Οι οθόνες των Samsung Galaxy S24 αποκτούν ρυθμιστή Vividness

Οι οθόνες των Samsung Galaxy S24 αποκτούν ρυθμιστή Vividness

SHARE IT

14 Φεβρουαρίου 2024

Με το Galaxy AI, η Samsung στοχεύει να σας δώσει τη δυνατότητα να επικοινωνείτε χωρίς εμπόδια, να απελευθερώνετε τη δημιουργικότητα και να ενισχύετε την παραγωγικότητα. Οι πρώτοι χρήστες της σειράς Galaxy S24 βιώνουν ακριβώς αυτό - αλλά οι διαφορετικοί χρήστες έχουν διαφορετικές ανάγκες.

Με βάση τα σχόλια των χρηστών, μέσω μιας επερχόμενης ενημέρωσης, η Samsung στοχεύει να παρέχει βελτιωμένες επιλογές και εμπειρίες σε όλη την οθόνη και την κάμερα της συσκευής, που θα ενεργοποιούνται από προηγμένες προσπάθειες ενσωμάτωσης υλικού και λογισμικού.

Εξατομικεύστε την εμπειρία προβολής σας

Οι χρήστες Galaxy έχουν διαφορετικές προτιμήσεις όσον αφορά την οθόνη της κινητής συσκευής τους. Γι' αυτό η εταιρεία ρύθμισε την οθόνη της σειράς Galaxy S24 για μια πιο φυσική και προσαρμόσιμη εμπειρία θέασης.Ρυθμίζοντας την επιλογή "Vividness" στις "Σύνθετες ρυθμίσεις" της οθόνης, μπορείτε πλέον να απολαμβάνετε μια πιο ζωντανή οθόνη.

Απαθανατίστε κάθε στιγμή, όπως συμβαίνει

Η σειρά Galaxy S είναι εδώ και καιρό γνωστή για την κορυφαία εμπειρία της κάμερας, και η σειρά Galaxy S24 την πάει στο επόμενο επίπεδο με περαιτέρω βελτιστοποίηση των βασικών λειτουργιών της κάμερας. Υπάρχουν επίσης βελτιώσεις σε ολόκληρη την εμπειρία της κάμερας, συμπεριλαμβανομένων αναβαθμίσεων στις λειτουργίες ζουμ της συσκευής, στη λειτουργία πορτρέτου, στη νυχτερινή φωτογραφία, στις δυνατότητες λήψης βίντεο με την πίσω κάμερα και σε άλλα.

Οι ενημερώσεις θα αρχίσουν να κυκλοφορούν τον Φεβρουάριο.

Δες τα όλα