Το Google Messages σύντομα θα σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε τα απεσταλμένα μηνύματα

Το Google Messages σύντομα θα σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε τα απεσταλμένα μηνύματα

SHARE IT

19 Φεβρουαρίου 2024

Όλοι έχουμε βιώσει την εμπειρία να παρατηρούμε ένα λάθος σε ένα μήνυμα κειμένου που στείλαμε. Το Google Messages δεν επιτρέπει επί του παρόντος διορθώσεις μετά το μήνυμα. Ωστόσο, η κατάσταση ενδέχεται να αλλάξει στο εγγύς μέλλον.

Σύμφωνα με το TheSpAndroid, η Google αναπτύσσει μια δυνατότητα επεξεργασίας για την εφαρμογή Messages. Η λειτουργία φαίνεται να κρύβεται πίσω από κάποιες γραμμές κώδικα στην πιο πρόσφατη έκδοση της beta.

Μόλις ενεργοποιηθεί, η λειτουργία μπορεί να προσπελαστεί με παρατεταμένο πάτημα του μηνύματος που θέλετε να τροποποιήσετε. Όταν το πατήσετε, εμφανίζεται ένα εικονίδιο μολυβιού, το οποίο ανοίγει το πλαίσιο επεξεργασίας κειμένου με τον τίτλο "Επεξεργασία μηνύματος".

google-messages-edit-V7fTy.jpg

Η λειτουργία φαίνεται να επιτρέπει στους χρήστες να τροποποιούν τα μηνύματα που έχουν σταλεί τα τελευταία 30 λεπτά. Σύμφωνα με αναφορές, οι χρήστες θα βλέπουν επίσης το ιστορικό τροποποίησης του τροποποιημένου μηνύματος.

Αν προσπαθήσετε να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα αυτή τη στιγμή, το πρακτορείο αναφέρει ότι ο παραλήπτης δεν θα δει σωστά τις επεξεργασίες, εκτός αν ενεργοποιήσει επίσης τη λειτουργία. Σύμφωνα με αναφορές, οι χρήστες που δεν έχουν ενεργοποιήσει την επιλογή θα λαμβάνουν τις επεξεργασίες ως ξεχωριστά μηνύματα.

Η αναφορά αυτή ακολουθεί την ανακάλυψη στις αρχές της εβδομάδας μιας πιθανής χειρονομίας που μοιάζει με το Instagram για την αντίδραση σε επικοινωνίες. Η νέα λειτουργία χειρονομίας ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια ενός teardown του APK.

Δες τα όλα