Ανακοινώθηκε επίσημα το Civilization VII και έρχεται το 2025!

Ανακοινώθηκε επίσημα το Civilization VII και έρχεται το 2025!

SHARE IT

10 Ιουνίου 2024

Η 2K Games ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Sid Meier's Civilization VII, που αναπτύχθηκε από την Firaxis Games, στην εκδήλωση Summer Games Fest 2024. Πρόκειται για το νεότερο μέρος της σειράς ιστορικών παιχνιδιών μεγάλης στρατηγικής που βασίζεται στη σειρά.

Η ανακοίνωση συνοδεύτηκε από ένα teaser trailer που δεν έδειχνε gameplay. Επιβεβαίωσε, ωστόσο, ότι θα είναι διαθέσιμο σε PC μέσω Steam το 2025, μαζί με τις κονσόλες PS4 και PS5 της Sony, Xbox One, Xbox Series S και Xbox Series X της Microsoft και την πλατφόρμα Nintendo Switch. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ένα παιχνίδι Civilization θα κυκλοφορήσει την πρώτη μέρα τόσο για PC όσο και για κονσόλες. Στο παρελθόν, τα παιχνίδια Civilization κυκλοφορούσαν πρώτα στο PC και μετά ακολουθούσαν οι εκδόσεις για τις πλατφόρμες.

Την ανακοίνωση κατά τη διάρκεια του Summer Games Fest ακολούθησε ένα κλιπ από τον ίδιο τον Sid Meier, ο οποίος ανακοίνωσε ότι η πλήρης αποκάλυψη του παιχνιδιού θα γίνει κάποια στιγμή τον Αύγουστο.

Το βραβευμένο franchise παιχνιδιών στρατηγικής επιστρέφει με ένα επαναστατικό νέο κεφάλαιο. Το Sid Meier's Civilization VII σας δίνει τη δυνατότητα να χτίσετε τη μεγαλύτερη αυτοκρατορία που γνώρισε ποτέ ο κόσμος! Κυβερνήστε ως ένας από τους πολλούς θρυλικούς ηγέτες από όλη την ιστορία. Ιδρύστε τον πολιτισμό σας, κατασκευάστε πόλεις και αρχιτεκτονικά θαύματα για να επεκτείνετε την επικράτειά σας, κατακτήστε ή συνεργαστείτε με αντίπαλους πολιτισμούς για την επίτευξη ευημερίας και εξερευνήστε τα πέρατα του άγνωστου κόσμου. Θα οικοδομήσετε μια αυτοκρατορία που θα αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου;


Τα Civilization V και VI είναι ανάμεσα στα 100 πιο δημοφιλή παιχνίδια στο Steam αυτή τη στιγμή. Η ανακοίνωση του Civ 7 μπορεί να αυξήσει προσωρινά τον αριθμό των παικτών στα προηγούμενα παιχνίδια.

Δες τα όλα