Τα Instagram Reels αναρτώνται πλέον ταυτόχρονα και στο Facebook

Τα Instagram Reels αναρτώνται πλέον ταυτόχρονα και στο Facebook

SHARE IT

17 Αυγούστου 2022

Η Meta ανακοίνωσε επίσημα το λανσάρισμα νέων χαρακτηριστικών για τα Reels σε Instagram και Facebook, με πιο ενδιαφέρον από όλα το νέο sticker “Add Yours” που επιτρέπει στους χρήστες να απαντούν στα Reels των άλλων χρηστών με τα δικά τους και να δημιουργείται διαρκώς νέο περιεχόμενο για κάποια συγκεκριμένη θεματολογία.

Ακόμη, η Meta ανοίγει το σύστημα επιβράβευσης Stars σε όλους τους δημιουργούς περιεχομένου που πληρούν τις προϋποθέσεις, ενώ δίνει στους χρήστες την δυνατότητα να δημοσιεύουν ταυτόχρονα τα Reels τους σε Facebook και Instagram για να γλιτώνουν χρόνο, αλλά και για να έχουν ανοικτά δύο κανάλια πιθανών εσόδων για την δουλειά τους

Σημαντική, επίσης, η αυτόματη δημιουργία Facebook Reels από τα παλαιότερα Stories που έχει δημοσιεύσει ο χρήστης, αρκεί να τα έχει κρατήσει στο αρχείο του. Εξίσου σημαντική για τους δημιουργούς περιεχομένου και η νέα καρτέλα με αναλυτικά στοιχεία για την πορεία των Reels όπως τα λεπτά παρακολούθησης, ο αριθμός των χρηστών που τα είδαν και ο μέσος χρόνος παρακολούθησης.

Τέλος, επεκτείνεται η λειτουργία Reels Remix και στα Facebook Reels, με την επιλογή να εμφανίζεται το δικό σου remix δίπλα από το original ή αμέσως μετά από αυτό.

Είναι εμφανές ότι η Meta ποντάρει πολλά στα Reels, τα οποία της αποφέρουν ήδη ετήσιο τζίριο άνω του $1 δισ.

Δες τα όλα