Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Assassin's Creed Shadows και τα πρώτα trailers

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Assassin's Creed Shadows και τα πρώτα trailers

SHARE IT

15 Μαΐου 2024

Το επόμενο Assassin's Creed της Ubisoft έλαβε το πρώτο του κινηματογραφικό trailer, αποκαλύπτοντας το σκηνικό της φεουδαρχικής Ιαπωνίας και τους νέους πρωταγωνιστές. Το clip του Assassin's Creed Shadows παρουσιάζει τους χαρακτήρες Shinobi και Samurai που θα ελέγχουν οι παίκτες σε αυτό το single-player RPG παιχνίδι.

Το Assassin's Creed Shadows, το οποίο διαδραματίζεται στα τέλη της περιόδου Sengoku (τέλη του 16ου αιώνα), έχει ως πρωταγωνιστές τον πραγματικό ιστορικό πολεμιστή Yasuke και μια γιαπωνέζα shinobi, τη Naoe. Όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο διασταυρώνονται οι ιστορίες των δύο πρωταγωνιστών, η Ubisoft ανέφερε:

Οι δύο πρωταγωνιστές του Assassin's Creed Shadows έρχονται τελικά κοντά από τον Nobunaga, του οποίου ο στόχος της ενοποίησης της Ιαπωνίας οδηγεί τον στρατό του - και τον Yasuke - στην επαρχία Iga για τον Δεύτερο Πόλεμο Tenshō Iga. Η αντίσταση της Igan, αν και υπερτερεί σε μεγάλο βαθμό από τον στρατό του Nobunaga, καθοδηγείται θαρραλέα από τον πατέρα της Naoe. Οι δύο πρωταγωνιστές βρίσκουν ο ένας τον άλλον μέσω του Nobunaga, αν και, για προφανείς λόγους, δεν κάνουν ακριβώς καλή αρχή.

Το δίδυμο θα διαπρέψει σε διάφορα είδη μάχης. Ο Yasuke θα είναι ένας αιμοβόρος που μπορεί να χρησιμοποιήσει μια ποικιλία όπλων κοντινής βολής και μπορεί να αντέξει περισσότερα χτυπήματα λόγω της πανοπλίας του. Η ιδιότητά του ως σαμουράι θα του εξασφαλίσει τον σεβασμό των απλών ανθρώπων. Εν τω μεταξύ, ως Assassin, η Naoe είναι μόνη με μια κρυμμένη λεπίδα και βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στη μάχη που βασίζεται στη μυστικότητα και την απόκρουση, καθώς και σε παραδοσιακά στοιχεία parkour και χρήσης gadget. Θα μπορέσει να προσαρμοστεί εμφανιζόμενη ως χωρική στις αστικές περιοχές.

Η Ubisoft άφησε επίσης να εννοηθεί ότι σε αυτό το παιχνίδι θα εφαρμοστούν νέα στοιχεία όπως η αλλαγή των εποχών καθώς περνάει ο χρόνος στο παιχνίδι και η χρήση πραγματικών σκιών για stealth. "Ο κόσμος του παιχνιδιού είναι δυναμικός και εξαιρετικά λεπτομερής, φτιαγμένος με στόχο να αφήσει τους παίκτες να χαθούν μέσα σε αυτόν - και ως Naoe και Yasuke, οι παίκτες θα έχουν νέους, μοναδικούς τρόπους να συνδεθούν με την ομορφιά που τους περιβάλλει", αναφέρει η εταιρεία.

Το Assassin's Creed Shadows θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου για PC (Ubisoft Store και Epic Games Store), Xbox Series X|S, PlayStation 5, Apple silicon Macs και Amazon Luna. Το παιχνίδι θα είναι επίσης διαθέσιμο μέσω της συνδρομής Plus Premium της Ubisoft.

Δες τα όλα