Εξερευνήστε το Galaxy AI σε οποιαδήποτε συσκευή Android στην εφαρμογή Try Galaxy App της Samsung

Εξερευνήστε το Galaxy AI σε οποιαδήποτε συσκευή Android στην εφαρμογή Try Galaxy App της Samsung

SHARE IT

29 Μαρτίου 2024

Η Samsung έχει κάνει σημαντικές ενημερώσεις στην εφαρμογή Try Galaxy για να προσφέρει Live Translate, Chat Assist, Note Assist, Photo Assist και Circle to Search στο Google - έτσι ώστε όλοι αυτοί που είναι ακόμα διστακτικοί να μπορούν να βιώσουν την Galaxy AI εμπειρία χωρίς να αλλάξουν κινητό τηλέφωνο.

Η εφαρμογή Try Galaxy, η οποία προηγουμένως ήταν προσαρμοσμένη για τους χρήστες iOS, είναι για πρώτη φορά διαθέσιμη σε όλες τις συσκευές Android, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων Galaxy. Αυτό σημαίνει ότι περισσότεροι χρήστες μπορούν να εξερευνήσουν τα τελευταία χαρακτηριστικά της σειράς Galaxy S24 και του One UI 6.1.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα δεδομένα, ίσως ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε το Try Galaxy.

samsung-try-galaxy-2.jpg

Τι καινούργιο υπάρχει: Εξερευνήστε το Galaxy AI μέσα από Widgets και Tutorials

Η ενημερωμένη εφαρμογή Try Galaxy προσομοιώνει την εμπειρία ούτως ώστε να είναι σαν να βλέπετε την πραγματική αρχική οθόνη του Galaxy S24. Μόλις οι χρήστες εισέλθουν στην εφαρμογή, τα tutorials και το διαδραστικό περιεχόμενο τους βοηθούν να περιηγηθούν στην πιο πρόσφατη διασύνδεση.

Το νέο widget, που βρίσκεται στη δεύτερη σελίδα της αρχικής οθόνης, παρουσιάζει τις βασικές λειτουργίες της σειράς Galaxy S24 με AI και τα προηγμένα εργαλεία κάμερας. Οι χρήστες μπορούν να πατήσουν κάθε στοιχείο για να παρακολουθήσουν σύντομα βίντεο με tutorials που εξηγούν τις λειτουργίες και τον τρόπο εφαρμογής τους στην καθημερινή ζωή. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν την πρόοδό τους, καθώς δίπλα σε κάθε ενότητα εμφανίζεται ένα check mark, που υποδηλώνει την ολοκλήρωσή της.

samsung-try-galaxy-1.jpg

Άλλες Ενημερώσεις και Διαθεσιμότητα

Ενώ οι χρήστες θα έχουν ανοιχτή την εφαρμογή, μπορούν, επίσης, να ελέγξουν τα καινούργια Galaxy Themes ή τις εικόνες φόντου πέραν από τα Wallpapers που προσφέρονται στο Galaxy S24 Ultra. Επιπλέον, τρεις τύποι Art Wallpapers, συμπεριλαμβανομένων graffiti και pop art, θα είναι διαθέσιμοι για λήψη.

Για να μάθουν περισσότερα για το οικοσύστημα Galaxy, οι χρήστες μπορούν να ξεφυλλίσουν ενημερωτικές κάρτες που παρουσιάζουν χαρακτηριστικά όπως η απρόσκοπτη συνδεσιμότητα πολλαπλών συσκευών, οι δυνατότητες κοινής χρήσης αρχείων και τα δεδομένα σύστασης σώματος που είναι διαθέσιμα μέσω του Samsung Health. Για μια γρήγορη εισαγωγή στην τελευταία αναδιπλούμενη εμπειρία, οι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν εισαγωγικά βίντεο που παρουσιάζουν τα Galaxy Z Flip5 και Z Fold5.

Η εφαρμογή Try Galaxy υποστηρίζει επί του παρόντος 20 γλώσσες που καλύπτουν 120 χώρες και έχει συγκεντρώσει πάνω από 18 εκατομμύρια συνολικές λήψεις από την έναρξή της το 2022. Κατεβάστε την ενημερωμένη εφαρμογή σαρώνοντας απλώς έναν κωδικό QR ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα trygalaxy.com.

Δες τα όλα