Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του God of War Ragnarok

Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του God of War Ragnarok

SHARE IT

07 Ιουλίου 2022

Το πολυαναμενόμενο sequel του God of War (2018) που αναπτύσσει το Santa Monica Studio της Sony θα κυκλοφορήσει τελικά φέτος, όπως ανακοίνωσε επίσημα η εταιρεία καταρρίπτωντας τις φήμες που έκαναν λόγο για νέα καθυστέρηση μέχρι το 2023.

Το God of War Ragnarok θα μας μεταφέρει τρία χρόνια μετά τα γεγονότα του πρώτου μέρους, με τον Kratos και τον έφηβο, πλέον, γιο του (Atreus) να συνεχίζουν την περιπέτεια για την αναζήτηση του Tyr (θεός του πολέμου στην Σκανδιναβική Μυθολογία) έχοντας απέναντι τους τον Thor και την Freya. Απώτερος στόχος, βέβαια, είναι να αποτρέψουν το τέλος του κόσμου, δηλαδή το Ragnarok.

Η Sony αποκάλυψε και ορισμένες λεπτομέρειες για τις ειδικές εκδόσεις του παιχνιδιού. Η Collector’s Edition περιλαμβάνει μεταλλική θήκη, δύο ξύλινα αγαλματίδια των Vanir Twins, ένα ζευγάρι ζάρια νάνων και μια replica μεγέθους 16’’ του σφυριού του Thor! Το παιχνίδι, ωστόσο, έρχεται σε μορφή ψηφιακού κωδικού και περιλαμβάνει το soundtrack και in-game cosmetics.

Από την άλλη, η Jotnar Edition προσθέτει στα παραπάνω το soundtrack σε βινύλιο, pins των Faye, Kratos και Atreus, το δαχτυλίδι Draupnir, το σετ ζαριών του Brok και έναν υφασμάτινο χάρτη του Yggdrasil.

Το God of War Ragnarok θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου 2022 για τα PS4 και PS5.

Δες τα όλα