Βασικό Πακέτο Τηλεόρασης

  Για όλη την οικογένεια

  Τα δημοφιλέστερα κανάλια για ενημέρωση και ψυχαγωγία! Παρακολούθησε αγαπημένες και κλασσικές ταινίες, παιδικό πρόγραμμα και συναρπαστικά ντοκυμαντέρ από διεθνή κανάλια καθώς και όλα τα τοπικά κανάλια.

  Βασικό Πακέτο Τηλεόρασης

  €9,00/μήνα

  Κάνε την συνδρομή σου Online!

  Το Βασικό πακέτο περιλαμβάνει όλα τα πιο κάτω κανάλια:

  ΡΙΚ 1

  Μέσω της PrimeTV μεταδίδονται τα κανονικά προγράμματα του ΡΙΚ 1. Οι υπηρεσίες Pause Live TV και 3 Days Back Machine είναι διαθέσιμες σε αυτό το κανάλι.

   

  PIK 2

  Μέσω της PrimeTV μεταδίδονται τα κανονικά προγράμματα του ΡΙΚ 2. Οι υπηρεσίες Pause Live TV και 3 Days Back Machine είναι διαθέσιμες σε αυτό το κανάλι.

   

  plus-new-logo_80x80

  Plus TV

  Μέσω της PrimeTV μεταδίδονται τα κανονικά προγράμματα του PlusTV.

   

  Image of Omega Logo - TV

  Omega

  Μέσω της PrimeTV μεταδίδονται τα κανονικά προγράμματα του Omega. Οι υπηρεσίες Pause Live TV και 3 Days Back Machine είναι διαθέσιμες σε αυτό το κανάλι.

   

  tv-logos-80px_SIGMA

  Sigma

  Μέσω της PrimeTV μεταδίδονται τα κανονικά προγράμματα του Sigma. Οι υπηρεσίες Pause Live TV και 3 Days Back Machine είναι διαθέσιμες σε αυτό το κανάλι.

   

  ANT1

  ANT1

  Μέσω της PrimeTV μεταδίδονται τα κανονικά προγράμματα του Ant1. Οι υπηρεσίες Pause Live TV και 3 Days Back Machine είναι διαθέσιμες σε αυτό το κανάλι.

   

  Extra

  Extra TV

  Το Extra είναι τηλεοπτικός σταθμός με έδρα τη Λεμεσό. Το πρόγραμμα του EXTRA μεταδίδεται σε 24ωρη βάση και εκτός από τις δικές του παραγωγές είναι εμπλουτισμένο με προγράμματα άλλων τηλεοπτικών σταθμών της Ελλάδας.

   

  ert_world_logo_80x80

  ΕΡΤ World

  ΕΡΤ World

   

  Capital TV

  Το Capital TV καλύπτει όλους τους τομείς ενημέρωσης, εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας. Το κανάλι καλύπτει κυρίως τοπικές ειδήσεις, χωρίς όμως να αγνοεί τα διεθνή δρώμενα. Όσον αφορά στην ψυχαγωγία, το Capital μεταδίδει επιλεγμένες ξένες ταινίες, γνωστές σειρές, τηλενουβέλες, παιδικά και αθλητικά προγράμματα.

   

  Alfa_logo_80x70

  Alpha Κύπρου

  Επιλέγοντας τον Alpha Κύπρου, ο τηλεθεατής θα μπορεί να βλέπει τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά ονόματα από Ελλάδα και Κύπρο καθώς και ενημερωτικές και ψυχαγωγικές παραγωγές υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Real-life προγράμματα καθώς και ξένες αγαπημένες κινηματογραφικές ταινίες και σειρές.
  Οι υπηρεσίες Pause Live TV και 3 Days Back Machine είναι διαθέσιμες σε αυτό το κανάλι.

