Το Age of Empires Mobile ανακοινώθηκε και έρχεται το 2024

Το Age of Empires Mobile ανακοινώθηκε και έρχεται το 2024

SHARE IT

29 Φεβρουαρίου 2024

Το Age of Empires Mobile, μια νέα έκδοση του εμβληματικού παιχνιδιού στρατηγικής που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει για smartphones αργότερα φέτος, έλαβε τις πρώτες πληροφορίες. Το παιχνίδι αναπτύσσεται από την TiMi Studio Group (Call of Duty Mobile, Pokémon Unite) και το Xbox Games Studio World's Edge (Age of Empires 4). Στόχος είναι να μεταφερθεί το παραδοσιακό gameplay της αρχικής σειράς για PC στα κινητά με απλούστερο, βελτιστοποιημένο έλεγχο. Μπορείτε να δείτε ένα τρέιλερ παρακάτω.

Τόσο το νέο teaser όσο και το βίντεο με το ημερολόγιο ανάπτυξης τονίζουν τη σημασία του multiplayer σε αυτή την έκδοση. Θα περιλαμβάνει ολοκαίνουργια δράση μάχης πολιορκίας, με παίκτες από όλο τον κόσμο να συμμετέχουν και να ανταγωνίζονται online. Οι παίκτες θα μπορούν να δημιουργούν ομάδες με πολλές ιστορικές προσωπικότητες, επιτρέποντας τη στρατηγική τόσο στο παιχνίδι PvP όσο και στο PvE.

Όσοι προτιμούν το single-player μπορούν να χτίσουν και να επεκτείνουν τις αυτοκρατορίες τους αυτόνομα, ενώ υπάρχουν και dungeons για εξερεύνηση. Ενσωματώνει επίσης κλασικές πτυχές όπως η συλλογή πόρων, η κατασκευή βάσεων και η αξέχαστη μουσική και τα ηχητικά εφέ. Το παιχνίδι θα είναι σύντομα διαθέσιμο για playtesting πριν από την επίσημη κυκλοφορία του αργότερα φέτος. Η προεγγραφή είναι ήδη διαθέσιμη στο Google Play Store.

Δες τα όλα