Η Apple Music εγκαινιάζει τα μηνιαία Replays

Η Apple Music εγκαινιάζει τα μηνιαία Replays

SHARE IT

21 Φεβρουαρίου 2024

Το Apple Music περιλαμβάνει μια συγκεκριμένη λειτουργία που σας επιτρέπει να ανατρέξετε στο μουσικό έτος που πέρασε και να δείτε ποια κομμάτια, άλμπουμ και καλλιτέχνες έχετε ακούσει περισσότερο. Μπορείτε να βρείτε τις λίστες αναπαραγωγής σας στο κάτω μέρος της σελίδας "Ακούστε τώρα". Αν νομίζετε ότι η λίστα αναπαραγωγής και η ετήσια σύνοψη δεν είναι αρκετά, να και μερικά καλά νέα: Η Apple σας επιτρέπει τώρα να παρακολουθείτε τις μουσικές σας προτιμήσεις σε μηνιαία βάση.

Για να λάβετε ολοκληρωμένες αναλυτικές πληροφορίες για το Apple Music, συνδεθείτε με το Apple ID σας στη διεύθυνση replay.music.apple.com. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να δείτε μηνιαίες περιλήψεις που περιλαμβάνουν τον αριθμό των λεπτών που ακούσατε, τους κορυφαίους καλλιτέχνες, τα τραγούδια, τα άλμπουμ, τα ορόσημα και πολλά άλλα. Όλες αυτές οι πληροφορίες θα συμπεριληφθούν στην ετήσια λίστα αναπαραγωγής replay και στην ανακεφαλαίωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, αν και οι ετήσιες λίστες αναπαραγωγής είναι προσβάσιμες μέχρι το 2015 (έτος ίδρυσης του Apple Music), οι μηνιαίες ανακεφαλαιώσεις είναι πλέον διαθέσιμες μόνο για το 2023 και τον Ιανουάριο του 2024. Επιπλέον, η Apple Music Replay παραμένει μια εμπειρία μόνο για το πρόγραμμα περιήγησης και δεν είναι δυνατή η πρόσβαση μέσω της εφαρμογής Apple Music. Μπορείτε να επισκεφθείτε το replay.music.apple.com από οποιαδήποτε σύγχρονη συσκευή, συμπεριλαμβανομένων των Windows PC, Mac, Android, iPhone και iPad.

Μάλλον δεν χρειάζεστε κάποια συγκεκριμένη υπηρεσία για να μάθετε ποια είναι η αγαπημένη σας μουσική. Παρόλα αυτά, οι μηνιαίες επαναλήψεις είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να θυμηθείτε ποια μουσική σας συνόδευσε σε συγκεκριμένες φάσεις της ζωής σας.

Το Apple Music θα συνεργαστεί σύντομα με το SongShift, επιτρέποντας την απρόσκοπτη μεταφορά λίστας αναπαραγωγής από το Spotify και άλλες υπηρεσίες streaming χωρίς να βγαίνετε από την εφαρμογή. Η ενσωμάτωση ανακαλύφθηκε σε μια beta έκδοση του Apple Music για Android, για την οποία μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

Δες τα όλα