Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Football Manager 2024

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Football Manager 2024

SHARE IT

12 Σεπτεμβρίου 2023

Το Football Manager 2024, η 20η έκδοση της σειράς, έχει μια ημερομηνία κυκλοφορίας που αποκαλύφθηκε από την Sports Interactive και τη SEGA.

Αυτό θα είναι το πρώτο επίσημο ντεμπούτο της σειράς στην Ιαπωνία, με πρεμιέρα στις 6 Νοεμβρίου. Η φετινή σειρά Football Manager περιλαμβάνει επίσης το Netflix, το οποίο θα είναι το αποκλειστικό σπίτι του Football Manager 2024 Mobile.

Το παιχνίδι υποστηρίζει πλέον μεταφορές καριέρας από το Football Manager 2023, το FM23 Console και το FM23 Touch.

Η SEGA και η Sports Interactive παρουσίασαν επίσης έναν οδικό χάρτη που παρουσιάζει όλες τις πτώσεις χαρακτηριστικών και τις ημερομηνίες στο εισαγωγικό βίντεο του παιχνιδιού, όπως βελτιώσεις στον τίτλο για PC/Mac, συμπεριλαμβανομένου ενός επανασχεδιασμού Set Pieces και πιο έξυπνων μεταγραφών και οικονομικών, ενώ περισσότερα θα αποκαλυφθούν κατά τη διάρκεια του υπόλοιπου Σεπτεμβρίου.

Ο διευθυντής του στούντιο της Sports Interactive, Miles Jacobson, δήλωσε στο δελτίο τύπου.

Έχοντας δει το FM23 να φτάνει το απίστευτο, ρεκόρ των έξι εκατομμυρίων παικτών τον περασμένο μήνα, είμαι περήφανος που επιβεβαιώνω σήμερα την κυκλοφορία του Football Manager 2024. Το FM24 είναι το 20ό παιχνίδι της σειράς Football Manager και είναι μια ερωτική επιστολή προς το ποδόσφαιρο. Είναι το κλείσιμο αυτού του κεφαλαίου της ιστορίας μας και η πιο ολοκληρωμένη έκδοση που έχουμε δημιουργήσει ποτέ.


Το Football Manager 2024 πρόκειται να επιστρέψει για την επερχόμενη σεζόν τόσο στο Xbox One όσο και στο PlayStation 5. Το παιχνίδι θα είναι επίσης προσβάσιμο μέσω του Game Pass τόσο στο PC όσο και στην κονσόλα. Οι νέες βελτιώσεις του FM24 Console θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που ξεκινά στις 23 Οκτωβρίου, όπως αναφέρεται στο χρονοδιάγραμμα της εταιρείας.

Το Football Manager 2024 Touch θα είναι επίσης διαθέσιμο στο Nintendo Switch στις 6 Νοεμβρίου. Περισσότερες προδιαγραφές της πλατφόρμας θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες, ενώ λεπτομέρειες σχετικά με τη λειτουργικότητα αναμένονται στις αρχές Νοεμβρίου.

Προπαραγγέλλοντας το FM24 για PC, Mac, Xbox ή PlayStation 5 από ψηφιακά καταστήματα εγκεκριμένα από τη SEGA, θα έχετε έκπτωση 10% από σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Όσοι προπαραγγείλουν σε PC και Mac μπορούν να ξεκινήσουν την καριέρα τους ως μάνατζερ δύο εβδομάδες πριν από την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας με την Early Access μέσω του Steam και του Epic Games Store. Οι καριέρες single-player που θα ξεκινήσουν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα μεταφερθούν όταν το παιχνίδι ενημερωθεί για την κυκλοφορία.

Δες τα όλα