Η Apple θα φιλοξενήσει το συνέδριο WWDC24 στις 10 Ιουνίου

Η Apple θα φιλοξενήσει το συνέδριο WWDC24 στις 10 Ιουνίου

SHARE IT

26 Μαρτίου 2024

Οι προγραμματιστές και οι φίλοι της Apple θα πρέπει να σημειώσουν την 10η Ιουνίου στο ημερολόγιό τους. Σήμερα, η Apple ανακοίνωσε επίσημα τις ημερομηνίες για την κορυφαία εκδήλωση για προγραμματιστές, το Παγκόσμιο Συνέδριο για προγραμματιστές. Το WWDC 24 θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 14 Ιουνίου 2024 στο Cupertino της Καλιφόρνια.

Οι προγραμματιστές μπορούν τώρα να ζητήσουν να συμμετάσχουν σε μια ολοήμερη εκδήλωση στο Apple Park στις 10 Ιουνίου. Επιπλέον, η Apple θα επιτρέψει στους προγραμματιστές εφαρμογών να παρακολουθήσουν δωρεάν online συνεδρίες βίντεο.

Η Apple ανακοίνωσε το συνέδριο στην επίσημη ιστοσελίδα της, developer.apple.com.

Ελάτε μαζί μας online για τη μεγαλύτερη εκδήλωση για προγραμματιστές της χρονιάς. Να είστε εκεί για τα αποκαλυπτήρια των πιο πρόσφατων πλατφορμών, τεχνολογιών και εργαλείων της Apple. Μάθετε πώς να δημιουργείτε και να αναβαθμίζετε τις εφαρμογές και τα παιχνίδια σας. Συνομιλήστε με σχεδιαστές και μηχανικούς της Apple και συνδεθείτε με την παγκόσμια κοινότητα προγραμματιστών. Όλα online και χωρίς κόστος.

Υποβάλετε αίτηση για την ευκαιρία να έρθετε αυτοπροσώπως σε μια ολοήμερη εκδήλωση στο Apple Park τη Δευτέρα 10 Ιουνίου. Παρακολουθήστε την κεντρική ομιλία και τον συναρπαστικό νέο προγραμματισμό, συναντηθείτε με ειδικούς της Apple και λάβετε μέρος σε ειδικές δραστηριότητες.

Εξερευνήστε τα νέα εργαλεία, τα πλαίσια και τα χαρακτηριστικά που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τις καλύτερες εφαρμογές και παιχνίδια σας. Μάθετε νέες δεξιότητες μέσω βιντεοσκοπημένων συνεδριών και συναντηθείτε τετ-α-τετ με ειδικούς της Apple για να προωθήσετε τα έργα και τις ιδέες σας. Ζήστε την εμπειρία του WWDC24 στην εφαρμογή Apple Developer, στον ιστότοπο και στο κανάλι YouTube.

Όπως συνηθίζεται, η εταιρεία θα μεταδώσει την κύρια παρουσίασή της, κατά τη διάρκεια της οποίας αναμένεται να αποκαλύψει τις μελλοντικές εκδόσεις των iOS, iPadOS, watchOS, macOS και άλλων προϊόντων που σχετίζονται με τους προγραμματιστές. Το iOS 18 αναμένεται να έχει διάφορες βελτιώσεις, όπως νέες επιλογές προσαρμογής της αρχικής οθόνης και δυνατότητες δημιουργικής τεχνητής νοημοσύνης. Η Apple φέρεται να συνεργάστηκε με την Baidu και την Google για την επίτευξη αυτού του στόχου. Σύμφωνα με πολλές πηγές, το iOS 18 θα είναι η μεγαλύτερη αναβάθμιση iPhone που έχει γίνει ποτέ.

Η Apple θα παράσχει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το WWDC 24 τις επόμενες εβδομάδες. Μάθετε περισσότερα για τη μεγάλη εκδήλωση της Apple για προγραμματιστές στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Δες τα όλα