   

  Alfa_80x70

  TV MALL

  Το TV MALL αποτελεί τον πλέον σύγχρονο τρόπο για έξυπνες, γρήγορες και οικονομικές αγορές. Με ένα μόνο τηλεφώνημα από το σπίτι του ο καταναλωτής-τηλεθεατής έχει τη δυνατότητα να έχει ό,τι επιθυμεί στο σπίτι του!

  euronews_80x80

  Euronews / Θέση 200

  Το Euronews είναι ο πρώτος πολυγλωσσικός σταθμός που μεταδίδει ταυτόχρονα τα προγράμματά του σε όλες τις διαθέσιμες γλώσσες, 24 ώρες το 24ωρο σε παγκόσμιο επίπεδο. Καλύπτει ειδησεογραφικά ολόκληρο τον κόσμο με αντικειμενικό και ουδέτερο τρόπο.

   

  BBC_World_News

  BBC World / Θέση 201

  Είναι από τα κορυφαία ειδησεογραφικά κανάλια που μεταδίδει ενημέρωση σημαντικών γεγονότων ανά το κόσμο. Μεταξύ άλλων, το πρόγραμμα περιλαμβάνει ντοκιμαντέρ, προγράμματα lifestyle και συνεντεύξεις.

   

  CNN

  CNN / Θέση 202

  Είναι το δημοφιλέστερο κανάλι ειδήσεων στον κόσμο. Παρέχει έγκυρη, έγκαιρη και ποιοτική 24ωρη ενημέρωση για τις παγκόσμιες εξελίξεις αλλά και για άλλους τομείς, όπως τις επιχειρήσεις, τον αθλητισμό, τα ταξίδια και τη μουσική.

   

  Bloomberg_Television

  Bloomberg / Θέση 205

  Οικονομικές αναλύσεις από τις διεθνείς χρηματοοικονομικές αγορές και τα πιο πρόσφατα νέα από τον επιχειρηματικό κόσμο 24 ώρες το 24ωρο.

   

  ALJAZEERA (1)

  Al Jazeera International / Θέση 207

  Το κανάλι Al Jazeera είναι 24ωρο αγγλόφωνο ειδησεογραφικό κανάλι της Μέσης Ανατολής, με ειδήσεις και αναλύσεις, ντοκιμαντέρ, ζωντανές συνεντεύξεις και εκπομπές καθώς και οικονομική και αθλητική ενημέρωση.

   

  ALJAZEERA

  Al Jazeera* / channel 206

  Ειδησεογραφικό κανάλι της Μέσης Ανατολής με ειδήσεις, ντοκιμαντέρ, ζωντανές συνεντεύξεις και εκπομπές καθώς και με αθλητική και οικονομική ενημέρωση.

   

  DW

  DW-TV* / Θέση 208

  Deutsche Welle είναι ένα γερμανικό κανάλι που μεταδίδεται στην αγγλική και τη γερμανική γλώσσα. Μεταφέρει τις τελευταίες εξελίξεις σε θέματα πολιτικής, επιχειρήσεων, τεχνών, αθλητισμού, κοινωνικά ζητήματα αλλά θέματα ψυχαγωγίας.

   

  france_80x80

  France 24* / Θέση 209

  Το France 24 είναι η φωνή της Γαλλίας. Με θεματολογία από ειδησεογραφική κάλυψη, lifestyle και ειδικά αφιερώματα. Μεταδίδεται σε 2 γλώσσες: Αγγλικά (θέση 209) και Γαλλικά (θέση 210).

  Discovery_Channel

  Discovery Channel / Θέση 350

  Είναι ένα από τα διασημότερα και ποιοτικότερα επιμορφωτικά κανάλια στον κόσμο. Mας ξεναγεί στον υπέροχο κόσμο της φύσης και της περιπέτειας και μας ενημερώνει για τα τελευταία νέα στον τομέα της επιστήμης, της τεχνολογίας, του περιβάλλοντος, της ιστορίας και των εξερευνήσεων.

   

  Discovery Science / Θέση 351

  Οι πιο πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα της επιστήμης και της τεχνολογίας, ξετυλίγονται και επεξηγώντας οράματα και μυστήρια του παρελθόντος. Ανακαλύψτε τις απαντήσεις σε ερωτήματα που πηγάζουν από τα βάθη του γαλαξία μέχρι την πρακτική επιστήμη του σημερινού μας κόσμου.

