Η Samsung φέρνει το Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές με την ενημέρωση One UI 6.1

Η Samsung φέρνει το Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές με την ενημέρωση One UI 6.1

SHARE IT

22 Φεβρουαρίου 2024

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε σήμερα τη διαθεσιμότητα των λειτουργιών Galaxy AI σε περισσότερες συσκευές Galaxy μέσω μιας νέας ενημέρωσης One UI 6.1 που σχεδιάστηκε για να προωθήσει τον εκδημοκρατισμό της κινητής AI. Η ενημέρωση θα είναι διαθέσιμη στις σειρές Galaxy S23, S23 FE, Z Fold5, Z Flip5 και Tab S9, ξεκινώντας να κυκλοφορεί από τα τέλη Μαρτίου. Ευθυγραμμιζόμενη με την πρόσφατα λανσαρισμένη σειρά Galaxy S24, αυτή η ενημέρωση ανεβάζει το επίπεδο της εμπειρίας mobile AI των χρηστών μέσω μιας υβριδικής προσέγγισης που συνδυάζει την on-device και την cloud-based AI.

Επικοινωνία που ξεπερνά τα εμπόδια

Ακόμη περισσότεροι χρήστες Galaxy θα μπορούν τώρα να επωφεληθούν από τις λειτουργίες Galaxy AI που βελτιώνουν την επικοινωνία και είναι διαθέσιμες στα μοντέλα με υποστήριξη AI. Τα χαρακτηριστικά αυτά περιλαμβάνουν τη δυνατότητα προσαρμογής του τόνου των μηνυμάτων και τη μετάφραση μηνυμάτων σε 13 διαφορετικές γλώσσες με τη χρήση του Chat Assist. Οι χρήστες Galaxy μπορούν να βιώσουν τη δύναμη των αλληλεπιδράσεων σε πραγματικό χρόνο μέσω του Live Translate, το οποίο παρέχει μεταφράσεις φωνής και κειμένου για τηλεφωνικές κλήσεις. Με το Interpreter, οι χρήστες μπορούν επίσης να συμμετέχουν σε αυθόρμητες συνομιλίες με ντόπιους ενώ ταξιδεύουν, καθώς η λειτουργία διαχωρισμένης οθόνης παράγει μεταφράσεις κειμένου για ζωντανές συνομιλίες.

samsung-galaxy-ai.jpg

Απαράμιλλη παραγωγικότητα

Η ευρύτερη ενσωμάτωση του Galaxy AI σε όλο το οικοσύστημα Galaxy επιτρέπει επίσης μια απρόσκοπτη εμπειρία χρήστη σε καθημερινές εργασίες σε μοντέλα με υποστήριξη AI, οδηγώντας σε νέα επίπεδα αποδοτικότητας. Οι λειτουργίες αναζήτησης βελτιώνονται μέσω του Circle to Search with Google, το οποίο δημιουργεί διαισθητικά αποτελέσματα αναζήτησης με μια γρήγορη κίνηση με κύκλο. Οι λειτουργίες οργάνωσης που βελτιώνουν τη ζωή, όπως το Note Assist, επιτρέπουν στους χρήστες να δημιουργούν μορφές, να δημιουργούν περιλήψεις και να μεταφράζουν σημειώσεις, ενώ το Browsing Assist επιτρέπει στα άτομα να ενημερώνονται ταχύτερα, δημιουργώντας ολοκληρωμένες περιλήψεις άρθρων ειδήσεων. Το Transcript Assist μπορεί επίσης να μεταγράψει εύκολα τις ηχογραφήσεις συνεδριάσεων και να δημιουργήσει περιλήψεις και μεταφράσεις.

samsung-galaxy-ai-1.jpg

Ανεμπόδιστη δημιουργικότητα για τον έμφυτο καλλιτέχνη σας

Με το Galaxy AI, η Samsung διπλασιάζει το ρόλο της στο ξεκλείδωμα του δημιουργικού δυναμικού των ατόμων. Η τελευταία ενημέρωση του Galaxy προσφέρει μια σουίτα εργαλείων Galaxy AI που ενθαρρύνει τη δημιουργική ελευθερία ακόμη και μετά τη λήψη μιας φωτογραφίας. Μέσω του Generative Edit, οι συσκευές με υποστήριξη AI μπορούν εύκολα να αλλάξουν το μέγεθος, να επανατοποθετήσουν ή να επανατοποθετήσουν αντικείμενα σε φωτογραφίες για να τελειοποιήσουν μια εξαιρετική λήψη. Οι χρήστες μπορούν επίσης να γυαλίσουν οποιαδήποτε φωτογραφία πιο γρήγορα και εύκολα από ποτέ με την Προτάσεις επεξεργασίας. Δεν υπάρχει ανάγκη για πολλαπλές επαναληπτικές λήψεις, καθώς το Instant Slow-mo μπορεί να δημιουργήσει πρόσθετα καρέ για βίντεο αργής κίνησης για να αποτυπώσει στιγμές γεμάτες δράση.

Η δημιουργικότητα και η εξατομίκευση δεν σταματούν εδώ. Η προσαρμογή των συσκευών Galaxy είναι ακόμη πιο εύκολη από ό,τι πριν μέσω των ταπετσαριών που δημιουργούνται από AI, επιτρέποντας στις συσκευές που υποστηρίζονται από AI να ζωντανέψουν τη δημιουργικότητα των χρηστών.

Δες τα όλα