Ετοιμαστείτε για τα καλύτερα Samsung Galaxy smartphones

Ετοιμαστείτε για τα καλύτερα Samsung Galaxy smartphones

SHARE IT

18 Ιανουαρίου 2023

Κάθε χρόνο, η τεχνολογία κινητής γίνεται όλο και περισσότερο ο πυρήνας της καθημερινότητάς μας και το επίκεντρο της καινοτομίας.

Με αυτές τις συσκευές που καλύπτουν βασικές μας ανάγκες, δημιουργούμε και καταναλώνουμε περιεχόμενο που μας συνδέει με άλλους, μας εμπνέει και μας ψυχαγωγεί. Απολαμβάνουμε μια ξεχωριστή εμπειρία επικού gaming, ακόμη και εν κινήσει. Είμαστε σε επαφή με τους συναδέλφους και εντός των deadlines ακόμα κι όταν είμαστε εκτός γραφείου. Ακόμα, διαχειριζόμαστε κάθε κομμάτι της ζωής μας- από τις συνήθειες ευεξίας, μέχρι τα ραντεβού, τις αγορές, τα ταξίδια και πολλά άλλα – με την άνεσή μας.

Η καθημερινότητα είναι γεμάτη τέτοιες εμπειρίες, οπότε ο κόσμος θέλει συσκευές στις οποίες μπορεί να βασιστεί, από μάρκες που μπορεί να εμπιστευτεί. Ταυτόχρονα, παγκόσμιες προκλήσεις όπως η κλιματική κρίση μας αναγκάζουν να επανεξετάσουμε το lifestyle μας. Έχουμε την ευθύνη να συμβάλουμε στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, ενώ παράλληλα εργαζόμαστε για ένα πιο δίκαιο και βιώσιμο μέλλον. Πιστεύουμε ότι η τεχνολογία κινητών συσκευών μπορεί να αποτελέσει τον καταλύτη για τον εμπλουτισμό της ζωής των ανθρώπων και να συμβάλει στη δημιουργία του μέλλοντος που οραματιζόμαστε. Αυτός είναι, λοιπόν, ο λόγος για τον οποίο κάνουμε ό,τι κάνουμε στη Samsung Electronics.

Καθορισμός νέων προτύπων απόδοσης

Η Samsung υλοποιεί το όραμά της με τον καλύτερο τρόπο μέσω της σειράς Galaxy S. Φέτος, η σειρά Galaxy S επέκτεινε την κληρονομιά καινοτομίας, ενισχύοντας τα θεμελιώδη στοιχεία της εταιρείας.

Το επαγγελματικού επιπέδου σύστημα κάμερας γίνεται όλο και πιο έξυπνο, προσφέροντας τις καλύτερες φωτογραφίες και βίντεο μεταξύ των Galaxy smartphones, ανεξαρτήτως φωτισμού. Μαζί με τη βελτιστοποίηση του υλικού και του λογισμικού, το νέο chipset , που γεννήθηκε από τη φιλοσοφία της Samsung για ανοιχτή συνεργασία, επιτρέπει τις ταχύτερες και ισχυρότερες επιδόσεις στις συσκευές Galaxy. Η συνδεσιμότητα του οικοσυστήματός Samsung Galaxy γίνεται επίσης ευκολότερη και πιο απρόσκοπτη από ποτέ.

Στην κορυφή της σειράς Galaxy S βρίσκεται το Galaxy S Ultra. Είναι η συσκευή που μπορείτε να εμπιστευτείτε για να σας προσφέρει ό,τι καλύτερο, με επαναπροσδιορισμένες επιδόσεις και ποιότητα.

Συγχωνεύτηκαν πλήρως οι πιο αγαπημένες εμπειρίες του Galaxy Note στο Ultra, πρωτοπορώντας με τη δύναμη, τις επιδόσεις και τις δημιουργικές δυνατότητες δύο κορυφαίων καινοτομιών σε μοντέλα Galaxy.

Το Galaxy S Ultra έχει γίνει πραγματικά το αποκορύφωμα της καινοτομίας του Samsung Mobile, μια μάρκα που ξεχωρίζει από οποιαδήποτε άλλη, ενώ σύντομα θα δούμε τι μπορεί να κάνει το Ultra σε ακόμα περισσότερες κατηγορίες συσκευών.

Καινοτομία που διαρκεί

Οι επιδόσεις δεν αφορούν μόνο περισσότερη ισχύ. Είναι επίσης η καινοτομία που διαρκεί με λιγότερες περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Με τη δέσμευση να καταπολεμήσουν την κλιματική αλλαγή, ακολουθώντας μια νέα περιβαλλοντική στρατηγική, η οποία προσπαθεί να καταστήσει την τεχνολογία από την οποία εξαρτόμαστε, πιο βιώσιμη. Γι' αυτό και η Samsung εξετάζει κάθε φάση του κύκλου ζωής του προϊόντος με γνώμονα τη βιωσιμότητα.

Αυτό σημαίνει κατασκευή συσκευών που διαρκούν περισσότερο, με αυξημένη αντοχή και αξιοπιστία. Κάτι που επιδιώκουμε να πετύχουμε με ενσωμάτωση περισσότερων ανακυκλωμένων υλικών σε περισσότερα εξαρτήματα, συνεργασία με ομοϊδεάτες εταίρους για να φέρουν τους ανθρώπους πιο κοντά και να επιτευχθούν θετικές αλλαγές για τους ανθρώπους.

Μια ασυμβίβαστη Premium εμπειρία

Την 1η Φεβρουαρίου στο Unpacked, θα δούμε πώς η καινοτομία και η βιωσιμότητα συνεργάζονται και δημιουργούν την απόλυτη premium εμπειρία.

Σε μια εποχή που το διακύβευμα είναι υψηλότερο από ποτέ, η Samsung έχει ανεβάσει τον πήχη ξεπερνώντας τα όρια και παρέχοντας τις πιο ισχυρές εμπειρίες κινητής που θα συνεχίσετε να αγαπάτε και τα επόμενα χρόνια.

Δες τα όλα