Νέα επιδοτούμενα πλάνα Home Fiber 200Mbps

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΡΗΓΟΡΟ INTERNET ΑΠΟ ΜΟΝΟ €15.99 ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ!

Η Primetel, συμμετέχει στο Σχέδιο Επιχορήγησης Ευρυζωνικής Συνδεσιμότητας του Τμήματος Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών, του Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής και προσφέρει σε φυσικά πρόσωπα επιχορήγηση €120 για τους πρώτους 12 μήνες σύνδεσης με δίκτυο Gigabit.

Κάνε αίτηση online τώρα!

Δες εδώ όλα τα επιδοτούμενα πλάνα 

1. Η επιχορήγηση προσφέρεται σε φυσικά πρόσωπα, για μία μόνο σύνδεση σε συγκεκριμένη ταχυδρομική διεύθυνση.

2. Η παροχή της Προσφοράς γίνεται στο πλαίσιο του «Σχεδίου Επιχορήγησης Ευρυζωνικής Συνδεσιμότητας» του Τμήματος Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών (ΤΗΕ) του Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής (ΥΕΚΨΠ). Σχετικές πληροφορίες βρίσκονται στον σύνδεσμο https://gigavoucher.dmrid.gov.cy/, (εφεξής το «Σχέδιο»)

3. Η παροχή της επιχορήγησης προϋποθέτει έγκριση από το Τμήμα Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών.

4. Τα προσωπικά δεδομένα αυτών που επιθυμούν να επωφεληθούν από την Προσφορά θα παρέχονται στον ΤΗΕ, ΥΕΚΨΠ ή/και οποιαδήποτε άλλη αρμόδια αρχή βάσει των όρων του Σχεδίου.

5. H προσφορά/επιχορήγηση ισχύει για νέους συνδρομητές και υφιστάμενους συνδρομητές που πληρούν τα κριτήρια, που αναφέρονται στη σελίδα του Τμήματος Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών https://gigavoucher.dmrid.gov.... και εφόσον προβούν σε συμβόλαιο παροχής υπηρεσιών με 24μηνη δέσμευση, ως αναφέρονται στον όρο 10.

6. Την επιχορήγηση μπορούν να επωφεληθούν νέες συνδέσεις με ταχύτητα 200Mbps και άνω στο δίκτυο Fiber και υφιστάμενες συνδέσεις με ταχύτητα μικρότερη από 100Mbps που θα αναβαθμιστούν σε ταχύτητα 200Mbps και άνω στο δίκτυο Fiber.

7. Το συνολικό ποσό της επιχορήγησης ανέρχεται στα €120 για ένα έτος.

8. Η επιχορήγηση θα αφαιρείται από τον μηνιαίο λογαριασμό του συνδρομητή ως έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο.

9. Σε περίπτωση προσωρινής αποσύνδεσης, μεταβίβασης υπηρεσίας ή πρόωρου τερματισμού, η επιχορήγηση τερματίζεται αυτόματα και ισχύουν οι μηνιαίες χρεώσεις όπως είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα της Primetel και ο συνδρομητής δεν μπορεί να επωφεληθεί εκ νέου την Προσφορά.

10. Η Προσφορά ισχύει μόνο για τις υπηρεσίες Home Fiber 200Mbps, 300Mbps, 500Mbps & 1Gbps της Primetel με ή χωρίς υπηρεσία Τηλεόρασης, για αιτήσεις που θα υποβληθούν εντός της περιόδου ισχύος του Σχεδίου ή μέχρι εξαντλήσεως των κουπονιών, όπως ανακοινώνεται κάθε φορά από το THE.

11. Η Προσφορά δεν συνδυάζεται με άλλες προωθητικές ενέργειες ή/και εκπτώσεις από την Primetel, παρά μόνο με τις προσφορές:

a) Για νέους Συνδρομητές με Home Fiber https://primetel.com.cy/intern...

b) Για νέους και υφιστάμενους συνδρομητές με Home Fiber και Υπηρεσία Τηλεόρασης https://primetel.com.cy/basic-...

12. Ο Συνδρομητής διατηρεί το δικαίωμα προσθήκης οποιασδήποτε επιπρόσθετης υπηρεσίας, το κόστος της οποίας θα καταβάλλεται χωρίς οποιαδήποτε έκπτωση λόγω του Σχεδίου επιχορήγησης.

13. Η Primetel διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

14. Ισχύουν οι Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις Παροχής Υπηρεσιών PrimeΤel («ΓΟΠ»). Σε περίπτωση αντίφασης και/ή διαφοράς μεταξύ των ΓΟΠ και των παρόντων όρων, θα υπερισχύουν οι πρόνοιες των παρόντων όρων.

15. Όλοι οι νέοι Συνδρομητές που θα συμμετέχουν στο σχέδιο επιχορήγησης, θα λάβουν επιπλέον έκπτωση 100% στα εφάπαξ τελη εγγραφής και εγκατάστασης της υπηρεσίας, ενώ οι υφιστάμενοι θα λάβουν έκπτωση 100% στο τέλος μετεγκατάστασης της σύνδεσής τους στο δίκτυο Fiber

16. Η Primetel διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει την οποιαδήποτε αίτηση κατά τη διακριτική της ευχαίρεια.

17. Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α.

  • Υπερυψηλές Ταχύτητες οπτικών ινών που φτάνουν μέχρι το σπίτι
  • Αξεπέραστη εμπειρία internet για μεταφορά μεγάλου όγκου δεδομένων
  • Απρόσκοπτη και αξιόπιστη πρόσβαση στο internet για πολλαπλούς χρήστες και συσκευές
  • Streaming σε ανάλυση έως 4K, χωρίς καθυστέρηση ή διακοπές
  • Online gaming με άμεση απόκριση για να έχεις προβάδισμα απέναντι σε κάθε αντίπαλο
  • Γρήγορο κατέβασμα και αποστολή μεγάλων αρχείων σε ελάχιστο χρόνο
Μηνιαίο Πάγιο: €2,00
Η υπηρεσία Τηλεφωνίας περιλαμβάνει ένα τηλεφωνικό αριθμό και απεριόριστες κλήσεις προς Σταθερά PrimeTel! Μπορείτε να διατηρήσετε τον υφιστάμενο τηλεφωνικό σας αριθμό ή να επιλέξετε νέο.
Απεριόριστες κλήσεις πρός όλα τα σταθερά Κύπρου
300′ προς σταθερά 21 διεθνών προορισμών
Μηνιαίο Πάγιο: €5,00

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις σχετικά με τις χρεώσεις των υπηρεσιών μας εδώ.

Γίνε συνδρομητής

Μίλησε μαζί μας και βρες την υπηρεσία που σου ταιριάζει! Επικοινώνησε μαζί μας

ή κάλεσε μας στο 133