Η Google προσθέτει Playables σε λογαριασμούς YouTube Premium

Η Google προσθέτει Playables σε λογαριασμούς YouTube Premium

SHARE IT

28 Νοεμβρίου 2023

Το YouTube ενισχύει τις φιλοδοξίες του για παιχνίδια, παρέχοντας στους χρήστες Premium πρόσβαση σε μια συλλογή online παιχνιδιών που δοκιμάστηκαν αρχικά σε μια μικρή ομάδα χρηστών τον Σεπτέμβριο. Η εταιρεία που ανήκει στην Google άρχισε να ενημερώνει τα μέλη του Premium ότι μπορούν να αρχίσουν να παίζουν περισσότερα από 30 μίνι παιχνίδια. Οι χρήστες δεν χρειάζεται να κατεβάσουν τίποτα για να παίξουν τα παιχνίδια. Τα παιχνίδια είναι διαθέσιμα για Android, iOS και PC.

Για να ξεκινήσουν, οι χρήστες μπορούν να φτάσουν σε ένα ράφι "Playables" κάνοντας κύλιση στο Home ή κάνοντας κλικ σε έναν σύνδεσμο "Playables" στο μενού Explore στην επιφάνεια εργασίας και στο κινητό. Η Daily Solitaire, το The Daily Crossword, το Angry Birds Showdown, το Merge Pirates, το Farm Land, το Words of Wonder, το Endless Siege, το 8 Ball Billiards Classic και τα Brain Games είναι μεταξύ των διαθέσιμων παιχνιδιών.

Τα παιχνίδια ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή, καθώς το YouTube αναφέρει ότι είναι αναπαραγώγιμα μόνο μέχρι τις 28 Μαρτίου. Το YouTube δοκιμάζει συχνά νέες λειτουργίες με τους συνδρομητές Premium πριν τις κάνει γενικά διαθέσιμες. Εναλλακτικά, το YouTube μπορεί να παρέχει στους συνδρομητές Premium πρόσβαση στα παιχνίδια προκειμένου να μετριάσει τον αντίκτυπο της πρόσφατα αυξημένης συνδρομής του.

Το YouTube είναι μία από τις πολλές πλατφόρμες μη τυχερών παιχνιδιών που έχουν εισέλθει στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών. Το Netflix έχει περάσει τα τελευταία δύο χρόνια επεκτείνοντας τη βιβλιοθήκη παιχνιδιών του, η οποία περιλαμβάνει σήμερα περισσότερα από 70 παιχνίδια. Ο κολοσσός του streaming επιδιώκει επίσης να επεκταθεί στο cloud gaming. το TikTok έχει επίσης δοκιμάσει μίνι παιχνίδια HTML5 με διάφορους συνεργάτες, συμπεριλαμβανομένων των κατασκευαστών παιχνιδιών Vodoo, Nitro Games, FRVR, Aim Lab και Lotum. Ωστόσο, οι φιλοδοξίες της μητρικής εταιρείας της TikTok, της ByteDance, στον τομέα των παιχνιδιών έχουν σταματήσει σημαντικά, με την επιχείρηση να έχει ξεκινήσει τεράστιες απολύσεις στους τομείς παιχνιδιών της.

Τα παιχνίδια δεν είναι το μόνο νέο για τους χρήστες Premium: το YouTube έχει αρχίσει πρόσφατα να πειραματίζεται με νέα χαρακτηριστικά δημιουργικής τεχνητής νοημοσύνης, όπως ένα εργαλείο συνομιλίας τεχνητής νοημοσύνης που απαντά σε ερωτήσεις σχετικά με το περιεχόμενο του YouTube και μια νέα λειτουργία που συνοψίζει τα θέματα στα σχόλια ενός βίντεο.

Το YouTube πρόσθεσε επίσης νέες δυνατότητες για τους πελάτες Premium νωρίτερα αυτό το μήνα. Η επιχείρηση ενίσχυσε τη διαθεσιμότητα της έκδοσης υψηλότερου ρυθμού μετάδοσης 1080p HD σε περισσότερες συσκευές, πρόσθεσε τη δυνατότητα να συνεχίσετε την προβολή του YouTube σε όλες τις συσκευές σε έξυπνες τηλεοράσεις και ταμπλέτες, έθεσε σε εφαρμογή σήματα επιτευγμάτων και ανακοίνωσε νέες προσφορές στη σελίδα παροχών Premium.

Δες τα όλα