Η Samsung φέρνει τα χαρακτηριστικά του Galaxy AI σε ακόμα περισσότερες παλαιότερες συσκευές

Η Samsung φέρνει τα χαρακτηριστικά του Galaxy AI σε ακόμα περισσότερες παλαιότερες συσκευές

SHARE IT

15 Απριλίου 2024

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του One UI 6.1, φέρνοντας το Galaxy AI σε ακόμα περισσότερα Galaxy smartphones και tablets. Το Galaxy AI, οι κορυφαίες εμπειρίες τεχνητής νοημοσύνης για κινητά που παρουσιάστηκαν στην πρόσφατη σειρά Galaxy S24, θα επεκταθεί στη σειρά Galaxy S22, στα αναδιπλούμενα τηλέφωνα Galaxy Z Fold4 και Galaxy Z Flip4 και στα tablet της σειράς Galaxy Tab S8.

Η ενημέρωση One UI 6.1 θέτει τις ακόλουθες δημοφιλείς λειτουργίες Galaxy AI στα χέρια περισσότερων χρηστών σε όλο τον κόσμο: Circle to Search with Google, Chat Assist, Interpreter, Live Translate, Note Assist, Transcript Assist, Browsing Assist, Generative Edit, Edit Suggestion και AI-Generated Wallpaper.

Επικοινωνία χωρίς εμπόδια και παραγωγικότητα σε νέο επίπεδο

Το Galaxy AI κάνει την επικοινωνία γέφυρα, προσφέροντας λειτουργίες που παραδίδουν μηνύματα σε οποιαδήποτε γλώσσα σε απλή γλώσσα. Τα ταξίδια στο εξωτερικό δεν χρειάζεται πλέον να είναι μια τρομακτική προοπτική με τον Διερμηνέα που μετατρέπει την ομιλία σε μεταφρασμένο κείμενο σε μια διαιρεμένη οθόνη. Το Live Translate προσφέρει άμεσες μεταφράσεις φωνής και κειμένου κατά τη διάρκεια τηλεφωνικών κλήσεων, ενώ το Chat Assist βοηθά τους χρήστες να στέλνουν μηνύματα σε διάφορες γλώσσες και να προσαρμόζουν τον τόνο του μηνύματος.

Περισσότεροι χρήστες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την παραγωγικότητα και την πρόσβαση σε πληροφορίες που αλλάζει το παιχνίδι. Το Circle to Search with Google εξορθολογίζει την αλληλεπίδραση με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το διαδίκτυο με μια απλή και διαισθητική χειρονομία, ενώ το Note Assist απλοποιεί τις εργασίες οργάνωσης με λειτουργίες αυτόματης μορφοποίησης και σύνοψης. Το Browsing Assist συνοψίζει και μεταφράζει επιδέξια άρθρα σε μια ιστοσελίδα και με το Transcript Assist, οι χρήστες μπορούν να δημιουργούν χωρίς κόπο ακριβείς περιλήψεις και μεταφράσεις συνεδριάσεων.

Διαθεσιμότητα

Η ενημέρωση θα αρχίσει να κυκλοφορεί από τις αρχές Μαΐου στη σειρά Galaxy S22, το Galaxy Z Fold4, το Galaxy Z Flip4 και τη σειρά Galaxy Tab S8.

Δες τα όλα