες προωθούνται σε άλλο Κυπριακό αριθμό ή στην υπηρεσία φωνητικού ταχυδρομείου, υπάρχει χρέωση τόσο για τη λήψη όσο και για την προώθηση της κλήσης προς την Κύπρο βάσει της ζώνης περιαγωγής στην οποία ανήκει η επισκεπτόμενη Χώρα/δίκτυο.
   • Κλήσεις προς την υπηρεσία φωνητικού ταχυδρομείου στο 122 κατά την περιαγωγή χρεώνονται ως κλήσεις προς Κύπρο.
   • Εξερχόμενες κλήσεις προς εθνικούς αριθμούς ατελούς χρέωσης (800), διεθνές αριθμούς ατελούς χρέωσης (00800), υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, δορυφορικά δίκτυα ή προς οποιαδήποτε άλλη τοπική υπηρεσία την οποία παρέχει το επισκεπτόμενο δίκτυο, χρεώνονται βάσει των τιμών περιαγωγής που εφαρμόζει το επισκεπτόμενο δίκτυο.
   • Οι υπηρεσίες περιαγωγής παρέχονται από συνεργαζόμενα δίκτυα εκτός της PrimeTel, δηλαδή από εξωτερικούς φορείς. Επομένως, η PrimeTel δεν φέρει καμία ευθύνη για τον τρόπο με τον οποίο οι εξωτερικοί φορείς παρέχουν ή αδυνατούν να παρέχουν οποιανδήποτε υπηρεσία (συμπεριλαμβανομένων των αποσυνδέσεων, της μη κάλυψης ή της απόδοσης του δικτύου, δημιουργία κλήσεων ή SMS κτλ.)
   • Οι εισερχόμενες κλήσεις κατά την περιαγωγή σε χώρες της ΕΕ* δεν χρεώνονται. Εφαρμόζονται επιπλέον χρεώσεις για εισερχόμενες κλήσεις κατά την περιαγωγή σε χώρες εκτός ΕΕ* βάσει της ζώνης περιαγωγής στην οποία ανήκει η επισκεπτόμενη Χώρα/δίκτυο.
   • Όλες οι χρεώσεις πρέπει να καταβάλλονται πλήρως όταν είναι οφειλόμενες. Πιθανόν να υπάρχουν καθυστερήσεις στη λήψη των ειδοποιήσεων από τους παροχείς του εξωτερικού στην PrimeTel σχετικά με τα τέλη που θα χρεωθούν στον Πελάτη. Αυτό δεν επηρεάζει το δικαίωμα της PrimeTel να χρεώνει τον Πελάτη ή να λαμβάνει πληρωμή από αυτόν.
  • Διευκρινήσεις Roam Like At Home

   Για την εφαρμογή του “Roam Like At Home” στις χώρες της ΕΕ*, ισχύουν οι πιο κάτω διευκρινήσεις και όροι:

   • Τα ενσωματωμένα λεπτά ομιλίας, μηνύματα (SMS) και δεδομένα των Unlimited Προγραμμάτων Συμβολαίου κινητής τηλεφωνίας θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά την περιαγωγή, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος. Όσον αφορά στα ενσωματωμένα λεπτά ομιλίας και τα SMS προς PrimeTel αριθμούς, δεν θα είναι διαθέσιμα κατά την περιαγωγή καθώς προϋποθέτουν χρήση εντός του δικτύου PrimeTel στην Κύπρο.
   • Σε περίπτωση εξάντλησης των ενσωματωμένων λεπτών ομιλίας, SMS και δεδομένων (data), θα ισχύουν οι τοπικές χρεώσεις.
   • Τα δεδομένα των επιπρόσθετων υπηρεσιών (add-ons) θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά την περιαγωγή.
   • Στις υπηρεσίες “Plug n Play Broadband”, “Mobile Broadband” και “Μ2Μ”, δεν προσφέρεται χρήση κατά την περιαγωγή και συνεπώς δεν εφαρμόζεται το “Roam Like At Home”.
   • Το “Roam Like At Home” θα εφαρμόζεται και στις προπληρωμένες υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας “Pay As You Go” καθώς και στα υπόλοιπα προγράμματα συμβολαίου κινητής τηλεφωνίας (Flexi Plans, Mobile Basic) τα οποία δεν διαθέτουν ενσωματωμένα λεπτά ομιλίας, SMS και δεδομένα όπου και θα ισχύουν οι τοπικές χρεώσεις που ισχύουν για το αντίστοιχο πλάνο. Στην περίπτωση της αποστολής ΜΜS θα εφαρμόζονται οι τοπικές χρεώσεις.
   • Στα προϊόντα Travel Internet, Tourist SIM Pack ή οποιοδήποτε άλλο σχετικό προϊόν, δε θα εφαρμόζεται το “Roam Like At Home”.
   • Οι συνδρομητές θα μπορούν να λαμβάνουν δωρεάν εισερχόμενες κλήσεις και μηνύματα SMS .
   • Η εφαρμογή του “Roam Like At Home” δεν ισχύει σε περιπτώσεις μόνιμης περιαγωγής, και σε αυτή την περίπτωση επιπρόσθετες χρεώσεις θα εφαρμόζονται όπως αυτές καθορίζονται από τον Ευρωπαϊκό κανονισμό για το “Roam Like At Home”.
   • Εφαρμόζεται πολιτική ορθής χρήσης για όλους τους συνδρομητές συμβολαίου και προπληρωμένης τηλεφωνίας, όπως αυτή καθορίζεται από τον Ευρωπαϊκό κανονισμό για το “Roam Like At Home”.
   • Σημειώνεται ότι, σε περίπτωση που οι συνδρομητές κινητής κατά την περιαγωγή σε χώρα της ΕΕ*, βρίσκονται κοντά σε σύνορα και συνδεθούν σε δίκτυα γειτονικών χωρών εκτός ΕΕ*, οι χρεώσεις και οι όροι Roam Like At Home δεν ισχύουν.
   • Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.
  • Χώρες ΕΕ*

   Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελλάδα, Eσθονία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Λετονία, Λιθουανία, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία, Φιλανδία, Γαλλική Γουϊάνα, Γιβραλτάρ, Γουαδελούπη, Μαρτινίκα, Νήσος Ρεϋνιόν, Άγιος Βαρθολομαίος, Άγιος Μαρτίνος, Μαγιότ, Κανάριοι Νήσοι, Αζόρες και Μαδέρα

  • Επικοινώνησε με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών καλώντας από το σταθερό σου 133 ή από κινητό (+357) 2210 2210
  • Όλες οι χρεώσεις συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ
  • Κατά την περιαγωγή σε κάποιο από τους παρόχους των οποίων η υπηρεσία σημειώνεται με √, όλες οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες (SMS, εισερχόμενες κλήσεις, εξερχόμενες κλήσεις). Στις περιπτώσεις όπου η υπηρεσία σημειώνεται με √*, όλες οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες εκτός από τις εξερχόμενες κλήσεις.
  Show Buttons
  Share on Facebook
  Share on Twitter
  Hide Buttons