Το Nintendo Switch 2 φημολογείται ότι θα φέρει backward compatibility

Το Nintendo Switch 2 φημολογείται ότι θα φέρει backward compatibility

SHARE IT

12 Φεβρουαρίου 2024

Στο διάδοχο του Nintendo Switch αναμένεται να υπάρχει backward compatibility για αντίγραφα παιχνιδιών σε ψηφιακή και φυσική μορφή.

Το Universo Nintendo, μια βραζιλιάνικη ιστοσελίδα, έχει αναφέρει στο παρελθόν ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τις παρουσιάσεις του Nintendo Direct και τον επίσημο τίτλο του Sonic X Shadow Generations πριν από την αποκάλυψή του.

Σύμφωνα με μια μετάφραση που δημοσιεύτηκε στο Twitter από το Centro Leaks, οι αυθεντικοί τίτλοι του Nintendo Switch θα μπορούν να παίζονται στη μελλοντική κονσόλα της εταιρείας, ανεξάρτητα από το αν αγοράστηκαν σε κασέτα ή μέσω του eShop.

Οι προγραμματιστές φέρεται επίσης να μπορούν να "βελτιώσουν" τα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν στο πρώτο Nintendo Switch για να επωφεληθούν από τις αυξημένες δυνατότητες επεξεργασίας του Switch 2. Αυτό επιβεβαιώνει προηγούμενους ισχυρισμούς ότι η Nintendo παρουσίασε μια "αναβαθμισμένη" έκδοση του The Legend of Zelda: Breath of the Wild στο νέο hardware.

Το Nintendo Switch 2 - ή όπως αλλιώς θα ονομαστεί - αποτέλεσε αντικείμενο φρενίτιδας φημών τους τελευταίους μήνες. Σύμφωνα με μια δημοσκόπηση της βιομηχανίας, το 8% των προγραμματιστών παιχνιδιών εργάζονται ήδη σε έργα για τον διάδοχο του Switch. Σύμφωνα με έναν εμπειρογνώμονα, η κονσόλα θα χρησιμοποιεί οθόνη LCD 8 ιντσών αντί της οθόνης OLED που υπήρχε στο αρχικό Switch.

Δεν θα ξέρουμε σίγουρα μέχρι η Big N να αποφασίσει να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες, αλλά με τόσες φήμες που κυκλοφορούν, είναι προφανές ότι η εταιρεία σχεδιάζει κάτι μεγάλο. Αν το 2024 είναι η τελευταία χρονιά του Nintendo Switch ως κύρια προτεραιότητα της εταιρείας, διαμορφώνεται να φύγει με ένα μικρό μπαμ χάρη στην κυκλοφορία ενός Paper Mario remake, μιας σόλο περιπέτειας της Princess Peach και πολλών ακόμη μελλοντικών παιχνιδιών του Switch.

Δες τα όλα