  Discovery Family / Θέση 352

  Το Discovery Family, είναι ένα νέο κανάλι που υπόσχεται ολοκληρωμένη τηλεοπτική ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια, οποιαδήποτε ώρα/ στιγμή της ημέρας. Στο πλούσιο πρόγραμμα του καναλιού, μπορείτε να απολαύσετε εντυπωσιακά ντοκιμαντέρ, χιουμοριστικές οικογενειακές ιστορίες, συναρπαστικά πειράματα και πολλές άλλες ενδιαφέρουσες εκπομπές. Υπάρχει ένα ειδικά αφιερωμένο πρόγραμμα για να κρατήσει του μικρούς μας φίλους χαρούμενους. Αποτελεί την ασφαλέστερη/ ιδανικότερη επιλογή για να ζήσετε νέα και συναρπαστικά πράγματα που θα σας δημιουργήσουν αξέχαστες στιγμές.

  Animal Planet - Logotypo - PrimeTV

  Animal Planet / Θέση 357

  Το Animal Planet φέρνει στις οθόνες σας όλα όσα αγαπάτε για τα ζώα, μέσα από τα μάτια χαρισματικών υποστηρικτών τους και παθιασμένων ειδικών. Είτε πρόκειται για επικές ιστορίες στη φύση είτε για τα καθημερινά καμώματα κατοικίδιων ζώων, οι εκπομπές του Animal Planet είναι μοναδικές και συναρπαστικές – κάποιες φορές απρόβλεπτες, όμως πάντα ψυχαγωγικές. Πηγαίνοντας πέρα από τα όρια της παραδοσιακής ιστορίας της φύσης, το κανάλι προσφέρει μια φρέσκια ματιά στον κόσμο γύρω μας!

  NauticalChannel-146x43

  Nautical Channel / Θέση 452

  Το 24ώρο κανάλι είναι αφιερωμένο στον κόσμο των σκαφών αναψυχής, ιστιοπλοΐα, σερφινγκ και γενικότερα στον τρόπο ζωής που περιβάλλει τα παραπάνω.Διασκεδαστικό κι ενημερωτικό απευθύνεται σε εκείνους που έχουν ένα ξεχωριστό πάθος με τη θάλασσα, τα κύματα και τα αθλήματα γύρω από αυτά.

  TLC_80x70

  TLC / Θέση 353

  Το κανάλι TLC είναι διεθνές κανάλι, το οποίο παρουσιάζει τις καλύτερες lifestyle, reality και ψυχαγωγικές εκπομπές από όλο τον κόσμο. Καλύπτει θέματα όπως μόδα, φαγητό, ταξίδια, τρόπους ζωής, γάμους καθώς και θέματα που αφορούν γονείς.

   

  FASHION_TV

  Fashion TV / Θέση 450

  Η υψηλή ραπτική! Το μεγαλύτερο 24ωρο κανάλι μόδας στον κόσμο που φιλοξενεί όλες τις τάσεις, τις προτάσεις, τους σχεδιαστές, τα μοντέλα, τα ντεφιλέ. Όλη η μόδα σε ένα κανάλι.

   

  Food Network / Θέση 356

  Όλος ο κόσμος της γαστρονομίας, βρίσκεται στους δέκτες μας! Για ξεχωριστές γεύσεις που γαργαλάνε τον ουρανίσκο! Νέες και δροσερές ιδέες προτείνουν καθημερινά οι αξιόλογοι chef του καναλιού.

  EuroSport / Θέση 250

  Είναι το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό αθλητικό κανάλι που μεταδίδει πάνω από 100 διαφορετικά σπορ και επιλεγμένα προγράμματα. Ανάμεσα στα ζωντανά γεγονότα που μεταδίδει είναι το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, οι χειμερινοί ολυμπιακοί αγώνες, τουρνουά αντισφαίρισης, γκολφ και διάφορα άλλα.

   

  EuroSport 2 / Θέση 251

  Mεταδίδει πολυάριθμα αθλητικά γεγονότα από το χώρο των αγώνων μοτοσυκλέτας, τένις, χειμερινά σπορτς, ποδόσφαιρο κ.α. Επίσης, μεταδίδει εκπομπές με αθλητικά νέα, συνεντεύξεις, ενημερωτικά προγράμματα αθλητικού περιεχομένου, αποτελέσματα αθλητικών γεγονότων καθώς επίσης και σκορ αθλημάτων σε απ’ ευθείας μετάδοση.

