Το Instagram λανσάρει τις δυναμικές εικόνες προφίλ με εναλλαγή φωτογραφίας και avatar

Το Instagram λανσάρει τις δυναμικές εικόνες προφίλ με εναλλαγή φωτογραφίας και avatar

SHARE IT

24 Ιανουαρίου 2023

Με τον επικεφαλής του Instagram, Adam Mosseri, να παραδέχεται ότι το…παράκαναν με τα videos στη δημοφιλή εφαρμογή, ήταν αναμενόμενο ότι η ομάδα θα ρίξει περισσότερο βάρος στο μέσο που απογείωσε το συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο, δηλαδή την φωτογραφία.

Ως πρώτο βήμα ασχολούνται με τις φωτογραφίες προφίλ, καθώς ανακοίνωσαν επίσημα το λανσάρισμα της νέας δυναμικής φωτογραφίας προφίλ που θα επιτρέπει στους χρήστες να εναλλάσσουν απλές φωτογραφίες με το avatar τους. Μέχρι πρότινος μπορούσες να επιλέξεις μόνο ένα από τα δύο (φωτογραφία ή avatar), αλλά από τώρα και στο εξής θα μπορείς να πραγματοποιείς άμεσα εναλλαγή από τη μία στο άλλο.

Για να προσθέσετε avatar στο προφίλ σας, αρκεί να μεταβείτε στο μενού Edit Profile. Εκεί κάνετε την προσθήκη του avatar και όσοι επισκέπτονται το προφίλ σας θα βλέπουν αυτό. Επιπλέον, λανσάρουν και το animation για τα avatars, υπό την έννοια ότι το avatar θα μοιάζει με παρουσιάζει κίνηση όταν εμφανίζεται στο προφίλ σας.

Η Meta λάνσαρε τα avatars στο Instagram το 2020 σε μια προσπάθεια να ανταγωνιστεί τα Bitmoji του Snapchat και από τότε τα έχει προωθήσει σε όλες τις εφαρμογές - υπηρεσίες της, δηλαδή τα Instagram, Facebook, WhatsApp και Messenger.

Δες τα όλα