  DisneyChannel70px

  Disney Channel / Θέση 402

  Tο Disney Channel είναι το σπίτι της ψυχαγωγίας για τα παιδιά 6-9 ετών. Το κανάλι προσφέρει έναν συναρπαστικό συνδυασμό αφήγησης, μουσικής και γέλιου. Δημοφιλείς live action σειρές όπως Τo Σπίτι της Ρέιβεν, Η Απίθανη Χάρλεϋ, Μακριά από το Σπίτι, Λιβ & Μάντι, επιτυχημένες ταινίες όπως High School Musical και Camp Rock, καθώς και οι πρόσφατες επιτυχίες, Zombies και Η Επόμενη Γενιά 1 + 2 συνθέτουν ένα συναρπαστικό πρόγραμμα.
  ducktv_logoHD_72

  Duck TV HD / Θέση 807

  Το δημοφιλές παιδικό κανάλι, Duck TV HD, ήρθε στην τηλεοπτική πλατφόρμα της PrimeTel στη θέση 807 με προγράμματα και παιδικές σειρές που αναπτύσσουν την γνώση και τη δημιουργικότητα των νεαρών τηλεθεατών 6-36 μηνών!

  CN

  Cartoon Network / Θέση 400

  Το Cartoon Network είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα παιδικά κανάλια και μεταδίδει πολυαγαπημένες σειρές σύγχρονων κινουμένων σχεδίων. Ήρωες όπως οι Dexter, Johny Bravo, Powerpuff Girls και Cramp Twins συναντώνται στο κανάλι, το οποίο είναι διαθέσιμο κάθε μέρα και όλη μέρα.

  BABY_TV-70x70

  Baby TV / Θέση 406

  Eίναι ένα πρωτοποριακό 24ωρο κανάλι, χωρίς διαφημίσεις, που απευθύνεται σε βρέφη και παιδιά ηλικίας κάτω των τριών χρονών. Σχεδιάστηκε για την ανάπτυξη και την εκμάθηση του βρέφους/παιδιού και ενθαρρύνει την αλληλεπίδραση γονέων και μωρών. Η παραγωγή του γίνεται σε συνεργασία με παιδοψυχολόγους και ειδικούς σε θέματα ανάπτυξης.

  Boomerang / Θέση 401

  Κλασικοί και αγαπημένοι ήρωες καρτούν! Το δημοφιλές 24ωρο παιδικό κανάλι με κλασικούς χαρακτήρες καρτούν για όλη την οικογένεια προσφέρει μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

  TCM Logo Image

  TCM / Θέση 300

  Ο κόσμος του κλασσικού κινηματογράφου σ’ ένα κανάλι. Καθημερινή προβολή ταινιών που άφησαν εποχή!

   

  BBC_Entertainment

  BBC Entertainment / Θέση 354

  Αποτελείται από ένα συνδυασμό προγραμμάτων του γνωστού καναλιού BBC καθώς και άλλων ανεξάρτητων Αγγλικών παραγωγών. Πολυβραβευμένες κωμωδίες, ποιοτικές δραματικές ταινίες, επαναστατικά ντοκιμαντέρ, πρωτοποριακές σειρές και αγαπημένα παιδικά προγράμματα.

  Red-Logo---Hot

  Red Hot / Θέση 581

  Ταινίες ενηλίκων για όλα τα γούστα. Όλο το περιεχόμενο βρίσκεται διαθέσιμο στο βασικό πακέτο της τηλεοπτικής πλατφόρμας από τις 00:00-05:00 σύμφωνα με τους κανονισμούς της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου.

  ORT1-80px

  Channel One Russian / Θέση 650

  Το Channel One Russian, αποτελεί το πλέον κορυφαίο τηλεοπτικό κανάλι στη Ρωσική Τηλεόραση και είναι ένα από τα δημοφιλέστερα και πιο αγαπημένα ρωσικά κανάλια παγκοσμίως, με ένα κοινό πάνω από 250 εκατομμύρια σε 190 χώρες.

   

  *Τα κανάλια δεν είναι διαθέσιμα στον συγκεκριμένο αποκωδικοποιητή Hybrid_STB
  Show Buttons
  Share on Facebook
  Share on Twitter
  Hide Buttons